Mercur in Capricorn, 11-31 ianuarie 2018. Cheia succesului: taci si faci!

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 11 ianuarie 2018, 18864 vizualizari

Mercur si-a facut intrarea in seriosul Capricorn si va tranzita acest semn pana pe 31 ianuarie.

E vremea sa ascultam mai mult. Mai ales la noi. La ce vrem, ce e valoros pentru noi, ce conteaza sa implinim, ce respectam si pentru ce am vrea sa fim respectati.

Capricornul este semn feminin, de pamant, asa ca a venit vremea sa fim mai atenti. Sa nu ne mai risipim cuvintele si energia, ci sa fim cumpatati, sa le folosim cu rost si mai ales la momentul potrivit.

E timpul sa fim atenti la ce vrem, ce gandim despre asta si apoi cum comunicam, cui si de ce.

Mercur este mesagerul, este liantul, cel care transmite mesajele, care ne ajuta sa ne facem intelesi si sa accesam informatiile necesare. Mercur in Capricorn este mai zgarcit cu vorba, mai devreme acasa si foarte selectiv cand alege oamenii cu care impartaseste. 

Mercur in Capricorn creeaza contextul ideal pentru a ne concentra pe proiecte de lunga durata si a stabili o rutina, un program, o conduita cu care sa le ducem la bun sfarsit. Dupa Mercur in Capricorn, gesturile/actiunile mici si dese, cheia marilor succese. Si cum munca nu a omorat pe nimeni, daca este dozata corect, e de la sine inteles ca e timpul sa ne scuturam de orice gand ramas prin vacanta sau pe sub bradul de Craciun si sa ne punem pe treaba.

Mercur in Capricorn mai mult tace si face. Cu rabdare si intelepciune, precautie, decenta si discretie. 

Asa ca e bine sa pastram o anumita liniste in noi si in jurul nostru. Asta ne va ajuta sa avem claritate si rezultate.

E momentul sa ne stabilim prioritatile, nu pe o saptamana sau o luna, ci un an sau chiar mai multi. Sa facem curatenie in mintea, casa si relatiile noastre, sa eliminam balastul si sa pastram esenta. Sa fim constienti de ceea ce ne foloseste cu adevarat si sa ne desprindem de orice obicei care cultiva esecul, stagnarea si lancezirea. Capricornul urca. Incet si sigur. Iar cu atatea planete in Capricorn (plus Luna noua pe 17 ianuarie), intrebarea este ce munte ne alegem, incotro ne indreptam, ce vrem sa realizam si ce e nevoie pentru asta… Resurse sunt, sustinere energetica este. Doar noi sa vrem sa ne urnim si sa urcam.

Fie primit! 

Nicoleta Svârlefus

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole