Luna nouă în semnul Taurului, 23 aprilie 2020. Ce este cu adevărat important pentru noi?

Autor: AstroCafe.ro - joi, 23 aprilie 2020, 7838 vizualizari

De fiecare dată Luna Nouă din semnul Taurului ne vorbește despre perspectivele activităților concrete, materiale, pământene, pentru anul astrologic în curs. Faptul că această conjuncție dintre Soare și Lună se formează pe grad guvernat de Saturn, ne sugerează că vor fi numeroase blocaje, dificultăți fiindu-ne testată rigurozitatea și perseverența; în plus conjuncția Soare Lună este în cuadratură cu Saturn, în semicuadratură cu Neptun și în novil cu Venus guvernatoarea semnului Taurului.

Toate aceste aspecte traduse într-un limbaj simplu ne indică că este nevoie de o atenție mărită, corectitudine, căci există riscul de a fi ușor de manipulat, sau de a crede în iluzii sau situații incerte; în schimb ne putem folosi extrem de eficient creativitatea și calitățile personale, și de asemenea ne este ușor să stabilim contacte noi de afaceri cu persoanele potrivite, totul este să avem aceiași gândire și abordare comercială.

Pentru a avea o relaţie constructivă, începeţi să exersaţi următorul procedeu simplu, ori de câte ori voi şi partenerul nu aveţi o stare de pace în cadrul relaţiei voastre.

1. Identifică-ţi frica.

Frica este rădăcina tuturor emoţiilor negative şi stresante, inclusiv mânia şi sentimentul că eşti jignit. Trăieşte-ţi suficient de mult timp sentimentele, pentru a identifica rădăcina fricii. Dacă este necesar, exagerează-ţi frica.

2. Identifică modul în care te vezi pe tine însuţi ca victimă. Pacea părăseşte inimile noastre, numai atunci când credem că e posibil ca altci­neva să ne facă ceva împotriva voinţei noastre. În ce mod anume te simţi neputincios în această situaţie?

3. Însuşeşte-ţi frica şi sentimentele de victimă şi comunică-le ce­leilalte persoane, într-un mod care presupune o asumare totală a respon­sabilităţii pentru experienţa ta. (De exemplu: ,Atunci când nu m-ai sunat, mi-a fost teamă că o să mă părăseşti. Mă simt slab şi neputincios când depind de tine ca să mă iubeşti într-un anumit fel.) Cere-i să te asculte, fără să judece sau să-ţi răspundă.

4. Verifică dacă persoana te-a înţeles, ca să ai siguranţa că ai fost pe deplin auzit.

5. Întreab-o dacă are vreun sentiment (nu judecată sau atitudine de autoapărare) în privinţa a ceea ce tocmai i-ai comunicat.

6. Ascută ce îţi spune ea, fără să judeci sau să interpretezi şi anunţ-o că ai auzit tot.

7. Mulţumiţi-vă unul altuia pentru că v-aţi ascultat.

8. Nu încercaţi să rezolvaţi nimic acum. Simţiţi-vă bine că v-aţi auzit unul pe altul. Cădeţi de acord să vorbiţi din nou, dacă vreunul din­tre voi mai are ceva de spus în privinţa a ceea ce s-a întâmplat.

Ascendentul momentului este în semnul Berbecului, în conjuncție exactă cu Chiron, ceea ce pentru România semnifică faptul că avem capacitatea de a depăși problemele legate de mediatizatul coronavirus. Apoi, mi se pare că este momentul ca fiecare să-și revizuiască activitățile și să se orienteze exclusiv spre aspirațiile personale. Apoi, Ascendentul se află pe punctul mijlociu dintre Venus și Saturn deci tot ceea ce avem de făcut este să ne consolidăm cunoștințele, să ne dezvoltăm capacitățile și să avem răbdare cu persoanele apropiate din jurul nostru. În plus, Venus este în conjuncție – în desfacere ce este drept - cu Vesta, ceea ce cu siguranță ne vorbește despre înțelegere ca activitate intelectuală – adică să încercăm să căutăm și să găsim explicații la tot ceea ce auzim sau ni se spune. Marte, guvernatorul  Ascendentului, se află în Vărsător și într-o relație de prietenie cu Venus, ne sugerează că putem reuși în orice fel de acțiune dacă ne informăm corect și dacă respectăm principiile morale.

Mai este ceva interesant Nodul Nord este în conjuncție cu Fundul cerului, ceea ce ne indică că suntem într-o etapă în care fiecare trebuie să descopere ceea ce este cu adevărat important pentru a se dezvolta și crește spiritual. (Text preluat de pe https://www.mirabilys-magazin.ro, autor: Gabriela Apostol)Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole