MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA AUGUST 2014

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 01 august 2014, 2258 vizualizari
MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA AUGUST 2014

Ghidare intuitiva pe luna AUGUST cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi pentru luna august: Angel Tarot Cards de Doreen Virtue & Radleigh Valentine, Mesaje de la ingerii tai, Doreen Virtue, Cardurile oracol ale Arhanghelului Mihail si Magical Unicorns de Doreen Virtue. Citirea a fost facuta intr-un loc magic, Plaiul Foii, si dupa ce am parcurs o calatorie initiatica.

ATMOSFERA GENERALA

Va fi o luna cu adevarat intensa. Vom fi nevoiti sa luam decizii rapid, unele evenimente vor veni peste noi si ne vor forta sa luam acele decizii pe care poate le-am amanat atata vreme. A VENIT TIMPUL, asta ar fi motto-ul lunii AUGUST. Gata cu joaca, gata cu planificarile, gata cu frica. Suntem aruncati in necunoscut si noi va trebui doar sa ne activam toate darurile care exista deja in noi.

E timpul sa ne asumam responsabiliatea asupra propriei vieti. 

E timpul sa nu ii mai lasam pe altii sa decida pentru noi. 

E timpul sa avem curajul si increderea de a merge inainte, pe drumul nostru. 

E timpul sa ne asumam, sa ne acceptam si sa ne spunem noua un mare DA, sa spunem vietii un mare DA si sa ne urmam misiunea divina.

Vom avea sustinere multa, doar trebuie sa ne deschidem inima si vom primi „toate ajutoarele” care vor lucra din greu pentru noi. Ne sunt ghidati pasii si vom primi multe mesaje prin intuitie, prin gandurile noastre dar mai ales prin visele noastre.

Sa nu uitam sa cerem ajutorul si toti ingerii vor conspira ca NOI sa primim ceea ce meritam si ceea ce avem nevoie. 

Indifirent de ce vom lasa in urma, si vom lasa multe, sa nu uitam ca iubirea vindeca tot. Sa ii privim cu iubire pe toti, mai ales pe cei care ne-au ranit, pentru ca ei au cea mai mare nevoie de iubire si noi avem cea mai mare nevoie sa ne invatam lectiile. Sa primim orice incercare ca pe o binecuvantare si in felul acesta vom putea trece mult mai usor si mai ales cu inima usoara si impacata peste tot ce vine peste noi.

PRIMA PARTE A LUNII

Decizii, decizii, decizii. E timpul sa faci curateniei in toate domeniile vietii, e timpul sa-ti asculti intuitia si sa decizi sa fii fericit(a). E necesar sa iti iei puterea inapoi, sa te regasesti, sa fii independent de orice te subjuga. Poate nimic nu va face sens insa daca nu alegi tu schimbarile acestea vor veni peste tine. Incearca sa te asumi, incearca sa nu mai iei lucrurile atat de in tragic. Vezi totul cu umor, doar stii ca Dumnezeu are un plan pentru tine si te tine in brate mereu. Roaga-te, conecteaza-te la energia Mamei Pamant, mediteaza, lasa darurile tale sa se deschida, lasa-ti sufletul sa infloreasca. Esti o fiinta spirituala cu o viata aici pe Pamant, fii prezent si conectat la tine. Lasa-i pe altii sa faca ce vor ei, lasa-i pe altii sa iti spuna ce vor, TU MERGI INAINTE! Meriti!

MIJLOCUL LUNII

De prin 10 august e una rece una calda. Ceva se rezvolva, altceva explodeaza. Scapi de o frica, dai de alta. Insa totul este spre binele tau cel mai inalt. Ai incredere si credinta si mergi inainte. Roaga-te la Mihail sa iti dea putere, intelepciune, iubire, creativitate, abundenta si sanatate. Ai incredere in ceea ce iti spune corpul tau, invata sa-l asculti ca sa nu te adancesti si mai mult in probleme. NU LASA MINTEA SA TE PACALEASCA! Va face tot posibilul ca tu sa ramai pe loc, in zona de confort. Asuma-ti schimbarile, asuma-ti supararile, asuma-ti ego-ul, asuma-ti conflictele. Cu cat totul iese la iveala mai repede cu atat te vei stabiliza si vei merge pe un drum numai al tau.

„Loviturile” cele mai mari le vei primi la nivelul material, poate trebuie sa schimbi jobul in care esti, poate resursele tale financiare te ingradesc. E mult zgomot si multe limitari dar sunt doar in mintea ta. Roaga-te la ingerii prosperitatii si abundentei sa te ajute sa gasesti acea solutie care este potrivita pentru tine. S-ar putea sa trebuiasca sa te reprofilezi, sa mai mergi la un curs, sa inveti ceva nou. Sa nu iti fie teama vei fi indrumat exact spre cursul si persoana potrivita. 

De asemenea vei avea mari provocari pe relatii.. da, se mai cern din ele pentru ca se duc dependentele. O data ce inveti sa lucrezi cu tine nu mai accepti sa fii manipulat de altii si altii nu mai vor sa fie manipulati de tine. Roaga-te ca toate relatiile si situatiile in care esti sa se rezolve asa cum este mai bine pentru tine si asa va fi. Dar nu uita dreptatea divina nu e una cu dreptatea pamanteasca... s-ar putea sa nu iti placa solutia. Ai credinta!

SFARSITUL LUNII

De prin 25-26 august lucrurile incep sa se clarifice dar nu din exterior ci din interior. Adica asumandu-te pe tine stii ca esti un vindecator, ca tu te poti vindeca pe tine si prin simpla ta prezenta ii poti ajuta si pe altii spre vindecare. Tu iubindu-te, prin exemplu tau, ii vei ajuta si pe altii sa se iubeasca si sa lase iubirea sa curga in viata lor. Tu crezand ca esti purtator de lumina ii vei invata si pe altii ca sunt si ei lumina si uita asa ne vom uni, vom crea unitate si vom ajuta ca in viata noastra lucrurile sa se schimbe, sa apara oportunitatile si oamenii de care avem nevoie. Schimbare in viata ta o faci tu si e de datoria ta sa fii un exemplu pentru altii. Nu mai astepta ca altii sa te schimbe, nu mai astepta ca altii sa iti arate calea, calea esti tu. Esti un inger pamantean pregatit sa aduca lumina si iubire in aceasta lume. Aceasta e lectia pe care e necesar sa o invatam cu totii, mai ales in aceasta luna.

Asa sa fie si asa este!

Delia Mureșan

O gasesti pe Delia aici: https://www.facebook.com/deliamuresan444 si www.schimbarepozitiva.ro

Sursa imagine: www.etsy.comAstro Shop

Cele mai noi articole