Mesajul Ingerilor pentru luna APRILIE 2021

Autor: Delia Muresan - sambata, 03 aprilie 2021, 15106 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna APRILIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Archangel Raphael Healing Cards – Doreen Virtue, Archanghel Michael Oracle Cards – Doreen Virtue, Arhanghelul Gabriel – Doreen Virtue, Whispers of Healing – Angela Hartfield și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

În aprilie îl avem alături pe Arhanghelul Rafael – cartea se numește Iubiții. Este tot energia lui 6, dar este o carte care în luna aprilie poate să vină și cu vești foarte bune pe de o parte, vești legate poate de acest virus, poate anumite descoperiri medicale. Însă nu tot ceea ce vine este pentru toată lumea – spre exemplu noi nu putem lua orice fel de medicament care este pentru toată lumea, fiecare este unic și va trebui să identificăm ce avem noi nevoie, ce este important pentru noi și cum am putea noi să găsim resursele necesare. Din nou este energia “ieșirii din turmă.”

Dacă avem anumite provocări pe zona de sănătate sau vrem să ne schimbăm stilul de viață putem să avem multe revelații, conștientizări, să știm ce avem de făcut, să întâlnim oameni care ne pot îndruma și ajuta. 

De asemenea, luna aprilie este și o lună pentru decizii importante care trebuie bine cântărite – să nu ne aruncăm acum când ne este clară misiunea, direcția, să nu facem promisiuni, să nu luăm împrumuturi mari, etc. Este bine să cântărim bine tot ceea ce noi avem de făcut și toate deciziile pe care noi le avem de luat. Da, putem experimenta dar să avem grijă cu ce preț plătim aceste experiențe. 

Un alt focus important în luna aprilie este legat de relații – în principal relațiile intime, relațiile de cuplu. Vor fi multe răsturnări de situații, anumite provocări în această zonă – putem să întâlnim și diverse persoane de care avem nevoie pentru a înțelege ceva anume. Luna aprilie vine cu învățăminte prețioase în tot ceea ce privește relațiile de cuplu – modul în care ne raportăm la celălalt, modul în care gestionăm o relație, putem să întâlnim oameni care să ne dea anumite lecții sau să vină cu anumite provocări pentru noi, putem să ieșim din sau să intrăm în anumite relații (care în această lună sunt un fel de tatonare/test și abia apoi putem vedea dacă se poate construi ceva sau nu cu acea persoană). Trebuie să luăm totul ca pe un test sau o experiență și apoi să decidem ce avem de făcut. Un alt aspect important în 2021 este și oglindirea (nu arătăm cu degetul ci ne repoziționăm) – dacă acea persoană este într-un anumit fel sau spune sau face anumite lucruri – trebuie să vedem ce spun acele lucruri despre noi sau ce avem nevoie noi să știm. Când reproșăm ceva cuiva trebuie mai întâi să căutăm în noi de ce anume ne deranjează acel lucru și să schimbăm acel aspect la noi și abia apoi să vedem cum se aliniază lucrurile.

Repet – luna aprilie vine și cu anumite dezvăluiri legate de partea de sănătate, să fim atenți la aceste mesaje pentru că ne vor ajuta în drumul pe care îl vom urma de aici înainte.

Arhanghelul Mihail ca și completare ne spune – Folosește-ți imaginația și vezi răspunsul. Trebuie să lăsăm să vină spre noi tot ceea ce avem nevoie și să ne fie clar ce avem de făcut: care ar fi imaginea noastră asupra unei relații, ce fel de persoană se pliază pe ceea ce noi ne dorim de la o relație, ce avem de făcut ca și stil de viață sănătos, ce obiceiuri noi avem nevoie să introducem, ce schimbări avem de făcut, etc.. Întotdeauna trebuie să ajustăm lucrurile dar să o facem din timp, nu când este prea târziu: spre exemplu dacă oamenii apropiați nu împărtășesc valorile noastre, atunci ar trebui să ne repoziționăm și să luăm atitudine din timp.

Este de asemenea foarte important ca în luna aceasta să învățăm să acceptăm ajutorul, să lucrăm cu specialiști, să căutăm profesioniști în domeniu (indiferent de domeniu – medici, psihologi, antrenori, etc.). Orice ajutor este binevenit dacă ne susține pe calea noastră. 

Să nu uităm că ne putem simți de multe ori în mijlocul unei furtuni și va fi nevoie să fim atenți să nu spunem lucruri pe care le regretăm sau să acționăm și apoi să ne pară rău. O sa avem impresia că suntem aruncați într-un haos si nu mai putem ieși. Însă în orice situație suntem vom putea ieși doar dacă ne schimbăm, doar dacă facem lucrurile altfel. Vom simți de asemenea multă oboseală, nevoia de somn (vom dormi de multe ori pe noi și la propriu și la figurat), nevoia de mișcare și hrană sănătoasă. De fiecare dată când vrem să deținem controlul sau hrănim perfecționismul ne vom simți luați pe sus, în primul rând pentru că nu mai suntem lăsați să stăm în mental, ni se dă testul și ar fi bine să ne ascultăm intuiția, nu o să mai fie timp să întoarcem problemele pe toate părțile. O rugăciune pe care punem să o spunem este: „Doamne, ține-mă de mână, dă-mi curaj și încredere, călăuzește-mi gândurile și acțiunile mele în direcția iubirii și scopului meu în această viață. Mulțumesc!” În acest fel vom reuși să rămânem centrați, să ne apărăm convingerile și drepturile știind că ne suntem fideli nouă. 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 11 aprilie, vom simți că este timpul pentru o schimbare pozitivă iar acest lucru devine o urgență. Simțim că de această schimbare depinde tot ce urmează să trăim. Poate ai mers la medic și ți s-a spus că trebuie neapărat să îți schimbi stilul de viață. Poate îți dai seama că nu te mai regăsești la locul de muncă sau poate te-ai trezit fără loc de muncă, poate realizezi că relația în care ești te trage în jos, indiferent de plan este important să acționăm și să facem schimbări. 

S-ar putea să nu ne iasă din prima, la câte teste suntem supuși în această lună, important este să nu renunțăm și să perseverăm. Să nu uităm să cerem ajutorul și să îl primim, să facem apel la acei profesioniști care ne pot ajuta, a căror misiune este să fie alături de fiecare dintre noi. Multe persoane vor avea ocazia de a-și afla misiunea și de a-i inspira și pe alții. Să nu uităm să lucrăm și să ne setăm intenții clare legate de ce ne dorim.  

În partea doua a lunii

Din 12 până pe 21 aprilie vom simți puternic prezența Arhanghelului Rafael care ne va ajuta cu acele conștientizări care vor duce la vindecare, dar vom fi cu toții responsabili pentru tot ceea ce se întâmplă. Mai exact, vom aveam momente de trezire pe care apoi va fi nevoie să le susținem cu acțiuni, emoții pozitive și noi convingeri. Avem această șansă fantastică de a ne privi dincolo de aparențe, parcă cineva deschide o ușă secretă, ne lasă să vedem înăutru și noi abia atunci înțelegem multe. Mai concret una este să privești de pe teren și să comentezi, și alta este să fii pe teren și să vezi cu cum stă treaba cu adevărat. Mai concret avem parte de experiențe care ne schimbă pentru totdeauna. Important este să nu forțăm lucrurile, să cerem să vedem mai mult, pentru că s-ar putea să nu putem duce. Să fim sinceri cu noi, să mulțumim cu recunoștință și să lăsăm lucrurile să se aseze în ritmul lor. Va fi nevoie de un timp de digerare și de procesare. Să nu uităm să fim blânzi cu noi.  

În ultima parte a lunii

Din 22 aprilie până la finalul lunii vor ieși multe lucruri la suprafață. Va fi nevoie să lucrăm cu întunericul din noi și tot ce nu este iubire să fie purificat. Vom simți că suntem puși la muncă, că nu se mai termină provocările, chiar dacă avem parte și de reușite. Ne este greu să ne exprimăm, să spunem ce avem pe suflet sau pur și simplu să scoatem din noi lucruri pe care le țineam bine ascunse. Vor ieși la suprafață secrete, vom fi acuzați de cei care nu ne înțeleg sau vor încerca să ne convingă că nu știm ce facem, se va împrăștia cu multa furie și neputință. În toată această nebunie vom avea ocazia să practicăm iertarea, să căutăm motive de bucurie, să avem răbdare și compasiune cu cei din jur. Vom simți în continuare multă oboseală și ar fi bine să nu uităm să ne conectăm cu corpul fizic pentru a-i asculta cerințele.  

Așadar avem în față o luna aprilie cu multe teste dar și cu daruri multe. Cine alege și vrea să se trezească, să vadă viața altfel acum are ocazia. Arhaghelul Rafael ne va ține de mână și ne va ajuta să avem acele conțientizări care duc la vindecare dar mai ales va scoate în calea noastră acele persoane care ne pot ajuta și susține. Iar unii dintre voi, știti voi care , acum veți simți chemarea la datorie. 

 

Totul este bine! Magia fie cu noi!

Doamne ajuta!

Delia Mureșan

www.deliamuresan.ro Astro Shop

Cele mai noi articole