Mesajul ingerilor pentru anul 2020. Ocazii fantastice

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 29 decembrie 2019, 79668 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru anul 2020 cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 2 seturi de cărți oracol: Angel Tarot Cards – Radleigh Valentine, Cărțile oracol ale Arhanghelului Mihail.

Îngerii ne transmit mesaje conectându-se la POTENȚIALUL pe care îl avem, la ce putem face, ei ne confirmă ceva ce în adâncul sufletului știm deja însă ne este teamă să acționăm sau nu avem suficientă credință. Îngerii doar ne îndrumă, ei ne arată prognoza, ne arată DOAR aspectele pozitive, ne arată “unde” avem treabă. De asemenea ei ne respectă liberul arbitru așa că unele lucruri s-ar putea sa nu se întâmple pentru că NOI am ales altceva. Ei ne pregătesc ca să ne fie mai ușor și ne oferă instrumentele de care avem nevoie. Spre exemplu dacă știm că vine iarna ne pregătim cu cizme, haine groase, etc.

 

Aveți mai jos mesajul îngerilor pentru fiecare lună din anul 2020.

ATMOSFERA GENERALĂ/PROVOCAREA

De câțiva ani buni suntem antrenați pentru ceea ce urmează noi să trăim in 2020. Așadar nu este o surpriză, deși pentru mulți așa va părea. Ni s-au dat nenumărate ocazii să ne facem temele, sau cum am spus să ne antrenăm, iar acum vin oportunitățile peste noi. Este anul lui DA, un an în care ar fi bine să spunem Da și să ne aruncăm în necunoscut.

Anul 2018 a fost anul schimbărilor, a fost nevoie să ne obișnuim cu această constantă din viața noastră: schimbarea, am avut ca simbol al anului fluturele iar Arhanghelul anului Uriel ne-a ajutat să ne luăm valul de pe ochi și ne-a luminat viața.

Anul 2019 ne-a adus transformări, alte soluții, ne-a învățat compasiunea și iertarea. Arhanghelul Zadkiel ne-a învățat despre planul B, despre purificarea cu ajutorul flăcării violet și ne-a învățat să ne punem în papucii altora. Simbolul anului a fost libelula, un simbol de transformare și reînnoire, asociată chiar cu renașterea spirituală. A fost nevoie să pătrundem în adâncurile subconștientului nostru pentru purificare și transformare.

Dacă luăm doar acești ultimi doi ani ca reper înțelegem impactul anului 2020, anul DEVENIRII, anul în care suntem ținuți de mână de Arhanghelul Haniel, iar simbolul anului este spirala. Un an cu un potențial uriaș pentru fiecare dintre noi, poate fi unul dintre cei mai buni ani pe care i-am avut cu condiția să ne urmăm intuiția, să spunem DA oportunităților și să devenim cea mai bună variantă a noastră. Este un an în care vom simți că “murim” pentru a ne putea renaște, un an în care suntem puși față în față cu fricile noastre și va fi nevoie să găsim echilibru.

Acum că în 2019 am exersat să coborâm din minte în inima, suntem pregătiți pentru un 2020 în care intuiția ne va fi călăuză. Arhanghelul Haniel ne va ajuta să echilibrăm energiile masculine cu cele feminine, 2020 este un an cu energie feminină, și fiind Arhanghelul Lunii, ciclurile lunare sunt extrem de importante în acest an. Cristalul recomandat să îl purtați in 2020 este piatra lunii. Iar mantra anului este: Eu sunt.

Vibrația anului este: 22, un număr maestru care ne oferă indicii legate de energia anului 2020. Am scris un articol detaliat despre energia anului, îl găsești AICI. Si melodia anului pe care o gasestiAICI.

Să vedem cum se așează energia acestui an pentru fiecare lună în parte. Voi menționa pentru fiecare lună ce tip de energie avem: foc (zona profesională, oportunități, arderi karmice), aer (mentalul: convingeri, blocaje din ego dar și idei strălucite),  apă (emoții, relații, intimitate, purificare) sau pământ (lucruri concrete, practice, care se văd în planul fizic) sau care este Arhanghelul care guvernează acea lună. În felul acesta ne este mai ușor să recunoaștem energia lunii și cum să ne raportăm la ea. De asemenea voi lua câte o carte completare din setul Arhanghelului Mihail. El ne va da informații suplimentare despre fiecare lună în parte.

 

Ianuarie 2020

Începem anul cu o energie de pământ – este vorba despre lucruri concrete și aici vorbim despre lucruri practice: abilitățile pe care noi le-am șlefuit sau am început să lucrăm la ele sunt recompensate. Ce înseamnă asta? Dacă am început să lucrăm pe ceva ce era important pentru noi, am început să ne cultivăm hobby-urile, am pus niște seminte legate de vreun proiect – lucrurile acestea deja încep să se vadă în ianuarie și în același timp suntem trimiși la școală. Și zicem: OK, bun! Am început asta dar ca să merg mai departe am nevoie de niște cursuri. Avem nevoie de o anumită cunoaștere deci ne îndeamnă să căutam acele cursuri, acele cunoștințe sau poate acei oameni de care noi avem nevoie. Și într-un fel sau altul ne întoarcem înapoi la școala (asta este și senzația). Așadar să nu ne mirăm dacă ne bate gândul să facem poate o facultate, indiferent de vârsta pe care o avem, sau să facem niște cursuri de specialitate pentru că aceste specializări pot să ne aducă abundența, vom câștiga mai bine.

Așadar să ne întrebăm ce am putea să facem în așa fel încât să căștigăm făcând ceva ce ne place, urmându-ne pasiunea. Este o lună în care sunt încurajate astfel schimbările profesionale. Dacă vedem o ofertă sau cineva ne spune despre un loc de munca dar care pare să ne provoace pentru că trebuie să încercăm lucruri noi atunci ar fi bine să spunem DA. Cu cât ne scoate mai mult din zona de confort, cu atât este mai potrivit pentru noi. Să nu uităm însă să ne consultăm intuiția legat de acest pas.

Arhanghelul Mihai ca și completare ne spune să fim încrezători pentru că o să avem de furcă cu genul acesta de convingeri: “Cine sunt eu să fac asta? Sunt o grămadă care fac deja lucrurile astea si nu o să mă bage pe mine nimeni în seama. Nu poți câștiga făcând ce îți place. Ce o să zică lumea?” Nu este vorba despre ceea ce avem noi, ci ceea ce facem noi are amprenta noastră energetică, nu poate nimeni să producă același lucru, indiferent dacă este vorba despre un produs identic, energia este diferită. Deci important este să ne deschidem și să vedem ce este acolo pentru noi și să ieșim din zona de confort, să spargem convingerile acelea cum ar fi ca: Eu nu o să căștig!, Nu o să-mi fie bine!, Cine mă valorizează? Cum o să fac asta? Nu am bani, nu-mi plătește nimeni rata!, etc. Arhanghelul Mihail ne spune în felul următor: să ne conectăm la înțelepciunea divină, la puterea noastră interioară, la iubire (pentru că pe frecvența iubirii găsim ceea ce este potrivit pentru noi), creativitate (să ne lăsăm duși de energia aceasta a creativității și inspirației), abundență (și noi merităm să avem o stare de bine). Dacă noi suntem bine și ceilalți sunt bine. Iar la capitolul sănătate – avem parte de un avertisment.  

Nu mai putem sta în locuri care nu sunt potrivite (simțim asta de cel puțin 10 ani), adică nu mai putem sta într-un job care nu mai este potrivit pentru noi pentru că ne îmbolnăvim; nu mai funcționează, nu se mai poate. Deci sănătatea este un indicator dacă suntem la locul potrivit sau nu. Dacă începem să avem stări de rau sau să nu ne simțim bine, este important să cerem călăuzire pentru a face schimbarea cât mai repede.

 

Februarie 2020

În luna februarie avem o carte de apă care ne vorbește despre nevoia de a ne simți bine și de a nu ne lua atât de în serios. Așadar să aducem mai multă detașare și bucurie în tot ceea ce facem fără a pune atâta presiune pe noi. Da, avem multe de făcut însă să avem încredere că este un timp pentru toate. Nu trebuie să muncim mult, ci avem spor dacă muncim cu drag, bucurie și învățăm să cerem ajutorul. Dacă ne simțim compleșiți să ne oprim și să găsim un motiv de bucurie și recunoștință iar conectându-ne la această energie vom duce la bun sfârșit tot ceea ce ne-am propus și este potrivit pentru noi. Să nu uităm că nu tot ceea ce ne propunem este și potrivit pentru noi.

Este important, foarte important ca în februarie să ieșim din casă, să socializăm pentru că vom întâlni oameni care ne pot inspira, oameni care sunt importanți pentru destinul nostru și pentru scopul nostru în această viață. Să nu ne mai scuzăm: Eu n-am chef!, N-am timp!, Ce să caut eu acolo?. Să ieșim, să mergem în locuri noi chiar dacă nu cunoaștem pe nimeni, pentru ca vom întâlni oameni care ne vor ajuta. Arhanghelul Mihail spune foarte clar că evenimentele, oamenii din această lună sunt legate de scopul nostru în această viață.

De asemenea în interacțiunile acestea putem primi mesaje, putem primi conștientizări, ni se poate lua un văl de pe ochi. Fiind însă o lună în energia apei, să nu încercăm să înțelegem ci să lăsăm lucrurile să curgă. Se vor lega toate la momentul potrivit. Totodată este important să nu avem așteptări (dacă se poate). Chiar dacă o să întâlnim pe cineva în această lună s-ar putea ca rezultatele să nu se vadă imediat ci mai încolo sau poate persoana aceea să fi fost doar un liant spre ceva sau să ne fi ajutat indirect. Ar fi bine să ne detașăm de rezultat, să ne bucurăm că am ieșit, ca socializăm. Este de asemenea o energie de sărbătoare, de bucurie și este important să trăim momentul. Luna februarie este de asemenea o lună foarte bună pentru tot ce înseamnă eliberări, să fim atenți la eliberările pe luna plină (să facem ritualul de eliberare) și tot ce înseamnă eliberări karmice sau din subconștient.

 

Martie 2020

Așa cum am văzut în luna februarie ni se dau niște informații, cunoaștem anumite persoane, o să vedem cum se leagă lucrurile, iar apoi aceste informații sunt procesate de mintea noastră. Așadar urmează o luna cu o energie mentală puternică, având o carte de aer. O să iasă la suprafață tot felul de frici: Dar dacă?, Dar ce o să fie dacă? Cum o să mă descurc? Etc. Scenaritele vor fi în floare. O să avem tendința să fim impulsivi, să ne aruncăm, să facem afirmații care nu sunt adevărate ci vin din fricile noastre (putem să ne supărăm pe cineva și să spunem lucruri regretabile), deci să fim atenți să nu vorbească gura fără noi pentru că vom regreta. Ce putem face? Putem să fim sinceri cu noi, să facem un pas în spate, să avem o privire de ansamblu asupra situației. De exemplu – dacă am o foaie de hârtie și o mototolesc și apoi încerc să o fac la loc nu pot. Așa se întâmplă și cu vorbele aruncate. Așadar să fim atenți la acest lucru în martie.

O altă lecție a acestei luni este răbdarea. Toate planurile care sunt întârziate sau lucrurile care nu merg să știm că au un scop divin, deci să nu ne supărăm sau să dăm din picioare. Vom avea tentința să vrem ca lucrurile să se fi întâmplat ieri si cum vrem noi. Insă în 2020 ar fi bine să renunțam la control. Totul se va întâmpla atunci când este momentul potrivit, să nu încercăm să grăbim lucrurile pentru ca mintea acolo ne va impinge. Ne va provoca această lună să facem din mintea noastră cea mai bună prietenă.

