Luna plină în Gemeni, 19 decembrie 2021. Abundența este un mod de a gândi

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 18 decembrie 2021, 20967 vizualizari

În data de 19 decembrie suntem binecuvântați cu o minunată Luna Plină la gradul 27 în Gemeni. Zilele premergătoare sunt pline de emoție și intensitate. Luna Plină reprezinta completarea, fructificarea și finalurile. Gemenii, al 3-lea semn zodiacal, înseamnă joaca, curiozitatea, comunicarea și maleabilitatea.

Luna Plină în Gemeni este aici ca să aducă în prim plan tot felul de știri și epifanii verbale. Nici un alt semn nu are curiozitatea și comunicarea intelectualului geamăn. Încearcă să oprești un geamăn să intelectualizeze viața. E aproape imposibil. Acești oameni au nevoie să comunice precum avem noi nevoie de aer. Creierul lor nu se oprește niciodată. Curiozitatea este nesfârșită iar abilitatea de a gândi dincolo de convențional este uimitoare.

Așteptați-vă la tot felul de știri din fel de fel de surse iar creierul să se agite cu tot felul de planuri și de idei. Veți observa că vă vine greu să vă concentrati asupra unui singur lucru. Semnele mutabile Fecioara, Săgetătorul și Peștii fac constant cinci lucruri deodată și sunt și aici și dincolo și peste tot.

Energia va fi greu de gestionat și e împrăștiată peste tot. Împământarea și centrarea vor fi o mare provocare dar sunt imperative, întrucât energia mutabilă este despre dexteritate și maleabilitate.

Pentru cei care au Soarele, Luna sau Ascendentul, sau planetele personale ca Mercur, Venus și Marte în preajma gradului 27 în Gemeni, această Lună Plină este o mare binecuvântare.

Pentru toți ceilalți verificați unde vine gradul 27 din Gemeni în harta voastră pentru a identifica ceea ce este de descoperit.

Este un moment foarte bun pentru concentrarea pe finalizarea unui blog, a unei cărți sau a unei mărețe opere intelectuale. Iuțeala capacităților mentale vor fi la cel mai înalt nivel. De asemenea, tot ceea ce are nevoie să fie spus va fi spus. Dacă ați avut ceva de exprimat și v-ați simțit blocați , acum cu această Lună Plină aveți posibilitatea s-o faceți.

Necazul cu această Luna Plină poate veni dinspre indulgență sau vorbitul de dragul vorbitului sau alergatul după fantasme.

Asigurați-vă că vorbele voastre au substanță  și valoare.

Luna Plină în Gemeni va face un trigon minunat cu Jupiter, planeta abundenței, norocului și înțelepciunii care în acest moment se află în semnul Vărsătorului. Acest trigon poate materializa cele mai adânci dorințe și vise ale noastre. Ceva magic se poate petrece odată cu această întâlnire.

Întrucât Gemenii și Vărsătorul sunt semne intelectuale putem face descoperiri legat de dispozitivele de comunicare, invenții sau exprimarea de sine. Viziuni îndepărtate pot fi transpuse în realitate acum.

Luna Plină în Gemeni este aici să ne deschidă mintea și inima către curiozitatea nelimitată și către joacă.  Țineți minte cum arată și cum se simte joaca? Ne-am maturizat cumva până la un punct fără întoarcere? Dacă e așa, atunci această Luna Plina va va reaminti puterea imaginației, existența minunată a traitului în prezent. Această Luna Plină socială și  capricioasă  vrea să va onorați partea luminoasă și fără de griji din voi…

Încă o dată, Luna Plină în Gemeni va invită să onorați copilul interior cu respect și delicatețe. Este aici ca să aducă tot felul de comunicări interesante, să va reamintească puterea flexibilității și adaptabilității și să permită să onorați chemarea interioară la libertate și Aventură.

Sursa https://www.facebook.com/astromomma 

Sura imagine www.diamondartclub.com

Astro Shop

Cele mai noi articole