Mesajul Ingerilor pentru luna MAI 2021. E momentul să ne revizuim viața

Autor: Delia Muresan - luni, 03 mai 2021, 17071 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna MAI cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Angel Guide – Kyle Gray, Archanghel Michael Oracle Cards – Doreen Virtue, Rugăciuni către îngeri – Kyle Gray, Whispers of Healing – Angela Hartfield și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

În luna mai avem o carte de aer (nouă de aer). Suntem “terminați”, epuizați. Avem nevoie de somn, odihnă, să fim cu noi, să luăm o pauză. Avem nevoie să încheiem ceva, o etapă. În luna mai putem să punem punct anumitor situații și să fim foarte atenți pentru că vom face scenarii. Fiind o carte de aer ne vom aștepta la ce-i mai rău. Dacă vrem să îi spunem cuiva că s-a terminat relația dintre noi, ne facem diverse scenarii iar, spre surprinderea noastră, persoana respectivă primește chiar bine vestea. Ne facem tot felul de gânduri legate de cum o să fie, cum o să ne descurcăm, etc. – o să stăm foarte mult în minte și o să ne gândim la tot felul de scenarii nerealiste. Este bine să punem mintea puțin pe pauză și de aceea ar fi bine să facem cât mai multe activități recreative, să ieșim în natură, să ne conectăm cu energia apei, să se ducă toate, să facem dușuri, să ne relaxăm, să ne luăm o pauză dacă putem, pentru că o să avem tendința să stăm în minte și să croșetăm tot felul de scenarite. Posibil să avem nopți nedormite, să ne gândim la tot felul de nenorociri, deci este bine să facem o pauză. 

Completarea pentru luna mai de la Arhanghelul Mihail ne spune – trebuie să știm clar care este direcția, intenția și unde vrem să mergem. Întotdeauna când avem multe gânduri, suntem zăpăciți de cap și stăm acolo în minte – este bine să învățăm să ne oprim și să coborâm în inimă. Abia de acolo ne setăm o intenție și ne întrebăm: “Se aliniază intenția aceasta cu ceea ce eu am nevoie?” Așa reușim să scăpăm de acele gânduri care nu ne ajută cu nimic.

Avem nevoie de o viziune clară, o intenție – ne luăm o pauză și ne gândim ce avem de făcut. Se pot întâmpla diverse lucruri, dar nu trebuie să ne panicăm. Este important să ne eliberăm de frici, de îndoieli, trebuie să acționăm cu iubire și curaj și să facem ceea ce avem de făcut. Pentru că suntem în această energie mentală nu ne vor ieși foarte multe lucruri – să nu fim surprinși dacă începem diverse lucruri și nu ne ies dar este important să mișcăm energia. Dacă vrem să ne căutăm un apartament, spre exemplu, putem începe să vizităm o grămadă de apartamente nepotrivite dar ceea ce este important este că am mișcat energia, așa am început să vedem ceea ce nu ne place și ceea ce nu vrem deci chiar dacă nu se leagă încă lucrurile avem de câștigat. Să nu forțăm nimic în luna mai, să lăsăm totul să curgă. Chiar ar fi recomandat să nu luăm decizii majore în luna mai. 

Energia acestei luni este una care ne ajută să reparăm, regândim, revedem, reținem, revizuim, refacem, redăm, realizăm, reluăm, este o reflexie a adevarului nostru interior, nu întâmplător avem în această lună Mercur Retrograd, chiar dacă este pe final de lună. 

Provocarea este că ne-am săturat, ne și revoltăm, se trezește și rebelul/rebela din noi. 

Este însă o etapă peste care nu putem trece. Este necesar să revizuim viața noastră, să facem corecturi acolo unde este cazul, înainte de a merge mai departe. Deși nu ne place, deși avem senzația că parcă suntem blocați suntem de fapt susținuți pentru a nu face alegeri greșite. Așadar, esențial în această lună este să nu ne aruncăm cu capul înainte, să fim atenți la reacții și orice forme de răzvrătire care ne pot împinge în direcții greșite. De asemenea, să ne pregătim să recunoaștem că am greșit, că puteam face altfel, să admitem că am făcut tot ce s-a putut, să ne acordăm timp pentru a ne reface sau a reface acel ceva unde am dat-o în bară. Este important să nu ne biciuim, să nu ne supărăm pe cei din jur care și ei au făcut tot ce au putut, să lăsăm critica la o parte. Să ne suflecăm mâinile și să facem ce este de făcut, chiar dacă nu ne place, doar așa ne putem deschide spre schimbările care sunt pregătite pentru noi. 

Va fi nevoie să ne revizuim și relațiile pentru că unele dintre ele ne-au condus în acest punct în care este nevoie să regândim modul în care ne trăim viața. Le mulțumim dar va fi nevoie să facem alte alegeri. 

