Luna plina in Gemeni, 12 decembrie 2019. Cat de sanatos este modul in care gandesti si comunici?

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 10 decembrie 2019, 24621 vizualizari

Luna plină in Gemeni are loc pe 12 decembrie, joi, la ora 7:12.
Cu ascendent in Sagetator și activând axa relatiilor, Luna plina in Gemeni marcheaza un moment revelator in ce priveste modul in care ne construim sau dizolvam relatiile, maniera in care comunicam, cum folosim cuvantul si ce creeaza in realitatea noastra. Acum devine evident ce am semanat in interactiunile cu ceilalti, ce a rezultat, ce am dezvoltat sau, dimpotriva, ce am deteriorat. 

Poate fi si un semnal ca avem nevoie de o filozofie de viata mai aerisita, progresistă, de convingeri care sa ne aduca mai multa usurinta in viata. E un moment de răscruce, o ocazie de a ne detașa de un trecut apăsător, în care subiectul central a fost greutatea. Un moment de tranziție la un alt mod de a vedea si a gândi despre noi și despre ceilalți. Iar cheia este acceptarea, intelepciunea, echilibrul. 

Avem ocazia să creăm un alt model relațional, care să fie functional cu adevărat, mai ales acolo unde constatam ca ceea ce am testat și construit până acum nu prea funcționează. Pe această linie de analiză, putem lua în calcul și posibilitatea apariției unor dezamăgiri în aceste zile, acestea nefiind altceva decât o oportunitate de a recunoaște un adevăr demult știut despre acele relații demult șubrezite sau neautentice, si de a crea ceva diferit și mai potrivit.

Viitorul nu e ceva ce vine. Nu e ceva ce să aștepți. Acest moment astral și acest context energetic ne amintesc ca noi creăm totul în fiecare clipă. Prin ALEGERE. Alegem ce spunem, alegem ce hrănim cu energie, alegem cum și unde ne îndreptăm atenția, ce acțiuni luăm, ce atitudine avem, cu cine ne însoțim și cum... E o alegere, dacă să credem sau nu ceva, dacă să judecăm pe cineva sau nu, dacă să îmbrățișam o anumită filozofie, chiar religie, sau nu. Noi alegem. Absolut totul.

Apoi, părerile pe care le emitem... E important acum să ne întrebăm de ce le emitem, de ce simțim nevoia sa ne facem auziți și mai ales ce creăm cu ceea ce spunem și exprimăm. E momentul să înțelegem că e mult mai ușor să fim deștepți pentru ochii lumii și pentru un minut de satisfacție, dar nu știu de ce parcă e mult mai rară alegerea cuiva de a fi deștept pentru el insuși. Scrijelim pereții timpanelor (retinei) altora cu părerile noastre, și am vrea să fim aprobați și validați, dar rareori avem o părere/alegere demnă de luat în seamă pentru noi înșine. O părere pe care să o expunem doar în fața consiliului ființei interioare, în mod tăcut, discret și elegant si să o validăm fără drept de apel, urmând ca apoi să ne raportăm la ea ca la o lege, in mod ne-negociabil.

Această Lună plină e un astfel de moment de contemplare si de înțelegere pentru cine vrea să înțeleaga mai mult. Este un examen pe care-l dăm în fața conștiinței noastre. Un apel de schimbare a viziunii și a percepției. De schimbare a unghiului din care privim propria curte, dar și țara și întreaga planetă. De întelegere a faptului ca fiecare creează o lume a sa si toți creăm o lume mai mare. Aceste micro-lumi se întâlnesc pe frecvențe comune și cumva toti și toate sunt în interconexiune.

Acum, pe final de an, e o perioadă de incheiat capitole lungi, de clarificari, intelegeri si simplificari. 

Se spune că suntem ceea ce gândim. Luna plina în Gemeni, evident, despre asta vorbește. Și e un semnal de alarmă care ne face atenti la cum creăm lucrurile și realitatea prin ceea ce asimilăm, propovăduim, învătam...prin credintele noastre. De altfel, multe revelații vor avea cei atenți. Multe mesaje extraordinare. Vor fi momente de iluminare, înțelegeri uimitoare si unii vor face un salt în starea de spirit și în percepția despre viață. Vor crea MAGIE, vor fi MAGIE cei care ALEG.

 

Și da, vor fi și finaluri, acolo unde există incă multă toxicitate, unde oamenii nu mai vor de fapt să fie împreună sau nu-și mai doresc anumite experiențe. Altfel spus, acum nu e finalul propriu-zis, ci e recunoașterea faptului ca finalul e acolo demult.
Oricum ar fi, e eliberator, creator, transformator de realitate în sens benefic! Și iluminator! MAGIC. Fie primit!

 Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole