Mesajul Ingerilor pentru luna IUNIE 2021. Ocazii magice

Autor: Delia Muresan - luni, 31 mai 2021, 17067 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna IUNIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Angel Guide – Kyle Gray, Arhanghelul Gabriel – Doreen VirtueRugăciuni către îngeri – Kyle Gray, Angel Dreams Oracle Cards – Melissa Virtue și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

În luna iunie vine Arhanghelul Mihail – se învârte roata, este timpul pentru o schimbare pozitivă. Avem nevoie să acționăm în această lună – ni se spune: acționează, semnează contracte, du-te înainte, dă-i bătaie, mută-te, fă ce ai de făcut. Este foarte important. Luna iunie este o lună de acțiune în care îl avem pe Arhanghelul Mihail care ne susține și care ne împinge de la spate – Hai, că acum este momentul. Hai, dă-i drumul. Fă schimbarea aceea pe care tot ai amânat-o. Atenție, dacă nu facem această schimbare acum s-ar putea să vină schimbarea peste noi după o perioadă și să fie mai greu ulterior să o gestionăm. Spre exemplu dacă nu ne schimbăm acum locul de muncă s-ar putea să îl pierdem mai încolo și să ne fie mai greu să găsim altceva. 

Este și o energie a noilor începuturi, mare atenție să acordăm zilei de 10 iunie când avem lună nouă și eclipsă de soare pentru că va fi o lună nouă puternică legată de începerea unui proiect nou. Spre exemplu, dacă ne-am propus în luna ianuarie să începem ceva, ne-am gândit la un proiect, a trebuit să tot lucrăm cu noi, pentru a putea lansa acel proiect abia în luna iunie, abia atunci încep să se lege lucrurile. 

Va fi și un salt în necunoscut după cum ne spune Arhanghelul Mihail – să ne aruncăm în brațele îngerilor pentru că o să primim tot suportul necesar. Și foarte important in luna iunie – să ne dăm din calea noastră! Nu trebuie să mai permitem sabotorului din noi să ne spună tot felul de lucruri, pur și simplu ar fi bine să ne dăm din calea noastră și să vedem cum se așează lucrurile. Dacă vrem să facem ceva, este bine să ne punem acea intenție, să mișcăm energia iar după aceea vedem ce se întâmplă: merge ușor sau greu, avem sau nu probleme, începem să știm concret ce avem de făcut, gata cu pregătirile. Și uite așa putem naviga și beneficia de această energie, nu mai găsim scuze și ne punem pe treabă. 

Toate aceste schimbări sunt încurajate dacă am tărăgănat lucrurile, știam ce avem de făcut dar nu am făcut nimic.  De asemenea sunt încurajate orice acțiuni dacă au fost gândite și analizate înainte, doar am avut luna mai suficient timp de gândire și testat apele. Nu sunt încurajate acțiunile din impuls, din energia: “îmi bag picioarele.” Așadar să nu ne folosim de energia lui Mercur retrograd și să nu facem nimic, pentru că avându-l pe Arhanghelul Mihail alături în această lună putem schimba regulile jocului, putem rupe un lanț, ceva ce ne-a ținut, putem ieși dintr-un cerc vicios. Asadar, sa nu mai dam vina pe Mercur retrograd si sa nu facem nimic. Să ne gândim că suntem înr-un vîrtej care nu face decât să ne susțină și să ne pună pe direcția cea bună. Însă trebuie să fim în aliniere cu energia momentului și nu împotriva ei. Este una din lunile cele mai puternice, ca potențial, din acest an, așa ca ar fi bine să fructificăm darurile acestei luni la maxim. Vom avea ocazii magice de care ar fi bine să ne bucurăm.

Ce putem face concret? Îngerii spun să ne vedem de treabă, să nu comentăm, să nu judecăm, să nu ne băgăm în ce fac alții, important este să știm NOI ce avem de făcut, nu ce fac alții sau ce cred alții despre ce facem noi. Va fi nevoie să ne protejăm energia, să acționăm în funcție de călăuzirea primită de noi și pe care vom avea ocazia să o rafinăm în această lună, și nu influențați din exterior. Va fi nevoie să ieșim din turmă, să recunoaștem și să vedem adevărul, să ne ascultăm intuiția. Mai suntem avertizați să fim atenți la relații, cu cine ne înconjurăm, să cerem să se armonizeze și relațiile noastre și să acceptăm ce va veni spre noi. Mare atenție la gânduri, vom gândi negativ vom atrage situații care să ne pună pe gânduri, vom cultiva gânduri pozitive, vom cultiva credința și astfel vom fi conectați la călăuzirea divină și vom știi ce avem de făcut. Vom simți că se va pune reflectorul fix pe aspectele pe care nu am vrut să le băgăm în seamă și acum dăm testele finale, se aleg apele. Să nu stăm mult în minte, să coborâm în inimă, să ne centrăm și în felul acesta vom fi aliniați cu Voia Divină. Atunci când vom încerca să facem ceva din disperare, din ego vom simți că ne vom lovi de un zid, așa vom știi că este necesar să schimbăm tactica și să ne dăm din calea noastră. Nevoia de control va fi testată dar vom avea ocazia să ne învățăm această lecție. 

 

În prima parte a lunii

În prima prima a lunii, până 10 iunie vom simți că suntem într-un film, parcă cineva a făcut un scenariu și acum noi trebuie să ne facem rolul. Și la început vom încerca să ne conformăm însă pe măsură ce vom înainta ne dăm seama că sunt aspecte, oameni, situații cu care nu rezonăm, care nu ne onorează, care ne apasă butoane. Începem să vedem lucrurile din ce în ce mai clar, ne dăm seama că este necesar să ne luăm puterea înapoi, că este un plan sacru pregătit pentru noi și aceasta este doar perioada de tranziție spre ce ne așteaptă. Încet încet pe măsură ce înaintăm în energia lunii ne trezim, avem conștientizări, cerem rescrierea scenariului, renegociem și rescriem contracte, punem la punct dinamica în anumite relații, ne eliberăm de ce simțim că ne știrbește autenticitatea, decidem să renunțăm la griji și să ne conectam la energia înțelepciunii divine. Este un salt pe care avem ocazia să îl facem și să exersăm această practică a conectării cu Voia lui Dumnezeu. Mai este important să nu ne învinovățim legat de ce a fost, ci să alegem de acum înainte să facem lucrurile diferit. Nimic nu trebuie și tot ceea ce ni se întâmplă se întâmplă cu acordul nostru. Responsabilitatea este la noi și nu în afara noastră și asta o vom simți din plin în această perioadă.

 

În partea doua a lunii

Din 11 până pe 19 iunie  vom aveam o perioadă de resetare puternică. O dată cu această lună nouă și eclipsă de soare vom simți un val de emoții, care s-ar putea să ne copleșească, se vor deschide cerurile și sunt încurajate acum inițierile și orice cursuri care ne conectează în mod special cu ființele de lumină. În perioada asta sunt importante băile, să stăm în preajma apei pentru că apa nu doar ne va purifica dar ne va ajuta și să renaștem. Simt această energie ca atunci când „ne punem la încărcat”, chiar dacă eram pe calea cea bună avem ocazia acum să ne conectăm DIRECT acasă, să ne simțim fiecare îngeri pământeni pentru că vom simți călăuzirea divină, însă important este să avem răbdare, să nu forțăm nimic. Așadar să ne punem intentia să vina spre noi doar ceea ce este spre binele nostru cel mai înalt si să lăsam să se aranjeze lucrurile cum este mai bine pentru noi. Intentiile puse acum sunt extrem de puternice așa că să nu uităm să avem grijă ce gândim, totul poate să se transforme într-o intentie (inclusiv gândurile negative) și ne poate destabiliza. 

Toții cei care lucrează cu lumina se vor simți chemați și vom trebui să se asume, dacă nu au făcut-o, sau să își ofere serviciile. Este timpul să ieșiți pe scenă. 

 

În ultima parte a lunii

Din 20 iunie până la finalul lunii vom avea ocazia să rămânem conectați la Sursă, să descărcăm mesaje, să ne aliniem cu misiunea noastră, să ne aliniem cu cine suntem cu adevărat, să fim acolo unde ne vrea Dumnezeu. Vom avea tendința să chestionăm tot ce vine spre noi pentru că nu credem că merităm, ne spunem: cine sunt eu să fac asta, nu avem credință, așa că vom continua să ne luăm puterea înapoi și să ne predăm lui Dumnezeu… ne putem spune: „dacă EL crede că sunt pregatit(a) cine sunt eu să chestionez acest lucru.” Da, vom avea ocazia de a conversa cu Dumnezeu, cu îngerii și vom simți susținerea lor. În aceeași măsură, vom putea fi disturbați de persoanele din jur care nu ne cred sau care cred că am luat-o razna, care vor să rămânem aceleași persoane pentru că ei s-au obișnuit cu noi așa, indiferent dacă noi suferim sau nu ne este bine. Se vor cerne relațiile, mai ales prieteniile, dar vom avea ocazia să ne facem prieteni noi, pe aceeași vibrație cu noi. Trăirile pot fi extrem de intense în această perioadă așa că ar fi bine să cerem ajutorul unui specialist: terapeut, psiholog care să ne îndrume, putem alege să mergem la un curs sau într-o tabără unde vom avea ocazia nu doar să experimentăm această conexiune magică într-un mediu în care să ne simțim înțeleși ci vom putea întâlni și persoane ca și noi. 

 

Așadar avem în față o lună iunie care vine ca o forță, ca un taifun. Ne poate scoate din anonimat, ne poate proiecta în situații noi, dar important noi să dăm direcția și să nu ne lăsăm tărâți de alții în contexte în care nu ne regăsim. Este o lună în care este bine să acționăm dar doar în congruență cu cine suntem și dacă deciziile au fost deja luate înainte. 

Este o lună cu ocazii magice de care ar fi bine să profităm. Vom avea momente în care vom putea trece de la agonie la extaz, însă ceea ce este clar este ca această lună o vom trăi fără anestezie și depinde de noi ce alegem, conexiunea cu energia divină sau energia confortului și a pornirilor ego-ului. Să nu uităm, cum zice Lewis Howes, în fiecare zi suntem produsul deciziilor pe care le luăm și nu a circumstanțelor. 

Totul este bine! Magia fie cu noi! Doamne ajută! 

Delia Mureșan, www.deliamuresan.ro Astro Shop

Cele mai noi articole