Chiar dacă nu putem face anumite lucruri ar fi bine să găsim o soluție magică care să împace pe toată lumea. Iar noi ar fi bine să ne recunoaștem limitele, să fim sinceri cu noi, să cerem ajutorul.

Arhanghelul Mihail ne spune să fim blânzi cu noi. Va fi o presiune foarte mare, ne vom simți ca într-o oală sub presiune. Parcă toata lumea vrea ceva de la noi, iar noi tot vrem să izbucnim și să-i punem pe toți la punct. Parcă ni se apasă pe butoane și vrem să îi pedepsim pe toți cei care ne cunosc și ne simt. Suntem cei mai mari “critici” ai noștri. Ceilalți nu pot avea anumite așteptări de la noi dacă noi nu avem aceleași așteptări de la noi, respectiv dacă standardele noastre sunt într-un anumit fel același lucru îl transmitem și celorlalți.

În martie avem ocazia de a ne elibera de capcanele minții și de a învăța blândețea.  Ne eliberăm de sentimentele de vinovăție. Pentru că atunci când recunoaștem ce putem și ce nu putem, atunci când avem curajul să spunem: nu mă descurc, nu știu, nu mai putem dezamăgi pe nimeni. În felul acesta ne asumăm alegerile și orice facem, orice spunem să o facem cu tact, cu înțelepciune.

 

Aprilie 2020

In aprilie avem tot o carte de aer, adică vom fi destul de mult în minte. Însă după luna martie o să simțim nevoia de un pic de pauză. Aprilie nu este o lună bună pentru a lua decizii, este o lună de evaluare, este o lună în care ne poziționăm diferit și este clar că după evenimentele din martie trebuie să evaluăm “daunele”, să vedem ce trebuie să facem, ce ar fi important pentru noi. Totodata, este vorba și despre schimbări, dar schimbări în modul în care noi ne raportam la anumite situații, o perspectivă diferită.

Important este ce învățăm din provocările pe care le avem. Să ne punem întrebări: Ce vrea să mă învețe pe mine situația aceasta? Fiind o energie mentală trebuie să lucrăm cu mintea, iar mintea este prietena noastră, da? De multe ori credem că vorbim din inima dar nu coborăm în inimă cu adevărat. Să facem aceste exercițiu în această lună. Trebuie să evaluăm situațiile, și să știm clar ce avem de făcut. În același timp să ne punem în papucii celorlalți, așadar dacă eu am făcut ceva sau eu am ales altceva și celălalt are dreptul să facă același lucru, chiar dacă mie nu îmi convine.

În aprilie vom continua să simțim presiunea din partea celorlalți, adică  să avem senzația că toată lumea vrea ceva de la noi. Putem să simțim ca și cum se atentează la energia noastră și atunci este important să lucrăm cu Arhanghelul Mihail.

Arhanghelul Mihail ne amintește în aprilie să îl rugăm să ne ajute, să îl invocăm pentru că este alături de noi. Se pare că avem nevoie de mai multă protecție, de mai multă susținere pentru că suntem expuși la niște energii negative. Ne poate scadea dintr-odată vibratia, ni se schimbă brusc starea, simțim că ceva nu este în regulă. Așadar este important să ne protejăm. Meditația de dimineață ne ajută foarte mult pentru a nu acționa din ego și a nu ne lăsa influențați de ceilalți.

 

Mai 2020

Pășim într-o altă energie în mai, o energie de apă, o energie faină de tot pentru că ne ajută să creștem spiritual și ne ajută să ne echilibrăm emoțional. Este o perioadă bună pentru a ne urma intuiția sau a face lucrurile pe care am vrut să le facem și poate le-am amânat sau poate ne-a fost teamă. Relațiile sunt puse sub lupă. Este o lună în care se reglează relațiile dar într-un mod armonios, cine trebuie să plece – pleacă și se face loc pentru persoane noi. Putem să ne întâlnim partenerul de viață în luna mai sau putem să resuscităm o relație dacă este cazul, dacă evident există deschiderea amândurora. Avem senzația că ieșim cumva la suprafață și se clarifică foarte multe lucruri.

