Mesajul îngerilor pentru luna OCTOMBRIE 2023

Autor: Delia Muresan - sambata, 30 septembrie 2023, 4687 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna OCTOMBRIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 4 seturi: The shaman’s dream Oracle – Alberto Villoldo & Colette Baron Reid,  Nature’s Whispers – Doreen Virtue, Arhanghelul Gabriel Cărți Oracol – Doreen Virtue,  Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan

Atmosfera generală

În luna octombrie avem o carte de aer – Cinci de aer – ar fi bine în această lună să nu luăm decizii. Este posibil să nu avem toate datele și deciziile să fie luate din încăpățânare, frică, chiar din energie negativă și poate din dorința de a demonstra.

Ar fi indicat să învățăm din experiențele trecute, să vedem dacă sunt situații care ne scot din zona de confort și ce avem de reținut din ele. Este important să nu dăm vina pe alții, dar să ne întrebăm care ar fi intențiile din spatele acțiunilor celor din jurul nostru.

Arhanghelul Mihail ne spune să ne eliberăm de frustrări. Putem să scriem scrisori către persoanele care ne-au rănit, scrisori pe care să le ardem apoi. Așa reușim să le dăm drumul, să ne eliberăm de ceea ce ne-a legat de ei și să ne gândim ce am putea să facem diferit pe viitor.

Cartea din setul The Shaman’s Dream ne spune că în luna octombrie ni se oferă ocazia să aruncăm gunoiul, să facem loc pentru Renaștere. Este momentul să aruncăm toată energia care este stătută, toate acțiunile noastre din ego și modul în care făceam lucrurile altădată, să conștientizăm că ceea ce facem sau am făcut nu ne mai reprezintă și de acum putem să le dăm drumul.

În această lună vom intra de multe ori în perioade de confuzie pe care ar fi bine să le onorăm. Parcă se pune uneori o ceață pe creier tocmai pentru a ne opri din goana de zi cu zi, pentru a putea să reconsiderăm anumite lucruri din viața noastră, pentru a ne pregăti să luăm anumite decizii.

Deși nu avem toate informațiile să luăm decizii tranșante, acum adunăm toate datele de care nevoie și pentru asta ni se vor arăta lucrurile care nu merg sau nu funcționează. Așadar, ar fi de dorit să fim vulnerabili, să nu mai ascundem adevărul sub preș, să nu mai spunem da când vrem să spunem nu, să nu mai acceptăm ceea ce ne jignește sufletul. Acum începem să ne dăm seama cât de important este să fim noi bine ca apoi cei din jur să fie bine.

Ar fi indicat acum să avem mai multă compasiune față de noi și față de cei din jur, nu trebuie să dăm cu pietre pentru că până la urmă noi am luat toate deciziile, inclusiv acelea de a rămâne în situații nesănătoase.

Vor fi multe lucruri care ne vom distrage atenția, care vor încerca să ne țină vălul pe ochi, însă important este să fim vigilenți și să vedem lucrurile așa cum sunt ele cu adevărat. Va fi nevoie să lucrăm mult să ne ținem vibrația sus, să nu cădem în energii de vibrație joasă și să ne dăm reset de atâtea ori de câte ori este nevoie.

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 11 octombrie avem parte de tot felul de conștientizări. Primim tot felul de mesaje prin intermediul viselor, prin intermediul îngerilor care ne atrag atenția legat de lucrurile care ar trebui încheiate în viața noastră. Nu doar simțim, ci vedem clar unde s-a pus praful, unde ne-am blazat, unde stăm în zona de confort și clar avem nevoie să ne scuturăm și să ne trezim la realitate. Vor fi acele momente de AHA, acelea în care realizăm de ce suntem unde suntem acum, conștientizăm ca este necesar să trecem la o etapă următoare. Vom avea un salt de conștiință dacă ne vom da voie să simțim, să credem și să ne eliberăm de toate limitările din acest moment.

În partea doua a lunii

Din 12 până pe 22 octombrie vom avea tot felul de teste, vom simți că mergem pe sârmă, că ne dezechilibrăm în fiecare moment, că nimic nu este sigur și acest context ne stresează. Pentru a ne putea echilibra este important să ne conectăm la intuiția noastră și să ascultăm de ea. Și chiar dacă intuiția ne zice mergi înainte și nouă ne este frică, este important să mergem înainte. Dacă intuiția ne spune că totul este bine așa cum este, deși nouă logic nu ni se pare, trebuie să ascultăm de intuiția noastră. Acestea vor fi examenele pe care le vom da în această perioadă și sunt spre binele nostru cel mai înalt. Iar echilibrul îl găsim mereu în credință, iar noi ajungem la credință prin intermediul intuiției.

În ultima parte a lunii

Din 23 octombrie până la finalul lunii începem pregătirile pentru un proiect nou, acest proiect nou poate fi legat de sănătatea noastră, un spațiu pe care vrem să îl creăm, obiceiuri noi pe care dorim să le integrăm în viața noastră etc. Este nevoie de o transformare ceea ce implică să știm clar ce vrem, să fim dispuși să facem schimbările necesare și să înțelegem că toate se întâmplă la timpul potrivit. Poate acum punem doar semințele, poate acum doar înțelegem de ce este necesară această transformare, acum înțelegem care sunt convingerile și gândurile care ne pun frână etc.

Ne așteaptă o lună octombrie în care vom simți că se muncește “la subsol”  în mintea noastră și ni se aduc la suprafață situațiile care se cer reglate și transformate. Nu este o lună ușor de dus, pentru că mintea ne va juca feste, vom avea multe teste de trecut,  de aceea intuiția trebuie să devină cea mai bună prietenă a noastră.

Cred în rezolvări magice! 
Doamne ajută!

Autor: Delia Mureșan - www.deliamuresan.ro

---- 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole