Mesajul îngerilor pentru luna MARTIE 2021

Autor: Delia Muresan - marti, 02 martie 2021, 14364 vizualizari
mesaj ingeri

Călăuzire intuitivă pentru luna MARTIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Magical Mermaids and Dolphins – Doreen Virtue, Archanghel Michael Oracle Cards – Doreen Virtue, Cărți de tarot cu îngeri – Radleigh Valentine, Nature Whispers Oracle Cards – Angela Hartfield și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

Continuăm pe energia lunii februarie și în martie. Îl avem alături pe Arhanghelul Jofiel, cartea se numește Ego și vorbește despre acea iluzie de a fi prins în capcană – și din nou este vorba de vrajă multă, vorbe multe, o energie a egoului, a fricii. Egoul vine să ne amplifice frica, vine să ne arate niște lucruri și dacă noi le înțelegem și le privim din perspectiva că vin spre binele nostru, vom reuși să îi mulțumim egoului, să ne luăm lecția și să mergem mai departe. Nu ne batem cu ego-ul ci pur și simplu îi mulțumim că vine să ne transmită ceva. În momentul în care înțelegem ce vrea ego-ul să ne transmită – ne învățăm lecțiile și totul se clarifică. Nu ne împotrivim, acceptăm că este acolo pentru noi, a venit să ne transmită ceva, spre binele nostru cel mai înalt. Nu este ușor dar este singura cale de reușită în această situație. 

Din nou, focus foarte mare pe lucrurile materiale, gânduri și frici legate de ziua de mâine. Sunt multe măști care sunt încă puse, multă lume cu măști, multe surprize de la așa-ziși prieteni sau poate de la oameni care și-au urmărit doar un interes sau au făcut lucrurile doar cu un anumit scop. Aceștia își văd acum de treaba lor și noi putem să luăm totul personal. Poate acești oameni au de aici înainte o altă menire, pur și simplu, și nu au ceva neapărat cu noi.

Avem senzația că nu se mai termină odată toate provocările, avem această energie care ne va râcâi și nu o să ne placă. Este și o carte de 15, vibrația lui 6 care ne aduce multe griji, foarte multe gânduri – dar tocmai de aceea vine Arhanghelul Jofiel care ne încurajează, știe că putem depăși acest moment, dacă vom vedea frumusețea dincolo de toată nebunia aceasta și dacă vom înțelege că totul este doar o capcană, este doar o iluzie. Este esențial ca în luna februarie să ne fi lucrat acele convingeri pe partea financiară, altfel în martie când apare această „capcană”, cu aceste frici tot pe zona financiară dar mult mai pregnante, o să ne fie mai greu. Odată ce le recunoaștem nu ne mai lăsăm păcăliți atât de ușor. Altfel, această energie imediat ne ia pe sus. Știți acea expresie: “cine nu-i gata îl iau cu lopata”, cam așa ne vom simți și noi. 

Arhanghelul Mihail ca și completare ne spune că acesta este scopul nostru în această viață. Astfel, în luna martie avem șansa să ne clarificăm misiunea, scopul și direcția și să învățăm să gestionăm situațiile cu înțelepciune și la timp. De îndată ce scăpăm de aceste iluzii, chiar dacă ne perpelim și ne întoarcem pe toate părțile, odată ce spargem cochilia, pur și simplu mergem înainte. O să avem claritatea misiunii, o să înțelegem ce avem de făcut și o să știm care sunt cei mai buni pași pe care îi avem de făcut pentru a ne găsi sensul și rostul în această viață. 

Dacă ne-am găsit misiunea putem ști ce avem de făcut, de îmbunătățit, unde putem să ne mai aducem aportul, nu stăm niciodată pe loc. Este foarte important acest aspect – tot timpul trebuie să ne revizuim și să vedem ce contribuție putem aduce – avem întotdeauna mult mai mult de dăruit și de făcut. 

Așadar, chiar dacă primim clarificări abia acum începe munca, încep provocările și alinierea. Este ca la început pe drumul antreprenoriatului când știi ce ai de făcut, dar urmează partea practică unde lucrurile stau cu totul altfel, însă satisfacția este pe măsură.

Este o lună în care este necesar să facem mereu câte un pas în spate, să punem totul pe pauză, ca atunci când oprești un film ca să înțelegi mai bine ce se petrece în acea scenă. Așa va fi nevoie să facem și noi, punem anumite situații din viața noastră pe pauză și alegem să admitem adevărul, să vedem clar ce se întâmplă și să nu mai găsim scuze. Chiar dacă vom avea tendința să ne încăpățânăm, chiar dacă vom vrea să ne prefacem că totul este bine, nu mai putem. Este momentul să luăm taurul de coarne și să ne confruntăm cu acele situații pe care le-am tot amânat. Vor fi multe provocări pe relațiile pe care deja le avem însă vor intra și oameni noi în viața noastră, oameni care ne vor aprecia cu adevărat. Este momentul să facem loc pentru noi aventuri care o să ne bucure sufletul. 

 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 9 martie, vom simți că ne urcăm într-un roller coaster, într-o aventură care habar nu avem ce va trezi în noi. Putem simți un amalgam de emoții, când pozitive, când negative, putem trece foarte ușor de la o stare la alta. Acest lucru ne poate destabiliza mai ales dacă suntem încăpățânați și vrem ca lucrurile să se rezolve cum vrem noi. Parcă cineva se joacă cu noi, de genul: uite jucăria, nu e jucăria. Cam așa o să ne simțim: uite, este situația rezolvată dar nu este, uite o anumită persoana se jură ca o să facă lucrurile altfel, nu se întâmplă asta… un șir de evenimente care ne pot da palpitații pentru că nu pare că se stabilizeaza mai nimic. Însă dacă le lăsăm pe toate să fie și cerem îngerilor să intervină, cu încredere și credință, toate se vor aranja, însă nu neapărat așa cum vrem noi, ci așa cum este mai bine pentru noi. Deci să lăsăm controlul, să facem un pas în spate, să privim totul prin ochi de copil și vom observa apoi cum totul se va aranja. Aceasta nu înseamnă să nu facem nimic, înseamnă să nu forțăm lucrurile și să avem încredere în Voia Divină. Spre exemplu, dacă până acum am sperat că anumite persoane se schimbă, am înghițit prea multe, acum va fi nevoie să spunem ce gândim, să ne apărăm drepturile și convingerile, cu riscul de a-i pierde. Să nu uităm că este important să avem grija de noi ca să îi putem ajuta pe alții. Așadar, ne așteaptă o aventură în căutarea comorii care suntem noi. 

 

În partea a doua a lunii

Din 10 până pe 20 martie vom simți nevoia de echilibrare și stabilitate. După ce ne coborâm din roller coaster vom înțelege care sunt lucrurile importante pentru noi, vom știi ce trebuie să prioritizăm și ne vom lua un angajament față de noi. Vom alege să fim mai prezenți în relațiile noastre, să înțelegem ce avem de corectat la noi, ce avem de iertat, ce avem de schimbat. Vom aduce mai multă claritate, vom conștientiza că nu ne lipsește nimic însă depinde de noi dacă mai facem compromisuri sau în orice context dăm ce este mai bun din noi. Suntem copilașii lui Dumnezeu și putem simți mângâierea lui Dumnezeu care ne confirmă că am făcut tot ce am putut până acum, însă acum ni se dă șansa să alegem să trăim o viață cu sens. Ne vom simți responsabili pentru ceea ce experimentăm și înțelegem că suntem un exemplu pentru cei din jur. 

 

În ultima parte a lunii

Din 21 martie până la finalul lunii vom fi nevoiți să luăm multe decizii, de aceea este important să ne consultăm cu specialiști, să nu credem că le știm noi pe toate. Chiar putem lua decizia să lucrăm cu cineva: psiholog, consilier, etc. pentru că este important să cerem ajutorul și să trecem peste orgoliu. Avem ajutor și susținere să facem ce este de făcut. Cum am mai spus, gata cu amânările. Să învățăm detașarea, să nu luăm lucrurile personal, să privim lucrurile dintr-o altă perspectivă, să vedem mereu partea plină a paharului. Va fi nevoie să lucrăm pe iertare, să acceptăm situațiile în care suntem și faptul că alte persoane sunt diferite de noi sau rolul lor în viața noastră s-a încheiat. Însă dacă la începutul lunii putem fi încrâncenați, acum suntem mai înțelegători și alegem să soluționăm pozitiv orice conflict care se ivește. Să nu uităm de oamenii noi care intră în viața noastră, fără măști și care ne vor arăta că lucrurile pot fi și altfel. 

 

Așadar avem în față o lună martie care vine cu multă vrajă și vrâjbă în ceea ce privește relațiile. Vom fi nevoiți să ne repoziționăm, să vedem adevărata față a oamenilor dar si a noastră. Iertarea va fi cheia în această lună, precum și alegerile pe care le facem, alegeri care ne vor conduce spre a fi cea mai bună versiune a noastră!

Totul este bine! Magia fie cu noi! Doamne ajută!

Delia Mureșan

www.deliamuresan.ro Astro Shop

Cele mai noi articole