În sfârșit vedem că se mișcă lucrurile în viața noastră. Pentru cei care vor să facă schimbări: casă nouă, job nou, această lună oferă destule oportunități. Orice inițiative sunt încurajate în această lună.

Arhanghelul Mihail vine să întărească această energia proaspătă și cartea completare de la el ne vorbește despre noi începuturi. Nimic întâmplător. Luna nouă din mai va fi de asemenea importantă pentru pus din nou semințe și pentru a regla anumite lucruri, este o energie care ne ajută să ne detașăm de tot ceea ce a fost și să ne deschidem spre noi orizonturi.

 

Iunie 2020

In iunie apare prima carte de foc – noi oportunitati, avansare in cariera, schimbarea vietii, continuam pe energia  asta, o si asteptam. Noi inceputuri! Exista alte perspective, se intampla lucrurile repede (focul arde repede, se intampla lucrurile rapid). Aceasta inseamna sa fim atenti la oportunitatile care ne vin in cale si sa le prindem de toate partile, sa facem ce este de facut. Insa atentie pentru luna iunie la luna plina pentru ca o sa avem nevoie sa eliberam tot felul de frici, sa ardem in foc ce ne tine pe loc.

Foarte faina este si completarea Arhanghelului Mihail: Exploreaza-ti optiunile. El iti spune ca daca simti ca aceasta este oportunitatea ta (dar acel “simti” din intuitie, din voce ta interioara, nu acela din minte), mergi inainte fara frica. In schimb daca vezi ca mintea ta incepe sa croseteze pe acolo, incep sa apara tot felul de frici, fa eliberarile inainte si in momentul in care faci eliberarile iti pot aparea alte oportunitati. Sau pot sa apara mesaje legate  de oportunitatea respectiva si vei sti daca este potrivita sau nu. Sa tinem cont ca este o nuanta aici asupra lucrurilor. Cumva energia aceasta a explorarii optiunilor este ce am trait in acest an. In 2019 Arhanghelul Zadkiel ne punea tot cate o frana si zicea: Sigur vrei sa faci chestia asta? Nu merge asa! Ia mai gandeste-te odata ca mai exista altceva acolo! Planul B! Pentru ca ne-a pus sa cautam alte optiuni si sa vedem ca nu tot ceea ce ne propunem noi trebuie sa se implineasca si nu in forma in care vrem noi.

 

Iulie 2020

Rămânem în energia apei, este o perioadă în care va fi nevoie să luăm decizii și să facem anumite ajustări în viața noastră. Tot ce am amânat ar fi bine să rezolvăm și să acționăm cu fermitate. Având în vedere energia apei este esențial să fim centrați, în principal împământați, să nu ne lăsăm ușor influențați de ceilalți, pentru că ne poate lua valul sau ne pot scăpa anumite lucruri printre degete. De asemenea putem conștientiza și lucra pe o anumită chakră care pare să tulbere apele în viața noastră. Dacă nu știm de vrei, dacă nu suntem centrați, dacă îi lăsăm pe alții să decidă pentru noi deciziile pe care le vom luat nu ne vor ajuta. Așadar, pentru ca e crucial să luăm decizii în această lună, este recomandat să facem o echilibrare a chakrelor, o purificare cu Arhanghelul Mihail tocmai pentru a putea lua decizii potrivite, nu să luam decizii ca nu avem de ales și “trebuie scăpăm o data.” Această energie ne duce un pic și în zona de aprofundare.

Nu mai putem fi superficiali, nici în alegeri dar nici legat de orice aspect din viața noastră. Așadar luăm decizii să ducem totul la un nou nivel: dacă am făcut un curs trebuie să aprofundăm, să căutăm altfel răspunsurile, să ne poziționăm diferit față de ceea ce știam până în acel moment.

Arhanghelul Mihail, ca de fiecare dată vine cu o carte completare care ne sublinează că noi am creat anumite situații și tot noi le putem schimba. Putem realiza acum plătim niște polițe pentru ceva ce nu ne-am asumat. Adică ne-am făcut-o cu mâna noastră – dacă ne-am dat puterea, este momentul să ne-o luăm înapoi; dacă am făcut ceva ce nu era ok, să ne asumăm că am greșit și să îndreptăm lucrurile. Să nu ne fie rușine să spune: îmi pare rău, am greșit, îmi cer scuze. Ne poate ajuta în această lună și practicarea terapiei iertării.

 

August 2020

În august avem o nouă carte de aer, așadar o să intrăm pe scenarite, cum le zic eu. O să suferim de scenarită și absolut orice chestie care nu ne iese, considerăm că este vina noastră, sau că cineva ne face ceva, sau că ceva s-a întâmplat sau că planetele nu s-au aliniat, o să avem o tonă de explicatii. Cineva sigur a făcut ceva și ne-a stricat nouă feng-shui-ul. O să avem tendința să ne așteptăm la ce-i mai rău în loc la ce-i mai bine. O să avem tendința să zicem: “Am visat că o să se întâmple ceva rău, deci cu siguranță o să se întâmple” sau vom lăsa fricile din trecut să ne conduca viața. Vom crede cp dacă ni s-a întâmplat ceva, așa va fi de fiecare dată. Suntem așa de prăpăstioși în luna august. Putem avea probleme cu somnul, o să simțim mai acut nevoia de control, parcă trebuie să ne dea cineva peste degete pentru că o sa avem tot timpul tendința de a controla lucrurile și nu le lăsăm să curga, iar acest lucru este interesant pentru că  intram într-o zona de confuzie. O să avem senzația că totul este în ceață, că nu mai înțelegem nimic, că nu știm de ce sau ce se întâmplă. Confuzia este primul semn ca suntem puși pe drumul cel bun și că urmează să vină răspunsurile. Ca întotdeauna înainte de a ști ceva trebuie să trecem prin energia aceasta a confuziei și să binecuvântăm totul știind că o să vină ceva nou, adică nu a fost să fie numai ceață, ceața aia s-a dus la un moment dat. Asa și în situația noastră, ceața aia, confuzia o să se ducă la un moment dat. Ar fi recomandat să ne facem concediul în august, e numai bun sezonul, pentru a putea face o pauza de la toate ce ne trec prin cap. Adică nu mai scormonim nimic, nu ne supărăm, pur și simplu facem o pauză. Atenție și la scenariile legat de planurile de concediu, nu de alta dar să nu ne creem singuri neplăceri. Să înțelegem că lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie și doar așa o să putem merge mai departe.

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail ne vorbește despre iubirea eternă. Lecția pe care noi o învățăm în august este să găsim acel echilibru între a da și a primi, între energiile masculine și cele feminine. Este important să coborăm din minte în inimă și asta putem face dacă acceptăm ajutorul.

 

Septembrie 2020

Arhanghelul Zadkiel vine în această lună și ne vorbește despre a găsi moderație în tot ceea ce facem, adică dacă am muncit foarte mult ar fi bine să ne luăm concediu, dacă am făcut foarte multe lucruri sau am dăruit foarte mult trebuie să avem acum mai multă grijă de noi. De asemenea Arhanghelul Zadkiel este cel care ne ajută să fim umili, să facem un pas în spate pentru a coopera cu ceilalți. Așadar nu le știm pe toate, avem nevoie de o altă opinie, o nouă perspectivă și este bine să fim deschiși spre tot ceea ce vine de la anumite persoane din jurul nostru.

Este important în septembrie să așteptăm momentul potrivit, să nu forțăm lucrurile, să nu ne credem mai grozavi decât ceilalți, ego-ul nostru este posibil să se umfle repede. De asemenea să vorbim despre blândețe, compasiune, să apreciem tot ceea ce avem în viața noastră. Prin disponibilitatea de a întelege și punctul de vedere al ceiluilalt o să aducem armonie în relații, o să ne simțim mai bine că am lăsat garda jos si am permis și celuilalt să se exprime și să fie autentici.

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail ne transmite să ne rugăm pentru situațiile în care suntem, să le vedem într-o nouă lumină. Să nu uităm să practicăm recunoștința. Nici august, nici septembrie nu sunt luni în care să ne aruncăm să facem lucruri, avem niște luni înainte în care putem să ne pregătim, dar nu sunt luni în care e bine să luăm decizii majore.

 

Octombrie 2020

In octombrie avem o energie de pământ. Semințele sunt plantate, acum este timpul să lucrăm la tot ce înseamnă darurile noastre, să lucrăm la pasiunile noastre. Suntem puși pe direcția bună sau cea mai bună pentru noi. Asta poate însemna că întâlnim oameni care ne dau un mesaj și care ne spun de un curs, care ne iau de mânuță și ne fac cunoștință cu cineva etc. sau poate se cern anumite situații. Poate ti-ai dorit o anumită oportunitate care nu se fructifică, însă chiar dacă putem fi dezamăgiți să înțelegem că este spre binele nostru.  Relațiile devin centrul atenției pentru noi însă lucrurile nu merg așa cum ne dorim noi și asta ne mai supară. S-ar putea să simțim că nu primim suficientă susținere, că nu se implică așa cum vrem noi etc. Să nu uităm că nici energia pe care o aducem în relații nu este una pozitivă, așa că ceilalți ne fac loc și spațiu să ne rezolvăm nemulțumirile. Ni se transmite să nu ne ingrijoram, mai ales de partea financiară și cum o să ne descurcăm. O să fie bine pentru că niciodată Dumnezeu nu își lasă copiii la greu. Așadar indiferent în ce situație suntem se găsesc mereu soluții.

Arhanghelul Mihail ne spune să ne protejăm, atunci când avem grijă de enrgia noastră nu mai putem să îi împroșcăm pe ceilalți cu energie negativă iar ceilalți nu ne pot influența, nu le preluăm grijile și problemele, chiar dacă preocupările lor sincere sunt legate de noi. Să ne ridicăm vibrația, să facem tot ce ține de noi să ne simțim în siguranță și să lăsăm lucrurile să curgă în ritmul lor.

 

Noiembrie 2020

În noiembrie îl avem alături pe Arhanghelul Azrael pentru eliberare și transformare, dar este vorba despre o transformare spirituală, de încheierea unui ciclu, unei faze, pana aici a fost așa – de aici începe altă etapa în viata noastră. Această eliberare și transformare este pregătită de foarte mult timp, doar ca acum o simțim cu adevărat. Este momentul în care suntem puși pe o nouă direcție și tot ce avem de făcut este să spunem DA. La început o să ni se pare prea greu de dus, nu o să credem în ceea ce vine spre noi, o să fim plini de frici și de regrete. Însă știm dar mai ales simțim că nu mai putem sta pe loc sau în trecut  și este timpul să dam drumul la tot ce ne blochează. Totul este important să fie dus la un alt nivel, să vedem viața cu alți ochi, să facem ce ne este frică, să deschidem comorile din sufletul nostru. Persoanele dragi plecate dincolo ne vor fi de mare ajutor în această etapă, așadar ar fi bine să le chemăm să ne susțină.

Arhanghelul Mihail ne mai transmite și el să avem credință și încredere pentru că de obicei când vine această transformare în prima fază ne sperie și nu ne place.  Vom încerca să opunem rezistență însă fără prea mult succes. Să fim atenți de asemenea că pot să vină lucruri spre noi pe care ni le-am dorit dar care ne sperie atât de tare încât nu știm de unde să le prindem și cum să le facem față. Știm expresia: ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să se întâmple.  Așadar apar toate obstacolele, blocajele, fricile care ne țin departe de visele noastre și trebuie să le îmbrățișăm, să le mulțumim ca apoi ceea ce ne dorim să se întample. Arhanghelul Mihail ne spune că avem nevoie de putere, curaj și încredere pentru a trece de această etapă necesară.

 

Decembrie 2020

Încheiem anul într-o energie mentală. Avem un decembrie în care din nou încheiem situații dificile. Arhanghelul Azrael ne-a învățat ce avem de fcut iar acum îmbrățisăm schimbările cu mai mare ușurință, simțim cum ne deschidem dar o să avem sentimentul că suntem într-o perioadă de convalescență, de recuperare – adică obosiți, parcă nu avem atâta energie să facem lucrurile și este bine pentru că le putem lăsa să se așeze așa cum este mai bine pentru noi. Este o perioadă excelentă să practicăm recunoștința, să revizium acest an cu iubire, să avem grijă de noi. Chiar dacă vom avea tendință să fim duri cu noi, știm că atât s-a putut, atât am știut și ne umplem de un sentiment de acceptare, o pace a minții.

Mesajul completare al Arhanghelului Mihail este legat de inocență – adică să ne conectăm la inocența noastră, la copilul nostru interior și să avem convingerea că nu suntem siguri, că Dumnezeu ne ține de mână la fiecare pas. Totul se aranjează spre binele nostru cel mai înalt. Vorbim în decembrie despre închiderea unor cicluri și pot apărea tot felul de recuperări. Încep să se lege multe lucruri, de ce ne-a iesit ceva, de ce nu ne-a ieșit ceva și azi suntem ceea ce suntem datorita tuturor experiențelor trăite, atât pozitive cât și negative. Mai înseamnă că înțelegem lucruri pe care nu le-am înțeles, ni se acordă șanse noi dacă alegem asta, ne deschidem spre relații noi sau le privim acum cu alți ochii, apar acele oportunități în care ne aliniem cu cea mai bună variantă a noastră. Putem de asemenea să ne iubim mai mult conectându-ne la copilul nostru interior. Așadar accesez iubirea de sine prin inocența copilului nostru interior.

 

În concluzie în 2020 avem parte de ocazii fantastice, tot ce vom avea de făcut este să fim deschiși  la tot ceea ce acest an ne învață. Poate fi unul dintre cei mai buni ani pe care i-am avut, unul dintre anii cu cel mai mare potențial, poate chiar din ultimii 50 de ani. Așadar este un an fantastic dacă lăsăm lucrurile să curgă, dacă ne urmăm intuiția, dacă lăsăm emoțiile să se dizolve și facem ajustările necesare în relații sau ne deschidem spre relații noi, dacă decidem să devenim cea mai bună variantă a noastră.

 

Revenind  și la vibrația anului, acest an ne împinge să aducem un echilibru  prin transformare spirituală, nu o să știm exact ce s-a întâmplat  dar vom simți că am devenit alți oameni, murim și renaștem în acest an sau trecem prin toate ciclurile lunii, ne golim și ne umplem, ne eliberăm și ne punem noi intenții. Cu fiecare lună o să simțim că ceva profund se schimbă în noi.

 

Arhanghelul Haniel ne va ajuta să găsim pe acei oameni care ne văd, ne recunosc și ne onorează și pe acești oameni este bine să îi păstrăm în viața noastră. Este anul în care devenim UNA cu totul și ne dăm seamă că nu ne lipsește nimic. Arhanghelul Haniel, care în cărțile de tarot, apare ca Marea Preoteasă, ne va aduce inițieri puternice în acest an, de aceea este recomandat să mergem în locuri puternic încărcate spiritual iar simbolul spiralei ne va da acces la o cunoaștere profounda, o înțelepciune străveche, la care aveau acces doar cei aleși și la care avem și noi acum acces.

 

Multumesc Arhanghele Haniel, mulțumim 2020 pentru darurile și potențialul pe care ni-l așterni în cale.

Facă-se Voia TA!

Doamne ajută!

Delia Muresan

www.deliamuresan.ro 

Astro Shop

Cele mai noi articole