Să nu uităm să ne acordăm timp pentru a ne reface, pentru odihnă, pentru a petrece timp cu oamenii care ne sunt alături cu adevărat. 

 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 9 mai, ne simțim prinși în capcană, nu vrem să dăm drumul unor situații nesănătoase, nu vrem să ne recunoaștem “partea noastră de vină”, căutăm vinovați, ne supărăm ușor, ne aprindem ușor, nu îi lăsăm pe cei din jur să ne susțină, trecem prin tot felul de stări. Este posibil să facem tot felul de scene sau să spunem lucruri pe care le putem regreta. Ne vom simți ca niște copilași cărora li s-a luat jucăria sau nu le-a ieșit ceva și dau din picioare și plâng.

Mintea ne va crea tot felul de scenarite care de fapt sunt scuze, sunt justificări și energia acestei luni nu ne mai permite să rămânem să ne comportăm imatur și mai ales neasumat. Așadar cu cât ne asumăm mai repede, recunoaștem unde suntem, revizuim situația, decidem să ne iertăm, cerem ajutorul divin, cerem dreptate divină cu atât lucrurile se vor limpezi mai repede. Cu cât ne vom încăpățâna că alții sunt de vină sau că noi trebuie să facem dreptate, cu atât conflictele se vor înteți. Deci depinde de fiecare dintre noi ce alegem în acest punct. Ca să ieșim din mental, ca să avem curajul să admitem în ce punct suntem este recomandat să lucrăm mult cu energia apei. Așadar să facem multe băi, să ne spălăm de convingeri, de energii negative, de emoții stătute și să nu uităm de hidratare. Putem să facem meditații în care ne imaginăm că scriem pe nisipul de pe o plajă ce ne supără și ne imaginăm cum vine un val și șterge ce am scris. 

 

În partea doua a lunii

Din 10 până pe 20 mai  nu ne mai putem ascunde de noi și va fi nevoie să spunem DA, Da vieții, Da unei noi etape, Da ajutorului divin, Da nouă. Vom simți ușurare atunci când renunțăm la luptă, atunci când ne dăm din calea noastră. Va fi o etapă în care va fi nevoie să învățăm iubirea de sine, să facem alegeri din iubire și nu din frică. Și dacă te întrebi CUM să faci aceasta doar roagă îngerii iubirii să îți fie alături și vei știi. De asemenea suntem îndrumați să ne conectăm cu natura, să învățăm de la ea, să înțelegem că în viață trecem prin diferite cicluri pe care este important să le respectăm. Vom avea parte de multe teste de credință, de răbdare, dar avem parte de susținere să facem aceste schimbări necesare. Nu va fi așa cum vrem dar va fi așa cum este mai bine pentru noi. Vom înțelege asta poate mai târziu dar vom mulțumi pentru tot ceea ce nu ne-a ieșit în această perioadă. 

 

În ultima parte a lunii

Din 21 mai până la finalul lunii va fi nevoie să ne detașăm, să nu luăm decizii importante, să privim dincolo de aparențe. Încă se vor așeza multe piese de puzzle așa că avem nevoie de răbdare. Da, știu, nu mai avem stare, am vrea să ne punem pe treabă, însă să nu ne aruncăm cu capul înainte. Să cerem semne, să analizăm orice situație, să ne ducem atenția și să ne concentrăm pe starea noastră de bine, pe ce putem face și mai puțin pe ce nu putem controla. Este o perioadă în care poate ni se va solicita să fim de ajutor, să facem voluntariat, să ne bucurăm de lucrurile simple. Nu este o perioadă în care vom face multe lucruri dar este o perioadă necesară pentru etapa următoare din viața noastră. 

 

Așadar avem în față o lună mai în care tot ceea ce suntem se va reflecta înapoi. Vom știi ce avem de revizuit, corectat, vom înțelege și avem șansa de a reface planul vieții noastre. Este posibil ca noi să fi crezut că vrem să trăim o anumită viață și acum să înțelegem că nu asta vrem. Să fi crezut că nu putem trăi fără ceva anume și să aflăm că se poate și chiar este mai bine. Energia acestei luni ne alinază cu cine suntem noi în această etapă, parcă vine ceva din urmă, ne oprește, ne trage pe dreapta și ni se spune – poți merge mai departe doar dacă schimbi aceasta și aceasta. Nu ne va plăcea pentru că este nevoie de răbdare, de schimbări dar acestea sunt absolut necesare. 

 

Totul este bine! Magia fie cu noi! Doamne ajuta!

Delia Mureșan

www.deliamuresan.ro Astro Shop

Cele mai noi articole