Mercur in mers direct în Berbec, din 3 mai 2017

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 03 mai 2017, 16995 vizualizari

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd (Mercur a intrat in miscare aparent retrogada pe data de 10 aprilie 2017), Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 24: 16 Berbec. Pana pe 21 mai cand ajunge pe gradul 4:51 Taur (gradul de pe care a inceput miscarea aparent retrograda), inca ne mai intrebam “asta sau aia”, nehotararea ne tine de mana, deoarece Mercur strabate gradele zodiacale 24 Berbec- 5 Taur, pentru a treia oara. Cat a fost retrograd, Mercur a indus un fel de ceata mentala, a incurcat multe (cuvinte, idei, scrisori, bagaje, etc.)  in schimb a favorizat odihna, somnul, meditatia, analizarea trecutului cu problemele lui spinoase.

Mercur retrograd in Taur a pus un accent deosebit pe revizuirea securitatii noastre financiare, banii din portofel, valoarea noastra generala si cum reusim sa ne “vindem” valoarea, valoarea spirituala si ce creeaza ea in lumea materiala, cum intelegem acest echilibru material –spiritual. Mercur retrograd in Berbec a pus un accent deosebit pe “pasii sariti, detaliile neobservate “,  pe tot ceea ce este exagerat. Aceasta perioada de retrogradare a lui Mercur a deschis morminte de informatii (tot ceea ce parea ascuns pe veci, tot ceea ce parea mort si bine inchis).

Vreau sa ma trezesc spune Mercur si isi reia mersul direct in semnul Berbec pe gradul 24:16 dar intr-o atmosfera astrala excentrica, Uranus in Berbec sta chiar langa el iar ziua de 3 mai poate fi o zi a vestilor socante, o noua lumina este varsata pe niste subiecte vechi.Acest aspect astrologic favorizeaza intuitia, gandirea rapida dar si imprastierea, dezordinea. Fara rabdare, chiar si o minte geniala poate gresi. Uranus este octava mai mare a lui Mercur, astfel incat, acest aspect ofera flash-uri de intelegeri intuitive, telepatie, clarvedere. Cu acest aspect, avem sansa sa atingem Mintea Universala, sa obtinem informatii noi pentru orientarea viitoare, sa gasim solutii creative la fel de fel de probleme. Acuma ideile, raspunsurile, cuvintele( Mercur) sunt inedite, revolutionare, socante( Uranus). Intr-un aspect de conjunctie, energiile celor doua planete sunt amestecate, ele se pot uni si pot crea ceva nou sau pot sa se lupte pentru suprematie.

Mercur in fuziune cu Uranus aduce oportunitati mentale bruste, ganduri ingenioase, schimbari intelectuale interesante, abilitatea de a intelege scrieri complexe, idei progresiste, oportunitati si noi modalitati de a face bani.
Iesind din miscarea aparent retrograda, energia lui Mercur in Berbec energizeaza casa VI, o casa ce vorbeste de multe ori despre crize ce necesita reorientare si ajustare. Mercur in fuziune cu Uranus in Berbec pun un accent deosebit pe munca in echipa, asocieri in munca, colegi, relatia cu sefii, proiecte profesionale, bani obtinuti prin fel de fel de contracte semnate, secretele si manipularile unui sef, fel de fel de relatii intime secrete, banii pertenerului de viata, afaceri, familie. Acum, cuvintele pot fi adevarate fulgere, acuma adevarul trezeste, concluziile pot fi pripite datorita ritmului alert al mintii. Cel mai bine ar fi sa incetinim ritmul iar daca o problema a fost blocata, urmeaza o perioada de descoperiri uluitoare. In domeniul muncii, relatia cu colegii, cu sefii, pot aparea extravagante de comportament, certuri urmate de resentimente, situatii incurcate care franeaza mersul normal al lucrurilor. Mare atentie la tot ceea ce tine de calatorii, transport, masina, accidentele pot fi socante. Respirati adanc, incetiniti ritmul in aceasta perioada ca o masura de siguranta. Cu cat suntem mai flexibili, mai adaptabili, cu atat mai bine.

Evitati deciziile majore, angajamentele si concluziile radicale in aceasta perioada. Acest aspect de conjunctie Mercur –Uranus este sinonim cu deschiderea celui de-a treilea ochi, citim in direct din cartea universala.

Mai mult...http://adriana-astro.com/

Autor: Adriana Tudosa

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole