MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA IANUARIE 2016

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 09 ianuarie 2016, 1638 vizualizari
MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA IANUARIE 2016

Ghidare intuitiva pentru luna IANUARIE cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 3 seturi: Fairy Tarot Cards – Doreen Virtue & Radleigh Valentine, Wisdom of Oracle – Colette Baron Reid, Ask an angel – Toni Carmine Salerno.

Atmosfera generala

Continuam provocarile, si era normal sa fie asa. Dupa un an in care am fost mult in minte, ne-am zbatut cu grijile, fricile si energia transformarii, luna ianuarie o sa fie o luna in care o sa primim foarte multe informatii si o sa fim bulversati. O sa fie intarzieri, schimbari de planuri si o sa avem parte de foarte multe dezamagiri, dar dezamagirea inseamna ca noi ne amagim pe noi. Asta inseamna ca vedem lucrurile exact asa cum sunt si asta o sa ne faca pe noi sa fim dezamagiti. O sa fie ca si cand ni se curata ochelarii si vedem lumea exact asa cum este, nu asa cum ne-am fi dorit sa fie. Se duc valuri de pe ochi, se curata cumva drumul inainte. 

Asadar in momentul in care aflam niste informatii care ne bulverseaza, e timpul sa ne bucuram de ele, asta insemna ca ies la suprafata lucruri care mai sunt de vindecat si rezolvat. E DE BINE! 

Este ca atunci cand fierbi ceva si iese la suprafata spuma aia pe care trebuie sa o alegi si sa o dai deoparte. Prima REACTIE va fi sa facem pe VICTIMA, e o capcana in care ar fi bine sa nu cadem pentru ca apoi va fi mai greu sa iesim de acolo. Asadar sa binecuvantam tot ce mai vine spre noi pentru ca vine doar spre binele nostru cel mai inalt. 

Pentru ca se vor CERNE niste lucruri in viata noastra, o sa fie foarte important sa ne activam niste abilitati, este vorba despre curiozitate, onestitate si deasemenea partea logica din noi. Cand ceva se intampla sa ne spunem: „Ce interesant! Sunt curios(oasa) cum se vor alinia lucrurile pentru mine. Ma bucur ca stiu unde sunt si ce am de facut acum. Sunt binecuvantat(a) si inteleg ca exista o dreptate divina. Accept ceea ce vine spre bine. Multumesc.”

Arhanghelul Mihail vine cu o completare - spune ca acasa sau ceea ce reprezinta pentru noi ACASA este protejat. Suntem protejati, luna ianuarie va fi curatire de relatii si de dependente. Insa nu puteam pierde ceva ce trebuie sa fie in viata noastra. Trebuie sa lasam lucrurile sa se cearna si ceea ce este potrivit sa ramana va ramane, ceea ce trebuie sa plece va pleca.

Spre exemplu –“daca ii spun eu adevarul, oare ma mai iubeste?” Daca este persoana care e necesar sa ramana in viata ta, te iubeste oricum si va ramane. Deci sa nu ne fie teama sa lasam lucrurile sa fie exact asa cum sunt. Vom fi impinsi sa spunem niste adevaruri, sa ne dam niste masti jos si vor ramane in viata noastra cei care e necesar sa ramana. 

Si nu este vorba numai de relatii, aici este vorba despre toate planurile si situatii legate de job si anumite proiecte pe care le avem, unele n-o sa functioneze, apropos de informatii care o sa fie provocatoare, daca in ianuarie dam cu capul, daca facem de mai multe ori o chestie si nu iese, e timpul sa ne oprim. Nu-i momentul! Nu inseamna sa renuntam la ea, dar inseamna ca nu este momentul. Blocajele vin ca semn sa ne oprim, cel putin pentru moment. 

Asadar suntem incurajati sa vedem lucrurile exact asa cum sunt, chiar daca nu ne place. 

In prima parte a lunii

Pana pe 15 ianuarie avem senzatia ca mergem in gol.. nu se aseaza mai nimic dar cu toate astea simtim binecuvantarile divine, simtim cumva ca suntem protejati. Asa ca daca nu ne iese ceva, daca nu se aseaza lucrurile, undeva in interiorul nostru stim ca este spre binele nostru. Poate fi o perioada in care starile noastre sa fie de tristete (uneori chiar fara motiv), de tensiune, de agitatie, parca energia se scurge usor si parca nimic nu face sens. E important sa stam cat mai aproape de cei din familie, de prieteni dragi care sunt alaturi de noi neconditionat. Putem avea senzatia ca stim unde mergem dar nu putem ajunge acolo, e ca Fata Morgana.. cand este ceva, cand dispare. Acum e ceva clar, apoi totul devine ca o nebuloasa. Important e sa nu incercam sa fortam lucrurile, sa luptam.. pentru ca daca facem asta si energia care ne-a ramas se va scurge. Suntem cu bateriile descarcate.. asa ca e o perioada in care ne incarcam.. si facem ce putem. Sa nu uitam, de asemenea, sa fim blanzi cu noi. 

In a doua parte a lunii

Din 16 ianuarie pana pe 22 ianuarie incepem sa ne simtim din nou acasa, incepem sa ne simtim din nou „radacinile”, sa ne redefinim ce ne dorim, sa facem planuri, sa ne asumam responsabilitati, sa renuntam la ce nu ne serveste. Putem avea senzatia, acuta chiar, a unei chemari...parca cineva/ceva ne cheama si ne pune pe directie, ne ajuta sa trecem un prag important pentru fiecare dintre noi. E un prag pe care va trebui sa il trecem cu totii si acum avem si resursele sa facem asta. Primim vesti bune, insa e nevoie cumva sa primim un branci ca sa ne asumam si sa pornim spre ceea ce e important pentru noi. Branciul poate fi unul mai intens sau mai putin intens in functie de temele pe care ni le-am facut anii trecuti. Pot veni acum propuneri de schimbare de job, de promovare, de relocare. Sa primim aceste propuneri cu inima deschisa. 

In ultima parte a lunii

Din 23 ianuarie pana la sfarsitul lunii il avem pe arhanghelul Chamuel alaturi care ne aduce pace, bucurie si mai ales SENS. Tot ce facem va trebuie sa fie cu un sens, sa ne conduca spre ceea ce ne dorim, sa ne aseze pe drumul care ne aduce implinire, abundenta si iubire. Cei care inca nu si-au gasit sensul, nu stiu ce e important pentru ei, va fi o perioada buna de instrospectie. Ca sa pornesti la drum e important sa stii unde mergi si sa iei cu tine toate resursele necesare. Conexiunea cu sinele nostru cel mai inalt e foarte important acum pentru ca EL este ghidul nostru, cu el e necesar sa ne conversam pentru a ne oferi calauzirea necesara. Vom simti ca am prins un fir... ca un val se ridica... incepi sa VEZI si de data aceasta ceea ce vezi nu e iluzie. 

Asadar o luna ianuarie care incepe cu reasezari, cu provocari, cu iluzii apoi primim imbranceala de care avem nevoie si spre sfarsitul lunii ne deschidem si pornim spre noi orizonturi. O luna in care gandim foarte mult insa atentie la ce gandim, ca din partea a doua a lunii ceea ce gandim se manifesta foarte repede. 

Asa sa fie si asa este!

Delia Mureșan

Terapeut in Terapia cu Ingeri, Coach Spiritual

Pe Delia o gasiti aicihttps://www.facebook.com/deliamuresanAstro Shop

Cele mai noi articole