MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA FEBRUARIE 2016

Autor: AstroCafe.ro - joi, 04 februarie 2016, 1902 vizualizari
MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA FEBRUARIE 2016

Ghidare intuitiva pentru luna FEBRUARIE cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 3 seturi: The Soul’s Journey - James Van Praagh, Ask an angel – Toni Carmine Salerno si Magical Times – Jody Bergsma.

Atmosfera generala

Incepem sa fim recunoscatori, incepem sa apreciem lucrurile, va fi o luna dedicata familiei, o luna in care ne vom dori sa facem foarte multe lucruri pentru cei dragi. Nu e vorba doar de familia din care provenim, ci e vorba despre orice comunitate, orice grup de prieteni in care ne simtim acceptati exact asa cum suntem. Odata ce se cern relatiile, dependentele, in ianuarie reusim sa-i apreciem altfel pe cei care raman alaturi de noi si ii vom onora pentru asta.

Asadar daca o sa ne vina sa ne manifestam intr-un fel sau altul, sa cumparam ceva persoanei respective, sa daruim timp, cunoastere, etc., e bine sa facem asta cu inima deschisa. Indemnul ingerilor este sa aducem magie in viata celorlalti prin recunostinta.

Este o luna in care vom fi chemati, ca la o reuniune de familie de unde nu putem lipsi. Vom cauta prezenta unor oameni ca noi, oameni cu care sa ne simtim ca acasa. Este o luna cu foarte multa actiune si materializare. Spre exemplu daca vrem sa mergem la un eveniment unde sunt oameni ca noi, nu ne poate impiedica absolut nimic: nici lipsa de bani, timp sau spatiu. Tot ce avem nevoie va veni spre noi ca sa putem participa.

E necesar sa ne axam in luna februarie pe partea pozitiva, nu pe cea negativa a lucrurilor. Deci dupa luna ianuarie, tendinta noastra va fi sa ne plangem, de aceea ingerii vin cu mesajul acesta: „nu te plange, bucura-te! Ai pierdut atata, dar uita-te ce ai in viata ta, admite ca nu-ti era bine acolo. Admite ca lucrurile nu mergeau.” Asadar concentrandu-ne pe ce merge si nu pe ce nu merge, pe ce avem si nu pe ce nu avem, ne vom linisti si ne vom recupera puterea pe care am dat-o in situatii si relatii care nu erau potrivite pentru noi.

Arhanghelul Mihail ne spune (in stilul ferm caracteristic) – „Fa ceea ce este important pentru tine si nu te mai complace! Meriti!”

In prima parte a lunii

Pana pe 13 februarie simtim prezenta Arhanghelului Muriel, este mai putin cunoscut, numele lui inseamna „Parfumul lui Dumnezeu” si ne ajuta sa ne deschidem inima, sa oferim si sa primim iubire neconditionata, ne ajuta sa „mirosim” mai bine situatiile in care suntem luati de fraieri, in care parca lumea vrea sa ne duca de nas si sa ne distraga atentia. Se cern anumite relatii, anumite situatii si e important sa vedem totul cu iubire, cu gratie si chiar daca nu ne place, sa ne concentram pe binele din orice situatie negativa. Se accentueaza sentimentul de „familie”, de „acasa”, poti sa fii tu doar intr-un cerc restrans de oameni insa acesti oameni te vor iubi si accepta neconditionat. Atentie: acceptarea neconditionata nu inseamna ca ei vor fi de acord cu voi dar va vor intelege si respecta alegerile. Apar multe resurse, oportunitati neasteptate, oferte parca venite de nicaieri, clarificari care ne iau valul de pe ochi, imbolduri de a merge intr-o anumita directie. Totul devine mai clar, mai concret si mai practic. Gata cu joaca! E timpul actiunii si materializarii prin iubire, recunostinta si adevar!

In a doua parte a lunii 

Din 14 februarie pana pe 22 februarie o sa simtim ca o crestere graduala a energiei... ca un pahar care se umple si care se va goli, se va elibera pe 22 februarie. Vom aduna informatii, vom cunoaste oameni noi, vom afla de multe din bucatelele de suflet lasate cine stie pe unde, vom lucra la proiectul nostru numit „FERICIRE”, ne vom pune intrebari: la ce trebuie sa renunt, ce sta in calea fericirii mele, cu ce energii nu mai sunt compatibil(a), ce activitati ma storc de energie, unde am scurgerile de energie (idenficarea situatiilor pe care le hranesc cu energie), de ce mi-e atat de teama, care sunt convingerile care ma saboteaza, unde pun presiune pe mine, etc.

Vom invata lectia compasiunii, a blandetii, mai ales cu noi insine. Intuitia va functiona perfect si daca o sa ii permitem, ne va scoate la suprafata raspunsurile la toate intrebarile care ne framanta si ne va da solutiile potrivite. Iar pe 22 februarie va avea loc o eliberare care poate fi (daca ne dam voie) urmatorul salt in constiinta. Nu vom mai fi aceeasi dupa aceasta data.

In ultima parte a lunii

Din 23 februarie vine in ajutorul nostru maestrul Melchizedek care ne indeamna la colorat. J Si la propriu si la figurat e necesar sa aducem culoare vindecatoare in viata noastra. Colorati mandale, cumparati-va carti de colorat, vedeti care e culoarea care va atrage cel mai tare si aflati semnificatia ei. Primim mesaje prin culori si apoi e necesar sa ne imbracam in energia acelei culori, sa facem „bai” de culoare si se vor intampla minuni. Melchizedek prin invocarea lui si prin acest exercitiu va transmuta energiile joase, ne va scoate din situatii din care ne-a fost greu sa iesim sau va inlatura multe aspecte negative din viata noastra.

De asemenea, e foarte important sa stam la soare, sa ne facem analizele sa vedem cum stam cu vitamina D3 (cu siguranta am fost privati de energia solara fiind iarna), sa ne hranim cu fructe, legume cat mai colorate, sa nu uitam de seminte care ne aduc un aport energetic fantastic, de asemenea vezi ce poti schimba in zona in care dormi, poate e necesar sa faci modificari ale patului, ale directiei in care dormi, sau poate e necesar sa arunci anumite obiecte din dormitor. La fel vezi ce energii ai la locul de munca, cum iti arata biroul, ce e necesar sa arunci... curatenia va fi la ordinea zilei. In fiecare zi ne vom simti tot mai usori, eliberati si pregatiti de renastere. Cere ca tot ceea ce ai nevoie pentru a avea armonie, echilibru si vindecare in viata ta sa ti se arate. Nu incerca insa sa fortezi lucrurile sau sa anticipezi, lasa totul sa se aseze in VOIE DIVINA.

Asadar o luna februarie plina de revelatii, de vindecari, de binecuvantari si MAGIE.

Asa sa fie si asa este!

Delia Mureșan

Terapeut in Terapia cu Ingeri, Coach Spiritual

Pe Delia o gasiti aicihttps://www.facebook.com/deliamuresanAstro Shop

Cele mai noi articole