Marte in Berbec, 28 ianuarie- 10 martie 2017. Eroi din NOU

Autor: Nicoleta Svârlefus - duminica, 29 ianuarie 2017, 41442 vizualizari

Marte a intrat in Berbec, acasă la el, unde se simte cel mai bine. Aici, pentru următoarele 6 saptămâni toată scena e a sa, poate face ce vrea și, mai ales, poate face o figură nouă, extrem de riscantă. Un salt periculos. Și face asta natural, nu pentru a obține aplauze, ci pentru că arde de nerăbdare să trăiască intens, pasional, cu miză. Și dacă figura îi va ieși, va fi declarat erou, dar el va fi plecat deja spre altă scenă și nu va fi interesat de aprecierile și admirația primite.

Marte in Berbec penetrează viața cu o forță și o masculinitate fără egal. Știe să-și ia ce vrea, luptă fără rezerve, cu riscul de a face valuri în jur și de a risipi mai multe resurse decât e cazul. Uneori e pripit, neatent la ce se întâmplă în jur sau la cum primesc ceilalți deciziile sale. Pur și simplu funcționează din instinct și are un demaraj extraordinar când e hotărât.

Ei bine, o dată la 2 ani avem parte de această energie a lui Marte în Berbec. De acest foc creator și inițiator de acte curajoase. E momentul să demarăm ceva, să ne lansăm într-o activitate la care până acum îndrazneam doar să visăm. Să fim Eroi pentru noi.

E o perioadă a acțiunilor pasionale, a deciziilor rapide, a imboldului creator și inovator care ne poate conduce către zări noi, nemaivăzute și neînchipuite, în viața noastră.

Cât Marte a stat în Pești, adică în ultimele 6 săptămâni, e posibil să fi avut revelații, să fi primit răspunsuri, să ne fi imaginat o traiectorie nouă. Iar acum, cu Marte in Berbec, e momentul să punem în aplicare și sa folosim toate aceste resurse interioare pe care le-am pus la păstrare.

Sigur că o ființă conștientă va reuși să folosească în mod cât mai sănătos și benefic aceasta energie înflăcărată. Totuși, pentru mulți, acest tranzit poate fi doar un combustibil de folosit în lupte acerbe și conflicte. Sau un teren numai bun pentru a se manifesta reactiv și chiar violent. Așadar, atenție la tendința de a genera sau dezvolta conflicte, pentru că acestea se pot transforma în adevărate războaie în care se pierd resurse, relații, statut... Mai ales dupa 20 februarie.

În alta ordine de idei, ne așteptăm la o schimbare majoră de ritm, tonus, energie. Și o răsturnare a realitații, în cazul unora. Sau un Start/Salt uimitor!

Marte rămâne în Berbec până pe 10 martie.

(*Imagine: http://desene-picturi.yolasite.com/zodiac.php)

Astro Shop

Cele mai noi articole