Mesajul Ingerilor pentru luna APRILIE 2014

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 02 aprilie 2014, 1817 vizualizari
Mesajul Ingerilor pentru luna APRILIE 2014

Am inceput curatenia de primavara si o vom continua.. desi nu va fi o luna usoara. Va trebui sa renuntam la multe atasamente, la multe convingeri care nu ne mai servesc pentru ca altfel efectiv corpul nostru va reactiona. E o luna in care primim „AVERTISMENTE” legat de stilul nostru de viata, legat de ceea ce ne dorim de la viata si mai ales legat de aspecte pe care e necesar sa le ELIMINAM DIN VIATA NOASTRA.

In prima parte a lunii cele mai mari provocari vin pe partea profesionala unde se cern acele proiecte care functioneaza sau unde daca trebuie sa faci o schimbare in cariera vei fi nevoit sa o faci. Multe griji si multe nelinisti vin in aceasta perioada si ti se cere sa mergi mai departe, sa treci la un alt nivel dar nu inainte de a multumi pentru tot ceea ce ai avut si ai facut pana acum. Recunostinta va fi unul dintre cele mai importante „remedii” de care vom avea nevoie in aceasta perioada. Recunostinta ne va face sa vedem totul intr-o alta lumina si sa ne deschidem noi perspective in viata noastra. 

De asemenea e primavara, invata de la natura, ea se bucura ca renaste, bucura-te si tu de VIATA. Danseaza in ploaie, razi cu pofta, canta pe strada, fa ceea ce simti ca un copil jucaus si fara rezerve. Renunta la „ce zice lumea” si incepe sa te accepti asa cum esti si sa te iubesti pentru cine esti. Esti tinut pe palme de Dumnezeu si daca cazi nu poti cadea decat in poalele lui, asa ca da-ti drumul. Incepe sa te vezi prin ochi de copil, ochi care transmit iubire neconditionata si acceptarea a ceea ce este. Conecteaza-te la copilul tau interior si lasa-l pe el sa te ghideze in importantele decizii pe care le ai de luat. 

Fa doar ceea ce simti, a venit TIMPUL. Daca te imbolnavesti sunt semne ale corpului tau care cere ajutor si atentie. Vezi ca incongruenta duce la durere si suferinta. Acum, mai mult ca niciodata, invata sa-ti energizezi corpul in primul rand prin ganduri pozitive apoi actiuni constructive si emotii care inalta. 

STAI LA SOARE, stai in natura, fa sedinte de bioenergie, stai in preajma oamenilor care te incarca pozitiv. E necesar sa iti incarci bateriile. 

Din 13 aprilie se amplifica nevoia de a face ceva semnificativ in viata, de a contribui si tu la binele comunitatii si intregului. Esti pregatit pentru a face un pas NOU in drumul spre misiunea personala, asculta-ti inima si lasa-te ghidat. Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa alegi vaporul si sa ridici panzele sus, apoi iti setezi intentia incotro vei merge si apoi TE LASI SURPRINS. Marea poate fi surprinzatoare, asa e si viata, uneori te conduce altundeva insa daca nu te opui afli ca nu te-ai ratacit, ca de fapt ai ajuns exact unde trebuia. Asadar renunta la asteptari, seteaza-ti doar intentii si lasa-l pe Dumnezeu sa te ghideze. Ai incredere si credinta ca totul se va asterne in calea ta asa cum e mai bine. Da, renunta la control si arunca-te in bratele lui Dumnezeu! Credinta lui Dumnezeu te va umple de speranta si asa vei avea incredere si in tine, mai ales in maretia din tine!

De prin 21 aprilie Arhanghelul Ariel te ia la plimbare, te conduce prin viata ta unde mai ai nevoie de curaj, unde mai ai nevoie sa ierti, sau sa te ierti, iti intareste credinta si increderea prin situatii clare si nu tocmai usoare pe care ti se asterne in cale. Asa-i ca daca vezi acum un LEU real te sperii? Dar daca acel Leu esti de fapt tu, un aspect de al tau pe care pana acum nu l-ai cunoscut?! Cam asa va fi sfarsitul acestei luni in care ne vom intalni cu aspecte din noi in diferite si neasteptate moduri. Ne vom recunoaste in oamenii de langa noi si vom fi nevoiti sa „intarim” sufleteste. Se vor mai pierde din relatii care nu ne sunt benefice si vom primi un scut nou de protectie, scut pe care noi ni-l daruim prin increderea si credinta pe care incepem sa o vedem in noi. Pe finalul lunii vei vedea roadele, in felul in care te simti, in SPATIUL pe care acum il ai sa respiri, sa creezi, sa FII. Exista un plan DIVIN pentru tine si pentru toti cei implicati.. rasplata este recunostinta si starea ta de bine! 

Alege sa traiesti in abundenta inimii si vei primi tot ceea ce ai nevoie!

Delia Mureșan

www.schimbarepozitiva.roAstro Shop

Cele mai noi articole