Marte in Leu (2 Iulie- 18 August). Scena e a ta!

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 05 iulie 2019, 15305 vizualizari

Marte si-a facut intrarea pe scena Leului, pe 2 Iulie. Va sta in acest semn pana pe 18 August, stimuland in noi focul interior, sporind dorinta de pasiune, de dragoste si... de spectacol. Nici nu mai conteaza ce facem, ci devine important CUM si CAND facem. Momentul si contextul sunt alese astfel incat sa fim vazuti, apreciati, aplaudati. Cu Marte in Leu, nu cerem aprobare, nu cerem voia sa fim si sa facem ce ne dorim, ci vrem recunoastere.

Marte se simte excelent in Leu si ne aminteste ca suntem importanti, ca insemnam ceva. Si ca treaba noastra este sa descoperim acel ceva din fiinta noastra, care ne sprijina sa ne exprimam plenar, liber, nestingherit. 

Cu Marte in Leu, mergem sa ne luam ce meritam, actionam cu pasiune, vrem mult si vrem acum. Marte in Leu aduce energia, vointa si curajul de a recunoaste ce ne dorim (sau pe cine) si a actiona in consecinta. 

E timpul sa stralucesti! 

Marte in Leu acceseaza puterea inimii, luptatorul pasional, dorinta de a straluci. Ne trezeste. Ne scutura. Ne impinge in arena. Ne forteaza sa fim vii, in actiune, in lumina reflectoarelor. Sa ne expunem si sa ne asumam riscuri.

Vise care se implinesc 

Marte ajunge in Leu o data la doi ani si poate fi, de data aceasta, un moment pe care-l asteptam de doi sau chiar mai multi ani. Acel moment in care am vrut sa ne punem visele in aplicare, sa le implinim, sa facem ceea ce ne dorim si ne bucura deplin, sa fim in viata cu totul. Acum este timpul!

O energie fabuloasa avem la indemna prin Marte in Leu, doar sa stim s-o folosim intelept, alegand cu inima, din pasiune, iubire si bucurie, si mai putin din orgolii sau din ambitia de a demostra altora ceva.

Marte in Leu poate ne poate inspira sa ne manifestam cu noblete, putere, integritate si generozitate. 

Dar...

Poate fi si un stimul puternic pentru orgolii nemarginite, mai ales acolo unde omul nu si-a slefuit, cunoscut si transcens personalitatea, adica nu si-a cunoscut inca inima si darurile naturale. In acest caz, Marte in Leu poate fi dur, patimas, fara scrupule, orgolios, egoist si... mai ales mascarici. Nu va economisi energie pentru a demostra ce muschi are, ce pene colorate (chiar daca nu sunt ale lui), ce grozav este si cum poate sa-i stapaneasca pe cei din jur prin forta. Acestea sunt manifestari care ne pot costa pe termen lung, pentru ca, in lipsa autenticitatii, stralucirea este doar de suprafata si nu de continut, iar rezultatele obtinute sunt doar 

Expresie de sine

Marte in Leu, in cazul oamenilor constienti, poate fi un spatiu de expresie de sine, de libertate si bucurie. Pentru ca, dupa eliberarea atator emotii in ultimele saptamani, dupa constientizari in cascada apropo de ceea ce vrem, acum e timpul sa dam frau liber creativitatii si inspiratiei, iubirii si curajului de a fi cine suntem cu adevarat. Nu cine am fost, ci cine suntem. Nu cine vor sau proiecteaza altii sa fim/devenim, ci cine alegem noi.

Pentru multi dintre noi a venit momentul sa ne punem talentele la treaba, sa ne exploram creativitatea si sa ne recastigam increderea in noi. Si autonomia.

Individualitatea. Fiecare este responsabil doar de propriul drum

Marte in Leu actioneaza dupa cum dicteaza inima fiecaruia. Leul este semnul inimii si al iubirii, al bucuriei si expresiei de sine. Prin urmare, daca ne aliniem cu inima noastra, ne putem crea drumul dupa chipul si asemanarea... inimii. 

Acum e momentul ca fiecare sa se concentreze pe propriul drum, pe ceea ce el insusi are de transmis, creat si exprimat in aceasta viata, fara a se lasa contaminat de pareri, judecati, proiectii din jur. Si fara a imita. Este momentul sa tinem capul sus, privirea inainte si picioarele bine infipte in momentul prezent si in centrul fiintei. E o ocazie sa ne aratam, nu pentru a demostra, ci pentru a ne recastiga bucuria si sensul in viata.

Momente de gratie

Una peste alta, ne putem bucura de multe momente de gratie si glorie, daca ne traim inima si mergem pe mana ei, actionand in consecinta. Daca urmam bucuria, pasiunea si iubirea in alegerile si actiunile noastre...

Sa fie primit!Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!

Astro Shop

Cele mai noi articole