Mesajul ingerilor pentru luna DECEMBRIE 2015

Autor: AstroCafe.ro - marti, 01 decembrie 2015, 2492 vizualizari
Mesajul ingerilor pentru luna DECEMBRIE 2015

Ghidare intuitiva pentru luna DECEMBRIE cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: Archangel Michael by Doreen Virtue, Magical Mermaids and Dolphins by Doreen Virtue, Celebration of LOVE Eva M. Sakmar-Sullivan, Gateway by Denise Linn.

Atmosfera generala

Decembrie vine ca o gura de aer. E o luna in care simti ca iesi la suprafata, ca lucrurile se domolesc si ca ai parte de un ragaz. Multe emotii, reglari de „conturi” cu familia, desprinderi de trecut dar totul vine cu o alta energie: de ELIBERARE. Simti ca ce a fost mai greu a trecut, situatiile cele mai importante le-ai rezolvat, acum tot ceea ce ai de facut este sa ai incredere in VOINTA divina. Inca nu vei stii multe despre ce ai de facut, insa clar esti mai aproape de menirea ta, de calea ta. Clar esti exact acolo unde trebuie. Vei simti mai multa pace, mai multa liniste si implinire. A fost un an cu multe surprize dar le-ai facut fata cu brio.

Vor iesi la suprafata aspecte care te vor pune fata in fata cu „adevarul”. E timpul sinceritatii, altfel nu putem vindeca aspecte ce tin de venirea noastra pe aceasta lume, in aceste timpuri si legat de „sarcinile” pe care le avem de implinit. 

Vindecarea relatiei cu MAMA va fi evidenta si necesara. Mama reprezinta creatia, nu poti sa dai nastere la ceva nou daca relatia cu MAMA nu este o relatie armonioasa. Va fi o luna pe care o vei dedica tuturor celor pe care ii consideri „familie” ca sunt familie apropiata sau familie de oameni dragi. 

E nevoie de CURAJ sa te VEZI pe tine cel/cea cu adevarat. Iar luna asta te va dezbraca de orice fel de bariere, de orice fel de valuri si vei fi fata in fata cu tine. Bucura-te de asta! E o victorie!

In prima parte a lunii

Pana pe 7 decembrie o sa fii provocat(a) si o sa ai senzatia ca „cineva” iti face farse. Parca nu se leaga anumite lucruri, parca totul e cu susul in jos, ti-e greu sa te concentrezi, astepti „vacanta”, iti vine sa „fugi” la propriu si la figurat, si ai senzatia ca cineva are ceva cu tine, nimeni nu e multumit(a), parca nimic nu faci bine.. E doar presiunea mare care te impinge sa ai respect fata de tine, sa te intrebi: „sunt unde trebuie?”, „asta e ce trebuie sa fac?”, „asta e ce trebuie sa lucrez?”, „ma simt bine cu oamenii cu care sunt inconjurat(a) zi de zi?”, „de ce/cine mi-e dor?”, „ce cred ca am nevoie acum” etc. Da, ai nevoie de odihna, dar nu ca o fuga... nu doar ca sa iti reincarci bateriile pentru dupa ce faci asta te intorci la aceeasi stare. Ti se dau aceste ocazii tocmai pentru a actiona, pentru a face ceva diferit si pentru a te pune pe o alta cale, tocmai pentru a-ti urma CALATORIA INIMII, tocmai pentru a te lansa intr-o noua etapa din viata ta. Atunci cand esti la locul potrivit, atunci cand faci ceea ce inima iti spune, NU AI URMA DE INDOIALA, te bucuri de tot ceea ce vine si stii ca daca tu te apreciezi si ceilalti te apreciaza. E important sa nu mai cauti validarile si aprecierile din exterior, pentru ca dezamagirile atunci se vor tine lant. Aprecieaza-te pe tine, fa ceea ce vrei sa faci cu toata bucuria si atunci nu mai ai nevoie sa te impui, sa „castigi” respectul, aprecierea sau „inima” cuiva. 

In a doua parte a lunii

Din 8 decembrie pana pe 17 decembrie va fi o atmosfera plina de entuziasm si teste de credinta. Atunci cand iti asculti intuitia toate merg ca pe roate, iar atunci cand te indoiesti de tine, de interventia Divina o poti da in bara... E ca si cand mergi topaind de bucurie si entuziasm si primesti tot felul de avertisemente sa fii atent ca urmeaza o groapa si tu o tii cu entuziasmul si topaiala.. si tragi o tranta. Cam asa se poate intampla. Va fi o perioada de impamantare, de actiune, de impunere a punctelor tale de vedere si a credintelor tale. Va trebui sa crezi mai mult in tine, in puterea ta personala, sa ai credinta in Planul Divin. 

In ultima parte a lunii

Dupa 18 decembrie si pana la finalul lunii va fi o perioada in care va trebui sa fii foarte sincer(a) cu tine. Sa ai acea umilinta, acea intelepciune ca nu TOT ce iti doresti se poate materializa, ca nu TOT ceea ce vrei este bine pentru tine, ca dreptatea nu este ceea ce crezi, dreptate poate inseamna chiar sa pierzi ceva sau pe cineva, este dreptatea divina care nu are legatura cu dreptatea de aici de pe Pamant. Ne vom oglindi in ceilalti si vom intelege CLAR de ce suntem unde suntem si ce e nevoie sa facem pe mai departe. Primul pas este sa ACCEPTAM totul exact asa cum este. Abia dupa ce acceptam vom putea sa ne „predam” CU TOTUL vointei lui Dumnezeu. Nu e nevoie sa mai avem plase de siguranta ci ne puteam lasa in voia Divina. De asemenea e important sa te uiti peste tot ceea ce ai realizat, peste tot ceea ce ai „castigat” anul acesta si mai putin sa cuantifici ce nu a mers, ce nu ai in viata ta. Fii recunoscator(oare) pentru tot ceea ai acum in viata ta. Asta e cel mai important. 

Asadar o luna PLINA de trairi: de eliberare, vindecare, entuziasm, teste de credinta, adevar, activarea puterii interioare. O luna in care ne „vedem” cu adevarat si suntem „fortati” sa ne accceptam asa cum suntem. O luna de „resetare” si „repozitionare” pe energia iubirii.

Asa sa fie si asa este!

Astro Shop

Cele mai noi articole