Mesajul Îngerilor pentru luna DECEMBRIE 2020. Recuperare

Autor: Delia Muresan - marti, 01 decembrie 2020, 15289 vizualizari
mesaj decembrie

Călăuzire intuitivă pentru luna DECEMBRIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Angel Dreams – Melissa Virtue, Nature’s Whispers – Angela Hartfield, Archangel Raphael Oracle Cards – Doreen Virtue, Cărți de tarot cu îngeri – Radleigh Valentine și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

Încheiem anul într-o energie mentală. Avem un decembrie în care din nou încheiem situații dificile. Arhanghelul Azrael ne-a învățat ce avem de făcut iar acum îmbrățisăm schimbările cu mai mare ușurință, simțim cum ne deschidem dar o să avem sentimentul că suntem într-o perioadă de convalescență, de recuperare – adică obosiți, parcă nu avem atâta energie să facem lucrurile. Este bine că suntem așa pentru că le putem lăsa să se așeze așa cum este mai bine pentru noi. Este o perioadă excelentă să practicăm recunoștința, să revizuim acest an cu iubire, să avem grijă de noi. Chiar dacă vom avea tendința să fim duri cu noi, știm că atât s-a putut, atât am știut și ne umplem de un sentiment de acceptare, o pace a minții.

Mesajul de completare al Arhanghelului Mihail este legat de inocență – adică să ne conectăm la inocența noastră, la copilul nostru interior și să avem convingerea că nu suntem singuri, că Dumnezeu ne ține de mână la fiecare pas. Totul se aranjează spre binele nostru cel mai înalt. Vorbim în decembrie despre închiderea unor cicluri și pot apărea tot felul de recuperări. Încep să se lege multe lucruri, de ce ne-a iesit ceva, de ce nu ne-a ieșit ceva și azi suntem ceea ce suntem datorită tuturor experiențelor trăite, atât pozitive cât și negative. Mai înseamnă că înțelegem lucruri pe care nu le-am înțeles, ni se acordă șanse noi dacă alegem asta, ne deschidem spre relații noi sau le privim acum cu alți ochi, apar acele oportunități în care ne aliniem cu cea mai bună variantă a noastră. Putem de asemenea să ne iubim mai mult conectându-ne la copilul nostru interior. Așadar accesăm iubirea de sine prin inocența copilului nostru interior.

Se anunță o lună în care vom simți o curățare profundă, dar care nu vine neapărat cu greutate ci cu ușurință. Cumva am ajuns în punctul în care spunem: asta este, accept, facă-se Voia TA sau mai clar: gata, nu mai pot, accept orice ajutor. Va fi nevoie să ne călcăm pe mândrie, să spunem că nu ne descurcăm, să ne dăm voie să luăm o pauză, să ne permitem să ne bucurăm de noi și de cei din jur. Se simte în aer nevoia de socializare, de a interacționa cu alți oameni, chiar de a regla anumite relații, unele vor supraviețui, altele nu, însă fiind atât de obosiți le dăm drumul mai ușor. Acesta este un avantaj pe care nu credeam că o să îl avem, oboseala ne ajută să facem loc intervenției divine. 

În această lună facem mari progrese în evoluția noastră și pentru a rămâne centrați ar fi bine să folosim obsidianul, ca un cristal care ne susține, și de asemenea să ne curățăm și echilibrăm chakrele, chiar lucrând cu Arhanghelul Metatron. Așa vom permite exact atât cât este nevoie și nu ne vom da puterea. De asemenea Arhanghelul Rafael ne poate ajuta să rămânem conectați la corpul nostru, să fim atenți la semnalele pe care ni le dă și să acționăm în așa fel încât să îl onorăm. 

 

În prima jumătate a lunii

În prima jumătate a lunii, până pe 16 decembrie resimțim foarte puternic nevoia de odihnă, faptul că am ținut garda sus, că am vrut să fim puternici, pentru noi și pentru cei din jur, acum se resimte. Suntem în convalescență și începem să avem altfel grijă de noi, chiar îi lăsăm pe cei din jur să ne ajute, să se implice. În felul acesta vom putea cântări și verifica relațiile noastre, vom afla cine este acolo cu adevărat pentru noi. Va fi nevoie să luăm decizii, să ne aruncăm în necunoscut și tocmai pentru că dăm drumul la control vom reuși în ceea ce ne propunem. Avem însă nevoie să ne creștem vitalitatea, să facem cât mai multe activități care ne încarcă, care ne ridică vibrația. Să nu uităm că permițând intervenția divină vom putea primi mesaje prin intermediul viselor, vom avea multe constientizări și momente de AHA. Acestea pur și simplu ne vor ajuta să încheiem anumite etape din viața noastră și să avem mai multă claritate legat de ceea ce avem de făcut. 

În partea a doua a lunii

Din 17 până pe 26 decembrie intrăm parcă în priză, dar dintr-o altă energie, parcă prindem aripi și mai ales parcă ni s-a luat un val de pe ochi. Începem să fim mai motivați, mai ambițiosi, chiar începem să credem că ceea ce ne dorim se poate realiza. Ieșim dintr-o energie apăsătoare, pesimistă dar care ne-a învățat să acceptăm ajutorul divin și intrăm într-o energie care ne ajută să ne clarificăm viziunea, să cerem sfatul unor persoane creative, să ne luăm soarta în mâini. Ne stabilim prioritățile și începem să le hrănim cu iubire, doar așa știm că se vor alinia toate spre binele nostru cel mai înalt. În perioada asta ne ajută copilul nostru interior, care crede în magie, care crede în posibilități și care ne insuflă și nouă credință și încredere. De asemenea să stăm în preajma copiilor ne va ajuta mult să rămânem conectați la inocența din noi. Îngerii ne recomandă un alt cristal care ne poate susține în aceasta perioadă și anume: opalul de foc. Ne va ajuta să fim în contact cu noi și să avem încredere în ceea ce simțim.

În ultima parte a lunii

Din 27 decembrie până la finalul lunii va fi nevoie să acceptăm o nouă provocare. Probabil primim vești care pentru început pot să ne sperie dar care de fapt ne vor oferi șanse neașteptate. Va fi însă nevoie să ne folosim creativitatea și originalitatea. Așadar nimeni din exterior nu ne poate ajuta și ar fi bine să nu ii mai întrebăm pe alții ce ar face în locul nostru, doar noi știm cu adevărat ce vrem. Și chiar daca ni se pare că nu știm, când vom reuși să ne liniștim mintea, vor veni și răspunsurile. Arhanghelul Mihail ne asigură că suntem în siguranță orice s-ar întâmpla și este alături de noi la fiecare pas. Pentru a reuși să rămânem conectați la noi sunt recomandate băile, să spunem: toate rele să se spele, toate bune să se adune. De asemenea îngerii ne recomandă să ne deschidem mai mult, să fim vulnerabili pentru că doar așa putem accesa potențialul creativ din noi. Chiar dacă vor fi persoane care vor încerca să ne oprească, să ne spună că nu facem bine, că nu o să ne iasă important este să le respectăm opinia și să mergem înainte. Fiecare face ceea ce poate și ceea ce știe, așa că este bine să sărbătorim nu doar asemănările cât și diferențele dintre noi. Însă fiecare are dreptul să creadă in miracole, așadar să credem și să mergem înainte. O să avem șansa să fim mândri de noi și zic să nu o ratăm.

Așadar avem în față o lună decembrie care ne va obliga să facem un pas în spate, să ne dăm din calea noastră și să cerem ajutor. O să începem luna cu oboseală însă pe măsură ce ne lăsăm ajutați vom renaște, vom ști ce vrem, începem să credem în visele noastre și acționăm cu încredere și curaj. Nu va fi deloc ușor pentru că se vor cerne multe în această lună, vom avea parte și de dezamăgiri, nu toată lumea va înțelege, însă fiind conectați la noi vom prinde aripi. Așadar să profităm de șansa pe care această lună ne-o oferă și să fim mândri de noi. Oricum a fost un an provocator și merităm cu toții să fim premiați. 

Totul este bine! Mergem înainte împreună!

Doamne ajuta!

Delia Mureșan

www.deliamuresan.ro Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole