Luna plina in Gemeni, 23 noiembrie 2018. Cand nu mai intelegi nimic

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 22 noiembrie 2018, 12174 vizualizari

Vineri, 23 noiembrie 2018, ora 7:39 a.m, are loc aspectul de Luna plina, prin opozitia luminariilor (Soarele se afla in Sagetator iar Luna in Gemeni). 

Este un moment care aduce in prin plan roadele sau consecintele alegerilor si actiunilor noastre,  ale cuvintelor si gandurilor pe care le-am mentinut si hranit, incepand din primavara, cand a fost Luna noua in Gemeni.

Vorbim de doua semne astrologice care reprezinta convingerile, modul de gandire, logica, ratiunea, filozofia de viata, credintele, perceptia asupra realitatii si modul in care o interpretam. Casele astrologice ocupate de cele doua luminarii sunt casele VI-XII, ceea ce inseamna ca esentiale acum sunt activitatile profesionale, relatiile de la locul de munca, metodele de lucru, rutina, serviciul cu tot ce presupune asta, capacitatea de a fi de folos, dar si sanatatea, stilul de viata, igiena alimentatiei si tot setul de obiceiuri pe care le avem in prezent si pot influenta starea noastra, echilibrul fizic si psihic. 

Avem de facut un bilant, pot aparea la suprafata emotii, temeri. Pot deveni vizibile erori pe care le-am facut, ne devine evident ca undeva avem de ajustat ceva, ca e nevoie sa recunoastem ce si unde nu am fost atenti sau nu am avut cunostintele necesare si ne-am pripit, pentru a putea repara sau macar pentru a putea sa facem o alegere mai buna acum. Sunt tensiuni multe in aceste zile, care tind sa se amplifice, din cauza sensibilitatii exagerate a multora, iar escaladarea vreunui conflict e ultimul lucru pe care sa-l alegem.

Oricat de seducatoare este ideea ca altcineva e de vina pentru un neajuns, fie el profesional sau in ce priveste eficienta noastra zilnica sau sanatatea, suntem foarte departe de adevar daca dam crezare acestui gand. Unde mai pui ca in felul acesta ne lipsim de putere si de posibilitatea unei schimbari.

O Luna plina in Gemeni este precum o baza de date uriasa care se descarca toata odata, in mintea noastra. Cuvintele sunt ironice, taioase sau prea multe si indiscrete, vin multe ganduri si idei buluc, multe zvonuri, pareri, asa ca nu prea reusim sa tinem pasul si tindem sa tot topaim dintr-un gand in altul, dintr-o idee in alta, ceea ce ne poate conferi sentimentul de superficialitate, inconsistenta, agitatie, chiar frica, atat in ce ne priveste pe noi cat si pe cei din jur. 

De aceea, ne poate ajuta sa scriem tot ce ne vine, sa comunicam cu oameni pe care-i simtim potriviti pentru acest moment, sa impartasim, dar si sa ascultam cu atentie. Astfel, ne ajutam, nu numai sa punem in ordine ideile, dar mai ales sa deschidem mai multa constienta, sa avem revelatii, intelegeri superioare despre anumite situatii sau alegeri pe care le-am facut sau urmeaza sa le facem.

Aceasta Luna plina si de fapt aceasta perioada, pana la finalul lunii noiembrie cel putin, este ca un ochi al unei furtuni. S-ar putea sa ne simtim in pericol la propriu, vanati, sanctionati fara motiv ori e posibil sa ne simtim foarte obositi, cu dorinta de a dormita (sau a dormi mult, la propriu), de a lasa totul balta. O letargie pare sa ne fi cuprins pe toti. De fapt, un joc al extremelor, osciland intre dinamism si somnolenta din senin, agitatie si pace profunda, egoism si generozitate, smerenie si infatuare, inspiratie si confuzie de nedescris. Oricum, senzatia este ca „nu mai intelegem nimic” nici din noi si viata noastra, ca nu mai suntem siguri de nimic. 

Una peste alta, nu e ca si cum nu avem ce sa scoatem bun din acest context. Ba chiar putem avea parte de un moment magic, un spatiu al alchimiei interioare, un soi de inspiratie divina cu care poate nu ne-am mai intalnit, o intelegere mai profunda a realitatii si lumii. Putem indrepta greseli, daca suntem dispusi sa le recunoastem. Putem schimba alegeri. Putem sa primim inspiratie si sa ne bucuram de miracole, daca lasam controlul (uneori oboseala are exact acest rol, de a nu mai putea controla nimic). Putem schimba abordarea si programul zilnic, astfel incat sa fim mai efcicienti si mai sanatosi, dar si mai utili celorlalti.

Cei care sunt dispusi, vor invata atat de mult in aceste zile! Din propriile experiente, despre propriul sine, despre viata lor. Vor primi informatiile necesare, ghidarea potrivita, daca vor intreba si vor cerceta cu discretie si acceptare, Vor afla ce au nevoie, doar cei care nu se vor zbate si nu vor arunca responsabilitatea vietii lor asupra altora, nici macar asupra lui Dumnezeu. Aceia care au suficienta smerenie, dar si suficient curaj si incredere in intelepciunea si inima lor, aceia se vor imbogati mult. Interior. Spiritual. Energetic.

Luna plina cu usurinta, inspiratie si bucurie!

 

Sursa foto: https://woodyradioblog.com/Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole