Mercur in Leu: Poti sa ma auzi acum?

Autor: Cristina Ciobanu - joi, 31 iulie 2014, 1613 vizualizari
Mercur in Leu: Poti sa ma auzi acum?

Dupa ce a petrecut cateva saptamani in casa confortabila, linistita si apoasa a Racului, Mercur a avut timp sa-si stoarca aripile si sa caute genialitatea, neastampararea, vitalitatea Soarelui.

Din momentul in care a trecut in Leu (31 iulie), Mercur a simtit un indemn imediat sa-si lustruiasca aripile sale, sa-si dreaga vocea si sa invete restul zodiacului un lucru sau doua despre interpretarea spectaculoasa - din centrul scenei, bineinteles. Vedeti, ori de cate ori planeta comunicarii isi stabileste resedinta intr-un semn de incredere, auto-exprimare creativa si drama, piesa nu se termina niciodata, acustica e tare si efectele vizuale sunt la nivel inalt.

De asemenea, in timp ce Mercur este aici, suntem incurajati sa ne exprimam creativitatea in diferite moduri. Aceia dintre noi care au talent literar sau artistic il pot cunoaste pe Mercur ca si o muza care sopteste in urechea noastra. Deoarece Leul este conducatorul natural al hobby-urilor, sporturilor si activitatilor sociale, unii dintre noi se pot simti inspirati sa se indeletniceasca cu astfel de activitati. In cele din urma, dar nu ultimul lucru, Leul prezideaza legaturile amoroase si copiii. Prin urmare, atat cei singuri cat si cuplurile, sunt susceptibili de a avea romantism in mintea lor, iar pentru unii, ar putea fi vesti despre o sarcina.

In afara de a fi creativ, Mercur in Leu este entuziast, jucaus, dramatic si direct. De asemenea, el vorbeste cu autoritate si este un excelent profesor, interpret, politician si speaker motivational.

Pe de alta parte, el poate fi, de asemenea, insensibil, scurt-temperat si vinovat de intreruperea altora atunci cand vorbesc, sau, mai rau, nu le permite sa vorbeasca deloc. Ori de cate ori Mercur este imbracat in hainele imperiale ale Leului, opiinile sale pot fi dogmatice si cu judeacata, iar atitudinea sa fata de ceilalti poate fi dictatoriala.

In mod similar, ne-am putea simti condusi sa vorbim din minte acum, si, uneori, am putea descoperi ca este aproape imposibil sa ne tinem gura. Pentru cei care au fost reticenti in a spune un adevar atat de necesar necesar la putere, acest lucru poate fi exact ceea ce a ordonat cosmosul. Chiar si asa, trebuie sa fim atenti sa nu exageram in cazul nostru, sa ne opunem intentionat celorlalti sau sa-i fortam sa vada lucrurile in felul nostru.

La sfarsitul zilei, daca Mercur in Leu actioneaza din natura sa mai mare sau mai mica, un singur lucru ramane la fel: el nu doar insista a fi audiat; el cere tuturor atentia lor nedivizata.

Si cat timp el este aici, suntem si noi.

Sursa: debraclementastrologer.com

Imagine: www.astro-awakenings.co.uk

Traducere: Cristina Ciobanu
Astro Shop

Cele mai noi articole