Luna noua si eclipsa de Soare in Fecioara- 1 septembrie 2016. Vointa de a te preda

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 01 septembrie 2016, 46739 vizualizari

Pe 1 septembrie la ora 12:03, are loc cea de-a treia eclipsa din acest an- Eclipsa de Soare- si Luna noua in semnul Fecioarei.
Este unul din evenimentele importante ale lunii septembrie, care ne ofera o mostra despre ce schimbari urmeaza. Sunt asa-zise corectii de destin, sunt schimbari care se vor produce in interiorul si exteriorul nostru, pe parcursul intregii luni care incepe si noi nu putem decat sa ne abandonam in totalitate intregului proces transformator.

Incepe o luna foarte interesanta, din multe puncte de vedere decisiva si cu multa insemnatate in viata noastra de acum incolo. Se fac corectii de destin, suntem adusi, cum se spune, pe calea cea dreapta. Ce inseamna asta? Nu va grabiti sa interpretati ca fiind ceva negativ si dezastruos, ci puteti privi aceasta etapa ca pe una de ajustare si de aliniere cu inimile noastre, cu ceea ce ne e potrivit sa fim si sa facem in acest moment.

Guvernatorul acestei eclipse, Mercur este retrograd din 30 august si pana pe 22 septembrie. Astfel, vorbim despre o perioada si un inceput de luna in care putem rescrie scenarii din trecut, schimband perceptia despre anumite episoade si reevaluand o serie de alegeri si abordari.

Este momentul unei curatenii serioase, mai ales in mintea noastra. O curatenie si o purificare in viata noastra, in relatii, in program zilnic, alimentatie sau oriunde avem nevoie. Cert este ca mai ales convingerile e necesar sa fie schimbate.

Mercur in Fecioara este in domiciliu, se simte bine, dar fiind retrograd se refera la trecut. E, de fapt, o perioada de incetinire, de tranzitie, ca si cum ne pregatim pentru ceva. Ne oprim pentru a mai privi inca o data la ceea ce am ales, spus, facut candva, cu precadere in ultimele luni. Asadar, nu e despre a incepe ceva nou, ci despre a lamuri aspecte vechi si a ne clarifica cu privire la ceea ce este functional in viata noastra dar si ceea ce trebuie musai sa fie imbunatatit sau, in ultima instanta, inlaturat. Este despre a lasa curat in urma noastra...

VINDECARE
Aceasta eclipsa de Soare este o ocazie excelenta sa intelegem la un nivel de constiinta diferit, o situatie deja veche. Putem gasi solutii bune, raspunsuri si informatii pe care le cautam de ceva vreme. Putem, de asemenea, sa ne vindecam de ceva, sa transformam aspecte nesanatoase, sa ne debarasam de obiceiuri si ganduri toxice.

SERVICIU
S-ar putea ca multi dintre noi sa ne intrebam care e acel mod in care sa fim de folos oamenilor, prin care sa fim utili, sa servim, sa avem un rol esential prin noi insine, in vietile altora. Cum contribuim noi, prin ceea ce facem, celorlalti? Cat de folositoare e munca pe care o facem?
Pentru ca, dupa cum bine e cunoscuta energia Fecioarei, "suntem fericiti in masura in care suntem constienti de serviciul pe care-l aducem omenirii". Prin ceea ce facem. Prin cuvintele noastre. Dar mai ales prin daruirea si energia noastra.

CONTROL DE CALITATE AL VIETII
Eclipsa de Soare in Fecioara e ca un control de calitate al vietii noastre. S-ar putea ca, de multe ori sa ne apara gandul "asa nu se mai poate". Acolo unde am adunat prea multe compromisuri si am taiat din noi prea mult, pot avea loc schimbari.

Ce e de facut?
Nimic! De fapt, avem de exersat acceptarea a ceea ce este, permisivitatea, compasiunea, blandetea, generozitatea, iertarea. Si prezenta.

 


Vointa de a te preda
Eclipsa de Soare are loc la gradul 9:21 in Fecioara. Acestui grad ii corespunde Cheia Genelor 40 (Richard Rudd- Cheile Genelor) care se intituleaza "Vointa de a te preda". Umbra: epuizarea, Darul: taria de caracter iar Siddhi: Vointa divina.

Ca urmare, e un moment in care sa facem diferenta intre forta si energie. Sa nu mai fortam lucrurile, sa nu ne grabim nicaieri. Ci sa curgem cu timpul si cu viata, cu anotimpurile si cu energia pe care o avem mereu la dispozitie, la care avem acces pentru a o folosi.
"Vointa folosita in directia gresita devine forta si, in ciuda realizarii a ceea ce si-a propus, rezultatele asupra trupului sunt devastatoare si ireversibile".

"Inca o manifestare a Umbrei acestei chei este acel timp de singuratate care apare atunci cand indivizii se izoleaza de ceilalti refuzand sprijin... Sau când permiti celorlalti sa abuzeze de energia ta- e tot o manifestare (represiva) a Umbrei 40."

"DARUL: Taria de caracter. Cand forta vitala este aliniata corect, vei descoperi ca ai la indemana o cantitate mare de energie. Si va trebui sa stii sa spui nu. Acest Dar se refera la a deveni priceput in a te darui tie insuti."

ABANDON. Vointa Divina
In aceasta perioada, cel mai intelept lucru este sa lasam Vointa divina sa-si faca treaba si sa nu fortam nimic. Sa lasam viata sa curga si s-o observam atent, acceptand ceea ce am creat prin alegerile de pana acum si avand ingaduinta si respect pentru ORICE creatie. Nici buna nici rea. Doar creatie.

Si inca ceva: cu cat renuntam mai mult la control, cu atat mai multe posibilitati de a accesa spatiul magic din noi si din afara noastra pentru a crea miracole.

Magica sa va fie Eclipsa si magici sa fiti voi! Fie primit!

Nicoleta Svârlefus

 

Astro Shop

Cele mai noi articole