Mercur retrograd in Sagetator (3-23 decembrie 2017). Nimic nu e cum am stabilit

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 11 decembrie 2017, 12484 vizualizari

Mercur e inca retrograd in Sagetator, pana pe 23 decembrie. Cum s-ar zice, e incurcat in gandurile lui, si noi in ale noastre, adica merge cu frana de mana trasa, de aceea ne intelegem separat si apar incurcaturi in transmiterea informatiilor, transferul datelor, in transporturi, telecomunicatii, si rateuri ale aparatelor si masinilor sau dificultati majore de concentrare.

Cu alte cuvinte, nimic nu e cum pare, cum stiam noi sau cum am stabilit. In Sagetator si asa nu se simte domnul prea bine, daca mai e si retrograd... n-avem decat sa le luam pe toate cum sunt, cum vin si e bine asa. 

Iar in caz ca uitati de ce plecati de acasa sau va zboara ideile si gandurile prin cap ca trenurile prin gara (multe, dar volatile si haotice) ori uitati cuvinte, sensuri sau programari, nu, nu v-ati tampit. Nici daca nu mai sunteti siguri de nimic... E doar o perioada de ceata, cu scopul de a ne concentra mai mult, a fi mai prezenti si mai atenti la relevelatiile care apar.

O minte noua, altfel, o zona inedita se poate descoperi acum in noi si in viata noastra. ceva ce ne-a scapat, am uitat, am neglijat, am lasat prea usor sa se piarda, acum apare pe ecrane. 

Hai sa fie (de) bine si sa avem parte de mintea de pe urma, ca asta e partea fericita: corectam mereu ceva din trecut. Doamne-ajuta si fie primit!

Foto: Joel Robison

Astro Shop

Cele mai noi articole