Luna plina in Sagetator, 9 iunie 2017. Intensitate, transformare si optimism

Autor: AstroCafe.ro - marti, 06 iunie 2017, 44930 vizualizari

Luna plina din iunie cade pe data de 9 in semnul de foc al Sagetatorului, aducand intensitate, transformare si optimism. Energia Sagetatorului e inteleapta si expansiva.Ori de cate ori Luna plina e in acest semn, ea amplifica gandurile si sentimentele noastre si aduce mai multa informatie la suprafata. Este ca si cum aceasta Luna plina ne va da o lupa, astfel incat sa putem vedea mai bine in detaliu ce functioneaza si ce nu functioneaza in vietile noastre.

Dupa aceasta Luna plina vom avea mult mai multa claritate despre ce schimbari sau ajustari trebuie sa facem si se va instala o stare de pace constanta.

Luna plina are o energie intensa datorita prezentei lui Saturn, care traverseaza semnul Sagetatorului. Saturn este precum un profesor sever al cosmosului care intotdeauna se asigura ca ne-am facut temele, ca am inteles lectiile karmice care ne-au fost date. Luna si Saturn vor lucra impreuna sa livreze orice mesaj karmic si vindecarea de care avem nevoie pentru a pasi pe o cale mai inalta. Aceasta este o tranzitie sau un salt pe care trebuie sa-l facem in 2017, pentru a ne alinia cu o cale mai inalta si aceste doua forte cosmice ne vor ajuta sa atingem asta.

2017 este un an al noilor inceputuri si pe masura ce atingem punctul de mijloc al acestui an, lucrurile se vor accelera pentru a porni in noul capitol al vietii noastre. Luna plina din iunie cade intre doua super-Luni noi, ceea ce inseamna ca anumite finaluri sunt aproape. Lunile pline adesea semnifica un moment de completare si s-ar putea sa fie ceva in viata ta, de inchis sau de completat, astfel incat sa o iei de la capat cu forte proaspete.
Puterea urmatoarei Luni noi te va ajuta sa stii directia potrivita pentru a merge inainte, dar intre timp e important sa te concentrezi pe completare.

Am muncit cu totii din greu sa ne atingem scopurile, in ultimele luni, si aceasta Luna plina este si un motiv de celebrare si de onorare a tot ceea ce am trait.
Pentru ca Saturn este implicat, de asemenea este o mare nevoie ca noi sa intelegem lectiile karmice pentru a ne putea continua drumul si a ne misca inainte. Orice se strecoara sau se arata in jurul acestei Luni pline, sa stii ca este parte a calatoriei karmice si parte a ceea ce sufletul a venit sa invete aici.

Noi toti suntem aici intr-o calatorie temporara de bucurie si crestere si e important pentru noi toti sa continuam sa descoperim bucurie, pe masura ce crestem si evoluam.

Aceasta Luna plina are o energie mixta, pe de o parte ghidandu-ne sa trecem prin cateva lectii karmice intense, pentru a putea evolua, iar pe de alta parte, este de asemenea optimista si vindecatoare.
Luna plina din iunie nu este despre a livra lectii karmice, ci este mai degraba despre a primi pace si intelegere astfel incat sa vedem beneficiul cel mai inalt al acestor lectii. In timp ce Luna plina din iunie ne va ghida spre salt si transformare, astfel incat sa avem un start nou, de asemenea ne va umple vietile cu energie expansiva, optimista si vesela.

Luna plina din iunie este potenta, iubitoare si va fi aici sa ne ghideze prin urmatoarele cateva saptamani, astfel incat sa curatam trecutul si sa primim un nou viitor stralucit.
Cheia traversarii acestei Luni pline este sa ne gasim bucuria si sa ne pastram mintea deschisa. Cu cat vedem mai multe lucruri din perspectiva optimista, cu atat mai usor vom intelege ceea ce avem de inteles. In timp ce viata este despre a invata si evolua, ea este si despre a descoperi bucuria, asa cum si poetul Hafiz spune: "Stai aproape de orice te face bucuros ca esti viu".

Tanaaz Chubb

Sursa: http://gostica.com/astrology/full-moon-in-sagittarius-9-june-2017/

 

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole