Mercur în Fecioară în opoziție cu Neptun în Pești (2 Octombrie 2023): Confuzie și neînțelegeri

Autor: AstroCafe.ro - joi, 28 septembrie 2023, 3062 vizualizari

Mercur în Fecioară în opoziție cu Neptun în Pești, aduce confuzie mentală și posibile probleme relaționale din cauza modului de comunicare și a neînțelegerilor ce pot apărea. Percepția noastră asupra realității poate fi întunecată din cauza incapacității de a filtra zgomotul de fundal sau informațiile inutile care vin către noi. 

Auzim și vedem adevărul dar și o mulțime de gunoaie de jur împrejur, și este aproape imposibil să facem diferența. În preajma zilei de 2 Octombrie este indicat să nu luăm decizii importante, să nu ne planificăm activități profesionale ce presupun efort intelectual sau atenție la detalii

Se recomandă să nu începem colaborări noi de afaceri și să amânăm după data de 2 Octombrie, semnarea contractelor și documentelor oficiale. Dacă totuși nu putem amâna aceste acțiuni, recomandat este să solicităm înainte sfatul unui profesionist în domeniu sau al unei persoane de încredere. 

Relațiile personale sunt, de asemenea, supuse acestei confuzii, iar evitarea conversațiilor profunde și semnificative cu un partenerul/a este cel mai bun lucru pe care îl putem face. În preajma acestui tranzit există riscul de a fi înșelați sau păcăliți. 

Totuși, sub această influență mistică dată de opoziția lui Mercur cu Neptun, se recomandă activitățile ce țin de creație: scris, pictură, muzică, Etc. Orice lucru imaginativ sau visător este binevenit. De exemplu, puteți viziona un film de dragoste sau SF, puteți merge la dans sau chiar vă puteți apuca de cântat. 

Nu luați prea în serios visele sau viziunile: acordați-vă o pauză dacă munca voastră se bazează pe intuiție sau capacitatea voastră psihică.

Sursă articol: www.astrologyking.com

-----
 
 


Astro Shop

Cele mai noi articole