Luna Plina in Scorpion - 14 mai 2014. Potential de renastere si reinnoire

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 14 mai 2014, 1463 vizualizari
Luna Plina in Scorpion - 14 mai 2014. Potential de renastere si reinnoire

Precum un sarpe isi leapada pielea, ca o forma de reinnoire, Luna Plina in Scorpion ne cheama pe fiecare sa lepadam straturile, care sunt pregatite sa ne aduca, astfel, o renastere ce permite unui nou strat de piele sa apara. Luna Plina in Scorpion are loc la 23 de grade pe 14 mai 2014. Ca in fiecare caz, Luna Plina sugereaza ca ceva din subconstient devine iluminat de constienta. Cu semnul Scorpionului, fiti pregatiti sa simtiti emotii intense si sa extrageti adevarul si constientizarea adanc ingropate sub suprafata.

La momentul de Luna Plina, Soarele este in Taur (elementul pamant), iar Luna in Scorpion (elementul apa), ambele semne si elemente, opuse, dar complementare. Cu toate acestea, exista o lupta intre constient si subconstient, pentru a gasi calea de mijloc. Tema este intre evaluarea de sine si modul in care altii te valorizeaza. Este lupta pentru putere dintre valorile spirituale (dimensiunea inalta) si valorile materialiste ale lumii mundane (fizice). Punctul central este de a gasi echilibrul pentru amandoua, intr-un mod sanatos. Exista un potential pentru renastere, reinnoire si re-manifestare, dupa o asemenea epurare profunda.

Semnul Scorpionului este un semn de apa si un mod fix de exprimare a energiei. Poate exista o dorinta intensa sau arzatoare, care circula adanc, de a ramane atasat (emotional) de ceva sau cineva, chiar daca acesta este toxic sau nesanatos. Cu siguranta, tendintele de dependenta sunt puternice acum, mai ales daca le folositi pentru a face fata durerii emotionale sau nesigurantei.

Poate exista teama de a da drumul sau de a fi scapat de sub control sau frica de a simti prea mult dintr-odata, desi procesul de renuntare este despre renuntarea la control si permiterea energiei sa curga. Cu sprijinul potrivit, va puteti deplasa cu usurinta prin toate acestea. Potentialul Scorpionului reprezinta permiterea mortii, astfel incat renasterea este posibila, iar acest lucru poate fi simbolic sau literal.

De asemenea, este posibil ca o problema, reactie emotionala, durere sau suferinta, care a fost ingropata, sa apara in constientizare cautand a fi recunoscuta, transmutata si vindecata si, astfel, energia este reciclata in energie creatoare, poaspata, utilizabila, inca o data. Aceasta se poate simti ca o curatare de limpezire profunda si puternica, dincolo de o falsa masca de protectie.

Semnul astrologic al Scorpionului are mult mai mult potential, de fapt, el este un semn extrem de creativ, care are usurinta la reciclare...daca sunteti dispusi sa o faceti. Eliberarea atasamentelor emotionale poate fi un act de iubire. Imputernicirea emotionala si aprofundarea increderii este posibila cu Luna Plina in Scorpion. Permiteti ca lumina constientizarii sa patrunda in zonele intunecate ale ignorantei, rusinii si a resentimentelor profunde, care stau ascunse dedesubtul problemelor. Oferiti-va permisiunea de a vindeca si a merge mai departe in viata, utilizati potentialul din Luna Plina in Scorpion - a muri simbolic, pentru a renaste.

Luna Plina in Scorpion face o conexiune cu Saturn in Scorpion - sugereaza asumarea responsabilitatii pentru alegerile trecute (sau a niciunei alegeri), actiuni si comportamente; de a va maturiza si a face fata situatiei sau problemei, cu integritate. Ceva sau cineva din trecut poate stimula o frica emotionala, insa aceasta poate fi o lectie, si cu intelepciune o puteti aborda de la un nou nivel, stiind ca ea este acolo pentru a va ajuta sa cresteti.

Acum, cheia este auto-imputernicirea matura si practicarea increderii in voi insiva, iesind din obiceiurile emotionale vechi.

Dipali Desai

www.celestialspace.wordpress.com

Traducere: Cristina Ciobanu

Imagine: watersongline.com
Astro Shop

Cele mai noi articole