Mesajele rudelor plecate in alta dimensiune

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 05 iulie 2014, 2468 vizualizari
Mesajele rudelor plecate in alta dimensiune

Vorbeam de curând cu o persoană avizată despre felul în care ne influenţează viaţa ”cei plecați” – rudele care au trecut graniţa dintre lumi. Despre faptul că problemele cu care ne confruntăm şi pe care nu reuşim să le anihilăm, oricât ne-am strădui, pot fi mesaje trimise de către ”ei”. Atâta vreme cât nu aflăm că aceasta îi este sursa, problema rămâne. Se ţine scai de noi. Orice am face. Până când facem, în sfârşit, ce trebuie: plecăm urechea la cererile imperative ale ”celor plecaţi”.

”Ei” vor ceva de la noi: corpurile lor subtile se află la originea necazurilor noastre – boli, relaţii sociale anevoioase, eşecuri în familie, toate sunt manifestări în planuri diferite ale unei probleme din planul spiritual.

MESAJELE DIN SPATELE PROBLEMELOR

Diversitatea este la ea acasă: probleme de sănătate, probleme de cuplu, neputinţa de a întemeia o familie sau de a avea copii (infertilitate, sarcini pierdute, copii decedaţi la vârste mici), pierderea locului de muncă, dependenţe (de alcool, tutun, jocuri de noroc etc.), lapsus în timpul unui examen pentru care te-ai pregătit ca la carte… Sursa acestor probleme de zi cu zi poate fi un strămoș care comunică, pe această cale, cu noi.

”Intervenția” strămoșilor nu reprezintă întotdeauna şi obligatoriu cauza unică a problemelor din lista de mai sus. Doar un ghid spiritual elevat, un sfânt sau un guru, poate spune cu certitudine dacă şi în ce măsură sunt implicaţi ”cei plecaţi”, de la caz la caz.

La nivel intelectual, se poate utiliza o metodă empirică pentru a afla dacă sursa suferinței este de natură spirituală: răspunsul este da, dacă toate remediile folosite pentru a elimina problema au eșuat, și asta în special când sunt la mijloc afecțiuni fizice ușor de tratat prin metodele științelor moderne – dureri abdominale, erupții cutanate etc. Răspunsul este, încă o dată, da, dacă mai mulți membri ai aceleiași familii (patru din cinci, de exemplu) sunt afectați simultan de una din problemele mai sus amintite (având în vedere faptul că membrii aceleiași familii au aceiași strămoși).

CINE SUNT „STRĂMOȘII NOȘTRI”

Conceptul este mult mai complex decât s-ar crede: ”categoria” strămoșilor (care ne ”trimit” probleme, în speranța că le vom decripta mesajele) include corpurile subtile ale:

PÂNĂ LA A CÂTA GENERAȚIE NE INFLUENȚEAZĂ

DE CE ”SE AMESTECĂ ÎN VIEȚILE NOASTRE”

Pentru că…

În primul caz, exemplele pot fi de o concretețe aproape brutală: strămoși care tulbură tihna descendenților lor pur și simplu pentru că rămân atât de atașați de familie, încât vor ca aceasta să facă totul, în continuare, așa cum cer ei; străbuni supărați pentru că membrii familiei nu împart așa cum vor ei bunurile pe care li le-au lăsat; strămoși care au luat cu ei diferite dependențe (de alcool, tutun etc.) și încearcă să și le satisfacă ”posedând” dimensiunea fizică a unora dintre urmașii lor.

În cel de al doilea caz, mecanismul este diferit. Când un om părăsește fizic această lume, energia vitală înmagazinată în corpul lui este eliberată în univers. Corpul fizic rămâne pe pământ, în timp ce corpul subtil călătorește către un nivel subtil aflat în raport direct cu nivelul său spiritual. Singurul parametru ce contează în ”viața de dincolo” este Puritatea spirituală a corpurilor subtile. Or, un corp subtil împovărat de ”păcate lumești” în această lume/viață (”iubirea de arginți”, trufia, un ego excesiv etc.) rămâne blocat pe un palier inferior al existenței subtile. Și invers: cu cât se află pe un plan spiritual mai elevat ”în această viață”, cu atât mai iute progresează ”dincolo”, urcând spre nivelurile subtile superioare ale universului. 

Și ce face un corp subtil care nu are forța spirituală necesară pentru a avansa spre regiuni subtile pozitive mai înalte? Încearcă să-și atingă scopul prin intermediul descendenților pe care i-a lăsat în urmă.

Durerea strămoșilor cantonați în regiuni joase ale universului se transmite sub formă de frecvențe/vibrații care traversează tărâmurile subtile, până când ajung pe Pământ. Iar cei care le recepționează cel mai ușor sunt (cum altfel?) aceia care au frecvențele cele mai compatibile, respectiv membrii familiilor din care au plecat doar la modul fizic.

Înaintașii își folosesc energiile spirituale pentru a crea probleme în viața descendenților și a-i determina astfel să ia act de nevoile lor. Suferința pe care o ”trimit” este un mjloc de a-și comunica propriul necaz. Sau, în cazul spiritelor elevate, o modalitate de a-și atenționa succesorii că au ei înșiși aici, pe Pământ, probleme pe care trebuie să le conștientizeze, pentru a le putea depăși. Iar intensitatea durerii este direct proporțională cu nivelul spiritual al emitentului (străbunului).

STUDIU DE CAZ

Unii oameni trăiesc ani de zile cu o suferință căreia nu-i găsesc leacul. Fiindcă nu-i cunosc sursa. Unul dintre ei și-a spus povestea pe site-ul www.spiritualresearchfoundation.org

John s-a luptat 23 de ani cu o eczemă rebelă la orice tratament. Apărută pe când băiatul avea 19 ani, boala a sfidat competența a șase specialiști în dermatologie din Australia (țara în care trăiește John) și din străinătate. Nici unul nu a putut indica sigur cauza suferinței. Unii au făcut legătura cu originea greacă a tânărului: persoanele din zona mediteraneană au frecvent astfel de probleme, au spus specialiștii. L-au sfătuit să gestioneze problema atât cât se poate și să țină diete pe care John le considera imposibile.

De la un timp, tânărul s-a resemnat să-și ducă viața cu acest ”stigmat” care se încăpățâna să se afișeze pe mâna lui stângă. Folosea doar creme topice, pentru a mai potoli senzația chinuitoare de mâncărime.

O singură dată a dat înapoi eczema: în 2004, când John s-a întors în Grecia pentru a urmări în direct Jocurile Olimpice. Un unchi, impresionat de chinul lui, i-a turnat pe mână apă sfințită. Pielea s-a curățat parțial și simptomele s-au calmat. Dar povestea a reînceput, odată cu revenirea acasă…

Până în ziua când Sean, un coleg al lui John, i-a vorbit despre problemele cronice pe care știința modernă nu le poate elucida, fiindcă își au originea în dimensiunea spirituală. Sean i-a recomandat o practică spirituală care l-a intrigat inițial: să înceapă să repete numele Dumnezeului venerat de religia în care s-a născut și, în paralel, să repete zilnic, timp de o oră și jumătate, ”Sree Gurudev Datta” (Dumnezeu Datta, acel aspect al Divinității care ne protejează de problemele provocate de către strămoși). Sean credea cu tărie că sursa suferinței prietenului său este de natură spirituală.

Cooperant și dornic să termine odată pentru totdeauna cu suferința, John a început strania terapie chiar în ziua următoare. A repetat zilnic numele lui Dumnezeu Datta timp de 30 de minute și, alte 30 de minute, numele Domnului Iisus Christos. Atât îi permitea timpul de care dispunea. Și, totuși, efectele au apărut de la primele ”ședințe”. Senzația de mâncărime și durerea au dispărut. Efecte secundare? Doar este bine știut că ele însoțesc orice tratament! ”Nimic. Doar că, în timp ce repetam numele divine, mă simțeam extrem de obosit. Așa că era o luptă de zi cu zi cu mine însumi, pentru a respecta programul de 60 de minute pe care mi l-am impus”, își amintește John. Oboseala era produsul confruntării dintre energia pozitivă ce însoțea rostirea numelor sfinte și problema lui spirituală.

Ca să se convingă de eficiența lui, John a întrerupt ”ritualul” pentru câteva zile. Simptomele au revenit. L-a reluat și situația s-a ameliorat din nou. Apoi a apărut sentimentul de vinovăție: se temea că păcătuiește în fața propriei religii rostind, alături de numele lui Iisus, și pe cel al lui Dumnezeu Datta. Deși Sean îi explicase că acesta din urmă este un nume specific pentru depășirea problemelor strămoșilor. Așa că a încercat un compromis: repeta doar numele Domnului Iisus. Și simptomele reveneau… Doar asocierea celor două nume divine l-a ajutat să depășească problema fizică ”trimisă” dintr-un plan spiritual, de către un străbun plecat din această lume. Ce voia concret de la el? Nu se știe. Dar este clar că și-a atins scopul. Fiindcă Johh a scăpat definitiv de eczema care îi transmisese semnale, răbdătoare, vreme de peste două decenii.

John a dovedit spirit practic. A folosit remediul spiritual pentru că dădea rezultate, nu pentru că ar fi crezut foarte tare în eficiența acestuia. Credința nici nu este o condiție prealabilă necesară pentru ca un remediu spiritual să funcționeze, după cum avea să afle (la propriu) pe propria piele. Evident, ea (credința) accelerează vindecarea (respectiv depășirea problemei din orice alt registru). Dar mecanismul, în sine, după care funcționează remediile spirituale (repetarea numelui lui Dumnezeu Datta, aplicarea apei sfințite etc.) este la fel de simplu ca a lua o aspirină pentru o durere de cap. Doar că vindecarea se produce la nivel spiritual.

Trăim, cei mai mulți dintre noi, cu povara unor probleme de viață pur și simplu fiindcă le considerăm… firești. Ne spunem consolator: ”Nu sunt eu singurul care trece prin asta”. ”Necazuri există de când lumea și pământul!”. Adevărat. Dar există, persistă și se hrănesc din neștiința – sau hai să-i spunem inocența – noastră. Ne jucăm toate cărțile în dimensiunea telurică. Dar jocurile sunt făcute în planul spiritual. Iar careul de ași îl dețin, de multe ori, corpurile subtile ale ”celor plecați”. De multe ori, nu întotdeauna. Maeștrii spirituali spun că 50% din dificultățile dintr-o viață de om sunt produse de un factor spiritual. Iar restul de 50% derivă dintr-o combinație între factori spirituali, fizici și psihologici.

Sursa articol: Noulpamant.ro

Sursa imagine: www.utaot.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole