Mesajul ingerilor pentru luna IULIE

Autor: AstroCafe.ro - marti, 30 iunie 2015, 2041 vizualizari
Mesajul ingerilor pentru luna IULIE

Ghidare intuitiva pentru luna IULIE cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 3 seturi: Magical Unicorns Oracle Cards by Doreen Virtue, Mary, Queen of Angels by Doreen Virtue si Magical Times by Jody Bergsma.

Atmosfera generala

O luna cu o energie foarte puternica, energie mentala care poate duce la materializare. O luna in care se vor spune multe, in care e necesara sinceritatea insa de multe ori aceasta poata sa doara. Decizii importante, despartiri, relocari, reamenajari, multe permutari. E nevoie de asumare, de realism, de acceptare si de incredere.

Cel mai important este ca luna asta sa fim sinceri cu noi, sa nu ne mai mintim. Vor iesi multe din subconstient si va fi o luna ce ne va cere mult curaj si perseverenta. Si... nu uitam sa facem haz de necaz, UMORUL ne va salva, ne va ajuta sa trecem in urmatoarea etapa din viata noastra.

Mai concret, vom trece printr-un proces de metamorfoza. Nu putem forta lucrurile, totul are un ritm si exista un ciclu al vietii. Asadar sa imbratisam SCHIMBAREA. Cand simtim ca totul e altfel decat ne-am asteptat singura solutie este sa facem haz de necaz si sa dam situatia ingerilor care stiu cel mai bine ce e de facut.

In prima parte a lunii

Pana pe 11 iulie o sa fim cand jos cand sus. Nu ne vom gasi locul. O stare permanenta de nemultumire si agitatie. Parca lucrurile nu se aseaza la locul lor, nu se clarifica si singura solutie este sa fugim... scuza cea mai buna este: „sunt obosit(a)... nu mai pot.. am nevoie de concediu.” De fapt nu vrem sa privim in fata, sa fim sinceri cand vine vorba de anumite situatii care nu mai merg... anumite relatii care e necesar sa se transforme sau anumite proiecte care e necesar sa se incheie. Nu stim sa facem diferenta daca mai trebuie sa continuam cu ceva sau nu... iar acum este doar un test.. sau acum e chiar momentul sa punem punct. ESTE O MARE PROVOCARE. Pentru asta avem nevoie sa coboram in inima si sa ne intrebam ce simtim.. nu ce ne dorim sau mai ales ce altii iti doresc pentru noi. E nevoie de curaj si sinceritate dar vom primi binecuvantari neasteptate in momentul in care ne rugam si ne lasam ajutati. 

Este o luna „critica” din acest punct de vedere, o luna in care ceea ce decidem ne poate afecta pe termen lung de aici inainte. 

De asemenea incepem sa lucram cu noi, sa lucram la iertare, a noastra si a celorlalti. In timpul acestui proces s-ar putea sa scoatem la iveala chestii care sa ne doara si o sa avem tendinta sa ii ranim pe cei din jur. Nu e cazul. Fiecare a facut ce a putut cu ce a avut. Tu la fel. Iertarea si binecuvantarea ne va deschide ochii. 

In a doua parte a lunii

Din 11 iulie pana pe 19 iulie suntem ca la prajit, cand pe-o parte cand pe alta. :) Schimbarea devine iminenta asa ca nu mai putem sa NU facem ceva, e necesar sa renuntam la trecut si mai ales vine vremea sa fim constienti de lumina interioara si de bucuria de a trai aceste vremuri aici pe Pamant. 

Misiunea ne cheama mai mult ca niciodata. E nevoie de noi si musai sa lasam deoparte toate scuzele: cine sunt eu sa fac asta, mai trebuie sa invat asta si asta, nu am inca diploma cutare, inca nu merit etc. 

Noi inceputuri se arata, incepem sa intrevedem cum ar arata viata noastra daca am face schimbarile care se cer acum. 

Avem multa sustinere si mai ales suntem sustinuti sa ne bucuram, sa ne simtim in siguranta si sa renuntam la tot ce nu ne mai serveste.

In ultima parte a lunii

Din 19 iulie pana la finalul lunii rasuflam usurati. Suntem invitati sa ne incarcam in natura, sa ne amintim cine suntem cu adevarat, sa ne relaxam si sa ne bucuram de noi. Dupa o perioada plina acum parca putem respira. Spre sfarsitul lunii ni se cere sa ne putem noi intentii, sa vizualizam drumul si pasii urmatori pe care ii avem de facut. Vom primi recunoastere, confirmari, recompense pentru toata stradania noastra din ultimul timp. 

Testele de credinta vor continua insa pe zi ce trece ne vom simti mai conectati si mai increzatori in Vointa Divina. 

Asadar luna aceasta tot ceea ce gandim se materializeaza intr-un ritm accelarat. Sa fim cu mare bagare de seama la gandurile negative, la judecati si la emotii nocive. De asemenea atentie la alimentatie sau alte dependente.. vom avea tendinta de a face excese. Daca luna aceasta nu luam decizii si nu acceptam schimbarea in viata noastra, lucrul acesta se va putea reflecta la nivelul sanatatii. Asa ca lasati lucrurile sa se „arda”, lasati ceea ce e necesar sa ramana sa ramana, iar ce e necesar sa plece sa plece. Ne vom simti ca pasarea Phoenix, renascuti din propria cenusa, insa mai frumosi, mai intelepti si mai recunoscatori.

Asa sa fie si asa este!

Delia Muresan

Terapeut in Terapia cu Ingeri, Coach Spiritual

Pe Delia o gasiti aicihttps://www.facebook.com/deliamuresanAstro Shop

Cele mai noi articole