Mesajul ingerilor pentru luna AUGUST 2016

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 31 iulie 2016, 29592 vizualizari

Ghidare intuitiva pentru luna AUGUST 2016 cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 3 seturi: Archanghel Michael Oracle Cards - Doreen Virtue, Magical Messages from the Fairies – Doreen Virtue si Magdalene Oracle Cards – Toni Carmine Salerno

Atmosfera generala

O sa avem nevoie sa ne echilibram. Ne vom pune in serviciu, ne bucuram de energia reorganizarii, vom aduna bucatele de puzzle si le vom pune la loc. Vom avea nevoie in august sa luam niste decizii si de asemenea sa facem cercetare, sa cautam informatii, dar foarte important in luna august sa intelgem ca nu este o luna de leneveala. Daca sunt concediile, va trebui sa facem treaba si treaba inseamna sa cautam cat mai multe informatii legat de ce avem noi de facut, ce avem noi de vindecat, ce avem noi de echilibrat, ce informatii avem si e nevoie sa le transmitem mai departe. Va trebui sa luam o decizie, aceea de a ne pune pe primul plan in viata noastra si de a decide sa fim fericiti.

Asadar e important sa ne aliniem cu fericirea noastra, chiar daca ii supara pe altii, chiar daca nu este sau nu va mai fi legata de anumite persone. Sa decidem sa fim fericiti pentru noi, pentru ca momentul in care suntem noi fericiti si ceilalti, la un moment dat, vor intelege asta.

Un august plin de emotii, as zice o avalansa de emotii, cu momente in care nu stim ce ne-a palit, putem sa trecem prin bucurie, tristete, entuziasm, „depresie” , vom avea tot felul de stari de genul asta, care sunt benefice pentru ca ne ajuta sa ne echilibram, sa ne punem pe directia asta: sa decidem la un moment dat sa facem lucrurile care sunt potrivite pentru noi si mai ales sa ne aliniem cu sinele nostru cel autentic. Este ca si cum sufletul nostru canta si nu ne mai putem preface ca nu il auzim.

In aceasta luna este important sa nu luam decizii, decat in cunostinta de cauza, dupa ce am studiat mult, sau dupa 22 august. Pana atunci este necesar sa invatam sa ne detasam, sa ne conectam la natura, sa facem cat mai multe lucruri care ne hranesc sufletul, in felul acesta vor avea taria de a topi orice conflicte interioare sau exterioare ce ar putea interveni. O luna in care irascibilitatea poate fi la ordinea zilei, in care vom simti ca „explodam” din orice, in care e bine sa ne impamantam si sa ne cautam propriile valori, propriile radacini pentru a nu mai fi rasturnati asa usor. O luna „de foc”, si la propriu si la figurat, in care e bine sa nu mai bune paie pe fac si sa invatam sa ne echilibram pe toate planurile.

In prima parte a lunii

Pana pe 9 august 2016

Avem senzatia ca „cineva” ne joaca o farsa... ca atele s-au incurcat asa de tare ca nu mai reusim sa le descurcam, ca nu mai vedem o cale, ca totul e confuz si parca usile s-au inchis. Este ca si cand esti prins intr-un haos.. si singura scapare este sa zici: Faca-se VOIA ta! Am obosit! E momentul surprem al detasarii, al renuntatii la control de care avem nevoie. E momentul in care „de nicaieri” se deschide o usa si ne dam seama ca totul era atat de simplu. Avem nevoie sa stam doar in preajma oamenilor ca noi, altfel energiile tind sa ne duca in haos, sa ne traga in jos. E de asemenea indicat sa evitam multumile, pentru ca nu stim de ce energii dam si este mai greu sa ne facem fata. Citeste, stai in natura, cerceteaza, lucreaza la viziune in continuare, vezi ce iti spune inima ta, coboara acolo. Asta e ceea ce poti face acum, in aceste zile, fierbinti in care ni se vor atinge puncte sensibile. Atunci cand simtim ca explodam, sa respiram adanc, sa multumim si sa binecuvantam situatia. Este cea mai inteleapta solutie altfel vom reactiona si vom face lucruri pe care ulterior le vom regreta. Dar si asa daca facem astfel de lucruri, sa fim blanzi cu noi, sa vedem care e lectia, sa o invatam si apoi a doua oara vom fi mai constienti de modul in care suntem angrenati in astfel de situatii.

In a doua parte a lunii

Din 9 august pana pe 22 august o sa avem senzatia ca toata lumea vrea ceva de la noi, ca nu suntem lasati in pace, ca ceilalti vor sa ne „forteze” in a face ceva ce noi nu ne dorim. Insa tot ce vine spre voi vine sa ne lumineze acele parti nevindecate care apoi sa ne puna pe drumul cel bun, pe misiune. E timpul perfect sa coboram in noi, in intunericul nostru dens si sa aducem acolo lumina, care daca nu ne place ceea ce gasim acolo. E timpul ca daca cineva ne spune ceva sa nu o luam personal ci sa ne intrebam: oare cu ce ma ajuta aceasta informatie? Oare pot schimba ceva la mine spre binele meu cel mai inalt? Asa aducem lumina, asa aducem vindecare si ne vom renaste. Lumina straluceste in intuneric si o sa fie nevoie sa constientizam ce mai avem de echilibrat asa ca emotiile o sa explodeze, putem trece de la o emotie la alta, si iar putem avea momente de confuzie. Insa da, toate sunt spre binele nostru si ne vor ajuta sa aducem si mai multe iubire, lumina si vindecare in lume, nu doar in viata noastra.

In ultima parte a lunii

Din 22 august pana la finalul lunii vom resimti prezenta puternica a Fecioarei Maria care ne ajuta si ne hraneste. Ne putem simti in convalescenta sau epuizati dupa o munca grea, dupa eliberari puternice si vindecatoare. Vom primi multe confirmari, multa hrana pentru suflet, multe binecuvatari si revelatii. Vom intelege si vom constientiza de ce era necesar sa trecem prin toate aceste etape si de ce era necesar sa ne renastem... din intuneric pentru a straluci mult mai puternic si pentru a intelege ce inseamna vindecarea cu adevarat: constientizarea intunericului si dezvaluirea adevarului interior.

In concluzie inca o luna in energia focului, o luna in care ne scufundam in noi si ne renastem, o luna in care ne vindecam si eliberam din lanturi tot ceea ce ne-a tinut sufletul legat. O luna in care lumina invinge intunericul si ne arata ca atunci cand avem credinta totul este posibil. Nu suntem singuri, suntem tinuti de mana la fiecare pas.

Asa sa fie si asa este.

Doamne ajuta!

Delia Mureșan

www.deliamuresan.ro

Astro Shop

Cele mai noi articole