Mesajul îngerilor pentru luna MAI 2023

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 30 aprilie 2023, 4231 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna MAI cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Rugăciuni către îngeri – Kyle Gray, The Spirit Messages – John Holland,  Divine Abundance – Tosha Silver,  The Sword of Light Oracle – Radleigh Valentine și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

Atmosfera generală

În luna aceasta avem o carte de foc – Cavalerul de foc – care este o persoană cu energie masculină, poate fi și o femeie care și-a cultivat destul de mult energia masculină, care poate să vină în viața noastră și să aibă un rol important în această lună mai.

Este o persoană pasionată, îndrăzneață, sigură pe ea și neliniștită, poate fi situația ca noi să trebuiască să activăm aceste abilități sau să întâlnim o persoană care ne oferă acest exemplu de îndrăzneală, siguranță, o persoană care face lucrurile să se întâmple.

Poate vom atrage o situație și vom crede că nu suntem pregătiți, dar vom fi nevoiți să renunțăm la scuze și să îndrăznim, să fim siguri pe noi sau să cerem ajutorul, dacă este cazul. Totodată este important să analizăm lucrurile, să nu ne aruncăm cu capul înainte sau să fim superficiali. Nu este cazul să ne asumăm mai mult decât putem susține, este indicat să punem întrebări, să ne asigurăm că am înțeles, chiar să impunem limite și să spunem care ar fi condițiile în care noi putem face lucrurile. Este clar că putem face mai mult decât credeam noi inițial.

Arhanghelul Mihail ne susține să mergem înainte fără frică, este clar că acestei oportunități ar fi bine să îi spunem DA și apoi vedem cum se așază lucrurile. El ne ajută să avem încredere, curaj și ne călăuzește gândurile, acțiunile astfel încât acestea să se alinieze cu direcția iubirii și scopului nostru în această viață.

Legat de misiunea personală, pentru cei care nu și-au aflat-o încă, pot în această lună să aibă revelații, iar pentru cei care sunt deja pe misiune, pot să facă niște proiecte care să înflorească sau să îi ducă la un alt nivel, să fie cu totul altceva decât ce au făcut până acum.

Din setul The Shaman’s Dream avem cartea intitulată „Pântecul cosmic” care ne vorbește despre Divinul feminin, energia din care noi creăm, pântecul înseamnă a crea, a da naștere, a spune DA oportunităților. Vom face lucruri de care nu ne credeam în stare: să creăm, să ne dăm voie să fim exact acolo unde trebuie, să îmbrățișăm acea oportunitate. Va fi nevoie să stăm în această energie feminină de receptivitate, de creație și cu adevărat aliniați cu misiunea noastră personală. Astfel, nimic nu ne va sta în cale.

În această lună vom avea provocarea de a găsi echilibrul dintre minte și inimă, dintre rațiune și intuiție, dintre putere și vulnerabilitate. Vom avea nevoie atât să dăm drumul la tot ce ne ține pe loc, la versiunile vechi ale noastre, cât și să ne deschidem inima, să ne aruncăm în necunoscut. Vor ieși însă la suprafață aspecte din noi care nu ne onorează și pe care trebuie să le topim în iubire. Clar însă simțim că suntem ținuți de mână în timp ce ni se arată tot felul de oportunități la care trebuie să spunem doar DA, cu toată inima și plini de credință.

În prima parte a lunii

La începutul lunii, până pe 9 mai, avem nevoie să practicăm receptivitatea și să spunem repetitiv: DA, sunt pregătit(ă)! Să ne observăm și să lăsăm deoparte orice scuze, orice convingeri limitative sau frici. Să spunem DA, chiar dacă nu știm încă ce înseamnă acel DA, știm doar că este un DA pe care îl spunem lui Dumnezeu. Este un DA pe care ni-l spunem nouă, apărându-ne convingerile, drepturile, un DA care ne duce spre asumare, spre iertare și eliberare.

Acum tot ce avem de făcut este să ne rugăm cu inima deschisă și să ascultăm mesajele îngerilor. Se va face liniște la noi în suflet și vom primi toate conștientizările de care avem nevoie, va fi poate cel mai important DA pe care îl vom spune în viața noastră.

În partea a doua a lunii

De pe 10 până pe 22 mai vom simți că ni se deschid porțile, că pășim în puterea noastră, că avem toate ajutoarele de partea noastră. Nu mai avem chiar nicio scuză, avem toate resursele de care avem nevoie. Cei care au atașamente față de material, față de iluzia siguranței vor primi ajutor să depășească aceste limitări. Cei care se autosabotează vor înțelege că ei singuri își atrag anumite experiențe, ei singuri își sabotează șansele și mai ales evoluția. Dacă ne deschidem inima, dacă credem în puterea rugăciunii și a credinței, totul prinde contur, totul se va lega cu ușurință și grație.

În ultima parte a lunii

De pe 23 mai până la finalul lunii mai vin niște plăți karmice pe care le avem de achitat, dar este bine să nu ne opunem sau să credem că este ceva rău. Este ceva ce trebuie să facem și gata. Ne asumăm aceste plăți și decidem să ne eliberăm de trecut și să mergem mai departe. Vom avea parte de multe semne, multe sincronicități, putem să îi simțim foarte aproape și pe cei plecați. Vom simți o activare a inimii și a iubirii care parcă umple tot ce atingem.

Este important acum să punem iubire în tot ce facem, în relațiile noastre și chiar să ne deschidem spre o nouă iubire/pasiune (nu neapărat romantică). Orice facem însă să o facem din spațiul integrității și al adevărului, nu trebuie să ne prefacem, nu trebuie să ne reținem dacă simțim să ne exprimăm cu iubire și din iubire.

Ne așteaptă o lună mai care ne învață că iubirea este cea care ne deschide uși, iubirea atrage oportunități, iar atunci când ne deschidem inima îl lăsăm pe Dumnezeu să locuiască în noi.

Cred în rezolvări magice! 
Doamne ajută!

Autor: Delia Mureșan - www.deliamuresan.ro   
---- 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole