Mercur in Taur, 7- 21 Mai 2019. Conjunctie Mercur- Uranus, 8 Mai: idei stralucite!

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 08 mai 2019, 9729 vizualizari

Mercur se afla in Taur pentru doua saptamani, din 7 Mai, pana pe 21 Mai cand paraseste semnul Taur cu Soarele de mana si se muta in Gemeni, in acest tandem.

Timp de doua saptamani, Mercur (mintea, gandirea, comunicarea si interactiunea cu mediul) in Taur (semn de pamant, stabil, lent, practic si orientat spre beneficii masurabile) ne trage frana de mana si ne invita sa respiram, sa admiram privelistea, sa fim mai atenti si mai ancorati in realitatea prezenta, in material, in planul fizic, in ceea ce ne place si ne bucura.

Nu mai conteaza fanteziile, obiectivele fara fundament sau prea idealiste, ambitiile, parerile exprimate de dragul filozofiei, ci acum devine important castigul pe care il avem in urma a ceea ce decidem. Fie ca e un castig material, fie de alta natura- de preferat ceva palpabil, trebuie sa stim pentru ce ne consumam energia.

Mercur in Taur inseamna solutii practice, o abordare mai concreta a vietii, un mod mai eficient si economic de a trai si a comunica.

Interactiunile sociale, comunicarea, nu mai functioneaza la foc automat, asa cum a fost cazul ulimelor saptamani (Mercur a fost in Berbec), ci sunt mai greoaie, mai rabdatoare si mai prudente. Vorbim doar cand ne e clar ce vrem sa spunem si doar dupa ce cunoastem interlocutorul. 

Deciziile pe care le luam necesita timp de gandire si de acomodare. Ele sunt orientate spre rezultate masurabile si trebuie sa poata fi integrate imediat in viata noastra.

Avand in vedere ca si Soarele este in Taur pana pe 21 Mai, iar Venus urmeaza sa se alature pe 15 Mai in acest semn, totul petrecandu-se cu energia lui Uranus stand de veghe si asigurandu-se ca lucrurile se petrec in stilul sau, urmeaza cateva saptamani in care imbratisam energia pamantului fertil de tip Taur, iar ea ne primeste si hraneste pe noi, mai ales daca suntem dispusi sa actionam pentru aplicarea unor idei, solutii, strategii.

Ne putem ocupa cu succes de finante, de afaceri, negocieri, arta si de tot felul de lucruri marunte pe care dorim sa le punem la punct. Cu cat mai simplu, practic si cu tact actionam, cu atat mai eficienti suntem si mai capabili sa aducem in realitate idei minunate.

Conjunctia Mercur – Uranus din data de 8 Mai e ca deschiderea unei sampanii. Cu sarbatorire a unor idei geniale pe care le putem culege din campul cuantic, daca suntem putin atenti si deschisi catre posibilitati noi.

Multa creativitate este disponibila in aceasta zi si chiar pe parcursul intregii saptamani, ca urmare a conjunctiei Mercur- Uranus, iar aceasta creativitate poate fi folosita si aplicata mai ales pentru a rezolva situatii vechi intr-un mod nou incredibil, pentru a aplica idei de imbunatatire a activitatii si vietii, pentru a deveni mai prosperi.

Tensiunea nervoasa poate fi foarte crescuta in ziua de 8 Mai. Sa nu uitam ca aceste doua planete se intalnesc pe teritoriul unui semn fix de pamant-Taur, iar asta inseamna, uneori, destul de multa rezistenta, rigiditate, fixism. Asadar, din cauza rezistentei la nou si la integrarea a ceva ce nu putem controla (inca), e posibil sa avem de-a face cu crize de furie, tensiune interioara puternica, insomnii etc.

Una peste alta, deschiderea si constienta vor fi rasplatite in aceste zile prin sclipiri de geniu, si inca unele fiabile, bune de aplicat imediat si cu rezultate masurabile rapide. De asemenea, unele dorinte isi gasesc cea mai scurta cale spre materializare, in toiul acestui context astral. Ca sa nu mai vorbim de capacitatea de a ne bucura mai mult de noi si de viata in simplitatea ei.

Astro Shop

Cele mai noi articole