Marte retrograd în Berbec (10 septembrie - 14 noiembrie 2020). Transformări extraordinare

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 23 septembrie 2020, 37108 vizualizari

Marte a intrat în propriul domiciliu, semnul Berbecului, din 28  iunie 2020, de la ora 4.45, venind cu o tensiune intensă (printre altele și pentru că la gradul 0 Berbec, se afla Punctul mijlociu dintre Neptun și Chiron care ne presează să fim noi înșine, să ne punem în practică aspirațiile, să ne vindecăm de frică prin credință), decis să se manifeste în două direcții diferite. Asta pentru a ne ajuta să putem depăși această perioadă de tranziție. Acum când va intra în mișcarea va trebui să ne folosim resursele în mod conștient, orientate pe o direcție pe care fiecare ar fi trebuit să o decidă de la sfârșitul lui iunie și până acum. Cred că este interesant de citit simbolul sabian al momentului trecerii lui Marte în propriul domiciliu, Berbecul:

UN GRĂDINAR ÎNGRIJIND PALMIERI ÎNALŢI

Daca te înconjori de lucruri artificiale, rişti să sufoci acele calităţi naturale cu care ai fost înzestrat, şi pot fi afectate aspecte esenţiale ale vieţii. Mai mult, lucrurile artificiale nu-ţi vor putea oferi niciodată acea frumuseţe simplă pe care ţi-o oferă natura. De aceea, elementele naturale ale vieţii tale au nevoie de atenţie ca să se dezvolte firesc şi să te bucuri de o sănătate deplină şi de tot ce ţi-a dăruit natura. AdiM

Mișcarea aparent retrogradă a lui Marte a început pe 10 septembrie la ora 1.22 și va dura până pe 14 noiembrie 2020 ora 2.35, a inceput la gradul 29 Berbec și se va încheia la gradul  16 Berbec. Numai din această analiză putem deduce:

 

 

Simbolul sabian al momentului de retrogradare ne sugerează o imagine perfectă: MUZICA SFERELOR

Atunci când este linişte perfectă, poţi să asculţi muzica sferelor. Unii îi mai spun "corul îngerilor". Dar liniştea perfectă nu trebuie să fie doar în jurul tău, ci mai ales înlăuntrul tău. Poţi să te ascunzi într-o încăpere izolată, unde nu pătrunde nici un sunet, sau te poţi retrage într-o pustietate unde nimic nu mişcă, dar dacă în tine însuţi nu este pace deplină, vei auzi doar tumultul şi vocile din propriul tău suflet. Fă linişte în tine însuţi, găseşte-ţi pacea ca să asculţi muzica sferelor. AdiM

 

 

 

 

Această mișcare aparent retrogradă a lui Marte va aduce transformări extraordinare, chiar dacă acum este începutul lor, putând să cuprindă de la cataclisme naturale, până la revoluţii, de la schimbări importante ale sistemelor de orice fel până la pierderea averilor. De aceea acum este important să dăm atenţie oricăror semnale pe care le primim şi să renunţăm la ceea ce ne nu ne mai este folositor sub orice formă, indiferent cât de mari ar pare pierderile pe moment, cu siguranţă ele vor reprezenta un câştig pe viitor.

(text preluat de pe https://www.mirabilys-magazin.ro, autor: Gabriela Apostol)

 

Imagine- www.wallpapersafari.comAstro Shop

Cele mai noi articole