Mercur retrograd in Leu (26 iulie- 19 august 2018). Adevaruri incomode

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 27 iulie 2018, 44889 vizualizari

Mercur e retrograd in Leu si se va juca putin cu mintile noastre, vreo trei saptamani si chiar mai mult. Avand in vedere ca oricum nu face casa prea buna (oricum, pasnica sigur nu) cu Leul, mai ales cand e in miscare aparent retrograda, ca se va plimba un timp pe trotuarul paralel cu cel pe care defileaza Marte, si ca va intra in conflict cu Jupiter si cu Uranus, e clar ca nu ne da rabdarea afara din casa, in aceasta perioada. Si nici flexibilitatea.

Vom avea de clarificat situatii incomode, se redeschid contexte vechi de care nu prea avem chef si o serie de cuvinte trebuie retrase, revizuite, relansate altfel. Iar asta e enervant. 

In orice caz, urmeaza o perioada in care dragalaseniile in comunicare sunt niste raritati, avem de-a face cu energie masculina, transanta, dura pe alocuri. Nu ne putem preface acum ca suntem ce nu suntem. Nu (mai) merge sa impachetam cuvintele in staniol  si eventual sa le punem si o funda mare roz. 

Acum, e despre autenticitate, despre a recunoaste ce e in plus, inadecvat, inutil si mai ales inhibitor. Despre a ne recunoaste arogantele, lipsa de masura, minciuna. Vor deveni foarte evidente toate derapajele noastre, tot ce ne-a scapat in ultimele saptamani, tot ce am ignorat, neglijat, inteles gresit. Si avem sansa sa revizuim, sa reparam, sa refacem, sa reformulam. Si cam tot ce e cu re. Chiar sa REgasim ceva crezut pierdut, ratacit sau uitat. De la idei vechi, pana la oameni care reapar intr-o alta lumina decat atunci si acolo unde i-am lasat. 

Vrem libertate de expresie, vrem usurinta si succes, vrem sa inaintam, dar pentru asta trebuie sa ne modulam manifestarile, astfel incat sa nu confundam expresia de sine cu teribilismul, dominarea si controlul.  

Sa fim atenti la ce revine din trecut, intrucat ce e de lamurit trebuie lamurit cu curaj si asumare, iar ce e de incheiat trebuie incheiat. Sa avem intelepeciunea de a reaseza lucrurile, relatiile, viziunea, in acord cu inima noastra, la inaltimea constiintei noastre! Fie primit!Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!

Astro Shop

Cele mai noi articole