Luna plina in Pesti, 14 septembrie 2019. Dezamagiri sanatoase si vise de implinit!

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 13 septembrie 2019, 17253 vizualizari

Saptamana aceasta avem Luna plina in Pesti-  sambata, 14 septembrie ora 7:31 a.m.

Luna plina inseamna final, coacere, rod.

Sunt zile cu o energie puternica de transformare, decontaminare si vindecare. Nu doar vindecare fizica, ci si vindecare de iluzii sau de asteptari care nu ni se mai potrivesc sau nu au nicio legatura cu ce vrem in realitate. Este o perioada in care suntem spectatorii propriei realitati create prin alegerile facute in ultimele 6 luni si nu numai, fara sa putem interveni. Deja a fost facut, nu putem interveni asupra trecutului, a ceea ce deja am crezut, am gandit, am spus si ales.

Dar avem sansa sa eliberam ceea ce nu este sanatos, functional si util pentru noi. Tot ce e nesanatos poate fi evidentiat acum, astfel incat sa nu ne mai putem preface ca nu vedem. 

Zilele acestea sunt impregnate cu un soi de magie, un fel de „abracadabra”, fiind posibile atat experiente stranii, intorsaturi greu de anticipat si inteles, dar si miracole, rezolvari inedite, solutii care apar ca din senin sau roade frumoase.  

Culegem ce am semanat

Fiecare va fi pus in fata filmului regizat chiar de el. Ceea ce am gandit, spus, facut in mod constant si pe perioade lungi a creat un anume context de viata. Acum il vedem in toata splendoarea lui. Poate fi unul plin de deziluzii, de asteptari blocate si emotii toxice, cu plangeri si victimizare. Sau poate fi unul care ne depaseste imaginatia in frumusete, posibilitati care apar, inspiratie, revelatii, abundenta, iubire si creativitate.

Ceva se poate termina (o relatie, un proiect, un stil de viata) sau poate inflori si rodi.

Schimbarea mintii si a convingerilor

Ne confruntam cu propriile idealuri, unele duse la extrem cu pretul suferintei. Ne confruntam, de asemenea, cu iluziile noastre, cu convingerile nesanatoase sau perimate care ne-au tinut departe de iubire si bucurie.

Ies la suprafata toate neglijentele, naivitatea, minciunile pe care le-am tolerat sau ni le-am spus. Dez-amagirile sunt sanatoase si mai usor de gestionat de data asta.

Dar putem vedea acum si un potential mai putin palpabil, spiritual, in interactiunile noastre, in felul nostru de a privi viata. Multi simt acum nevoia de mai multa iubire, duiosie, blandete, compasiune in viata lor. Si avem aceasta posibilitate, sa ne intoarcem la iubire, la viata, la a trai plenar. Iar tot ce ne incurca in asta, putem sa desprindem din scenariul nostru actual.

Orice poate fi vindecat acum cu iubire, adevar si compasiune, dar si cu ajutorul unor setari mentale diferite, orientate catre detasare, creativitate, acceptare si... bucurie, seninatate, incredere dincolo de logica. 

Visele se pot implini 

Energia semnului Pestilor, intarita de conjunctia Lunii chiar cu Neptun retrograd, este una magica, nelumeasca, nelimitata. Ea poate fi modelata dupa cat poate sa incapa in mintea fiecaruia. Cu cat mai putine limite si mai multa indrazneala avem in a cere, cu atat mai multe sanse sunt sa primim, atat de mult incat ne vom minuna. 

Decizii 

E timpul sa luam decizii care sustin sanatatea noastra la toate nivelurile. Primeaza acum functionalitatea, utilitatea. Este atitudinea noastra sanatoasa? Sunt alegerile noastre sanatoase? Investim timpul intr-un mod util?

E timpul sa ne repozitionam si in anumite relatii, mai ales in cele care vizeaza munca, serviciul, rutina zilnica. Obiceiurile nesanatoase trebuie lasate in urma. Chiar daca ele tin de modul in care comunicam si relationam, sau tin de modul in care ne hranim la propriu.

Asadar, e o perioada in care suntem in punctul de a alege diferit, potrivit pentru noi, si o putem face lucid, in cunostinta de cauza sau... mai bine zis, in intelegere de cauza.

Iata ce zone din harta activeaza Luna plina in Pesti si la ce sa fie atenta fiecare zodie:

BERBEC

Accent pus pe sanatate, liniste, izolare. Berbecii pot intelege acum cum au ajuns in situatii de viata neplacute si cum si-au pus singuri bete in roate. Iertarea, acceptarea, abandonul in fata realitatii sunt vitale si ii ajuta sa se vindece de ceva.

TAUR

Taurii au de devoalat o relatie din viata lor, care nu (mai) este ceea ce credeau ei. Isi dau seama ca unele relatii sunt altfel decat se asteptau. Pot suferi deziluzii in dragoste sau in relatii pe care le implica un proiect comun. Este o etapa in care isi reevalueaza sentimentele, iubirea, relatiile.

GEMENI

Au de luat decizii care vizeaza cariera si relatiile, parteneriatele. E posibil sa constientizeze ca nu se pot baza pe anumite relatii sau ca au avut asteptari prea mari. Ori cadrul profesional nu e ce credeau ei si au nevoie de un restart carieristic.

RAC

In cazul Racilor, e vorba despre viitor. Ei isi evalueaza posibilitatile si e indicat sa evite fanteziile si dorintele care depasesc barometrul lor interior. Unii Raci isi dau seama ca nu mai pot ramane pe drumul de pana acum. Se pot apuca de studii noi, e nevoie sa schimbe niste convingeri, sa fie sinceri cu ei. Pot avea revelatii si viziuni extraordinare.

LEU

Pentru Lei, este o saptamana de evaluare a resurselor pe care le au la dispozitie si pe care le pot accesa prin altii. E posibil sa plateasca pentru niste neglijente din trecut, dar e la fel de posibil sa primeasca favoruri si beneficii la care nu au sperat.

FECIOARA

Relatiile sunt in prim plan. Fecioarele care au idealizat o relatie sau o persoana, acum pot fi descumpanite, dezamagite. Este momentul adevarului, luna adevarului, pentru nativii Fecioara. Ei vad prea bine acum, cu cine si cum e bine sa mearga la drum, pe cine au judecat pe nedrept si pe cine au ridicat in slavi prea mult si prea devreme.

BALANTA

Balantele au de evaluat si schimbat rutina zilnica, programul si stilul de viata. Tot ce nu le face bine, e necesar sa elimine din viata lor. Daca pana acum au facut excese, au adoptat tot felul de retete in care au crezut orbeste, acum e nevoie sa le reevalueze si ajusteze.

SCORPION

Segmentul iubirii si al relatiei cu copiii este supus constientizarilor, curateniei, purificarii de convingeri toxice si creativitatii in multe feluri. Scorpionii se pot vindeca de iluzii si asteptari care le-au provocat suferinta si chiar pagube materiale.

SAGETATOR

Sagetatorii pot avea parte de experiente ciudate, care trec de granita intelegerii si a logicii, legate de familie, casa, patrimoniu. Totodata, ei isi doresc acum mai multa liniste, toleranta, coeziune in mediul familial. Pot vindeca relatii din cadrul familiei sau isi pot da seama ce e necesar sa schimbe in viata lor personala si profesionala.

CAPRICORN

Capricornii au de-a face cu informatia, cu documente de tot felul, negocieri si discutii diverse. Isi pot da seama ca s-au bazat pana acum pe niste informatii eronate sau incomplete, asa ca e timpul sa acopere niste lacune informationale sau de comunicare. Unii nativi au de facut ajustari legate de contracte.

VARSATOR

E vorba despre bani. Asteptari pe care le aveau si erau nerealiste. Sau cheltuieli pe care acum le regreta. In orice caz, Varsatorii au de invatat sa se evalueze corespunzator si sa isi valorifice mai bine munca. De asemenea, ei pot descoperi acum abilitati si talente incredibile cu care pot croi un drum mai eficient si functional pe viitor.

PESTI

Sunt primii vizati de aceasta Luna plina in Pesti, care ii face extrem de sensibili si senzitivi. Pe de o parte asta ii incurca, pentru ca percep foarte multe emotii si ganduri care nu sunt ale lor, iar pe de alta parte ii ajuta, pentru ca le confera o intuitie, inspiratie si creativitate iesite din comun.

Horoscop personal un anCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!

Astro Shop

Cele mai noi articole