Luna Plină în Rac, 27 Decembrie 2023. E momentul să ne onorăm rădăcinile

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 21 decembrie 2023, 8033 vizualizari

Fenomenul de Lună Plină în Rac din data de 27 Decembrie poate fi considerat un fel de cadou. Vine cu așezare, cu sentimentul că ceva e complet în interiorul și în viața noastră. 

Ne ajută să înțelegem anumite mesaje mai subtile, să ne armonizăm cu familia, poate chiar să avem niște momente de grație în aspecte ce țin de familie, de relațiile cu cei dragi și de relația cu trecutul nostru. 

Luna Plină în Rac ne invită să facem pace cu familia noastră, să ne împăcăm cu trecutul și să stabilim noi coordonate de integrare pentru emoțiile noastre, pentru căminul nostru și pentru tot ceea ce însemnă siguranță și conținere. 

În preajma zilei de 27 Decembrie vom avea sentimentul că suntem conținuți și protejați. Vom căuta și vom găsi protecție și siguranță. Ne vom dori mai mult ca oricând să simțim apropierea de cei dragi sufletului nostru și în special de mamele noastre. Pentru că Luna Plină din 27 Decembrie se formează în Rac, unul dintre semnele asociate cu tot ceea ce înseamnă mamă, familie, origini, cămin. 

Apasă AICI dacă vrei să aduci pacea în relația cu părinții.

Prin urmare, poate avem nevoie să clarificăm ce înseamnă pentru noi mama, energia conținătoare a mamei. Zilele de dinainte și după fenomenul de Lună plină în Rac sunt niște zile extraordinare pentru aceia dintre noi care își doresc să obțină  mai multă conștiență în privința lucrului în relația cu mama. 

Apasă AICI  dacă vrei să armonizezi relația cu mama.

De ce este important să integrăm și să conținem toate aspectele legate de relația cu mama? Pentru a ne recâștiga autonomia și autoritatea în viață. 

Apasă AICI dacă vrei să armonizezi relația cu mama.

De asemenea, Luna plină în Rac ne invită să ne uităm și la relația cu țara noastră, cu vatra. Spiritele sunt destul de încinse în luna Decembrie și la nivel colectiv, nu doar în interiorul familiilor noastre sau al spațiilor noastre. Se va resimți o agitație colectivă, poate vor apărea tot felul de revolte, de conflicte care ar putea escalada. 

În preajma zilei de 27 Decembrie avem toate motivele să onorăm această țară, acest pământ și acest loc în care ne-am născut. E un moment foarte bun să facem acest lucru și să conștientizăm că dacă nu facem asta, e ca si cum respingem locul care ne-a primit și în care ne-am născut și nu întâmplător ne-am născut aici. 

Luna plină în Rac ne îndeamnă să facem pace cu trecutul și nu doar cu trecutul nostru familial, ci cu trecutul extins, la nivel național. Pur și simplu, să avem în vedere că suntem copiii acestui loc și ai acestui pământ și originile noastre sunt aici, în această țară, indiferent unde ne aflăm în prezent. Țara noastră reprezintă rădăcina noastră și a familiilor noastre. 

Luna plină în Rac reprezintă o oportunitate extraordinară de vindecare prin a face pace cu rădăcinile noastre, indiferent cum au fost ele. Indiferent ce mai judecăm noi că n-a fost așa cum ne-am fi dorit să fie, este esențial să ne acceptăm și să ne onorăm originile. 

Apasă AICI dacă vrei să faci pace cu originile tale. 

Chiar dacă unii dintre noi suntem mai răzvrătiți în privința rădăcinilor noastre, așa cum suntem răzvrătiți și în privința părinților noștri, cu Luna plină în Rac vom fi puși în fața unei alegeri. Fie onorăm rădăcinile noastre, indiferent că vorbim despre părinții noștri, strămoșii noștri, țara noastră cu toți cei care au locuit în ea, fie păstrăm în interior conflicul și implicit separarea de propriile origini. 

Menținând starea de separare și de conflict în privința originilor, ne pierdem din puterea personală și din autoritate. Pentru că orice copac care are rădăcinile tăiate se va usca. Într-un timp mai scurt sau mai lung. Asta se întâmplă și cu noi când nu ne onorăm rădăcinile, când nu onorăm pământul pe care ne-am născut.

Apasă AICI dacă vrei să înveți să-ți onorezi rădăcinile. 

În preajma datei de 27 Decembrie ne putem uita cu mai mult respect, cu mai multă considerație către toți strămoșii noștri. Către toate generațiile dinaintea noastră care au făcut fiecare ce a putut mai bine ca noi să fim astăzi aici, așa cum suntem, cu bune și cu rele. 

Poate că sunt lucruri pe care ne-am dori să le vedem și să le facem altfel. Însă, în jurul datei de 27 Decembrie e un moment bun să ne așezăm fiecare în locul nostru și să ne uităm cum putem noi onora locul în care ne aflăm.

Ce putem face, cum putem contribui pur și simplu, alegând în ce spațiu al conștiinței noastre suntem? Dacă nu devenim conștienți, nu facem altceva decât să repetăm ce judecăm. 

Luna plină în Rac din 27 Decembrie ne oferă șansa de a privi cu mai mult respect spre familia noastră și de a o onora. 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
----- 
🌐 Facebook 🌐 Instagram  Astro Shop

Cele mai noi articole