Luna Noua in Scorpion si Eclipsa totala de Soare. Marte in Capricorn

Autor: Nicoleta Bertea - duminica, 11 noiembrie 2012, 1286 vizualizari

In data de 13 noiembrie are loc un eveniment notabil – Luna Noua in Scorpion / Eclipsa totala de Soare.

Este inceputul unei perioade in care avem suportul tuturor sferelor ceresti pentru a arata lumii ceea ce simtim. Energii puternice, tipice domeniului fantastic ne sustin acum. Ar fi pacat sa nu folosim aceste energii pentru a deveni mai constienti de samanta divina existenta in fiecare dintre noi, eliminand ignoranta de care uneori nu ducem lipsa. Sentimentele noastre au tendinta de a se accentua si sunt conduse din ce in ce mai mult de intuitie, implicand mai putin ratiunea. Desi pentru unii dintre noi, exprimarea acestor emotii si sentimente personale reprezinta un semn de slabiciune, atunci cand puterea se afla in spatele manifestarilor si credinta in spatele deciziilor, se simte prezenta Fortei Divine.

Este un moment in care trebuie sa ne reamintim faptul ca unul dintre cele mai pretioase daruri ale noastre il reprezinta capacitatea de a simti ceea ce se ascunde dupa fatade si masti. Desi tendinta generala este aceea de a analiza ceea ce traim, ceea ce se intampla, formand categorii pentru fiecare dintre lucrurile pe care le observam, de aceasta data este mai important sa incercam a simti energiile pe care le percepem, reconectandu-ne la Sursa Divina si incercand sa recastigam controlul asupra propriei noastre fiinte. Este momentul sa transformam tot ceea ce consideram a fi nepotrivit noua in ceva ce ne ofera putere si sansa de a continua pe drumul ales cu sufletul. Este momentul sa uitam de frica si temeri si sa ne obisnuim cu noua dimensiune energetica la care avem acces.

Chiron isi reia mersul direct in semnul Pestilor in a treia zi a a acestei saptamani, in acelasi timp in care Mercur, aflat in mersul sau de retrogradare, acceseaza iar energiile semnului zodiacal al Scorpionului. Scepticismul este “hranit” din belsug, iar lipsa noastra de incredere in ceilalti se accentueaza. Confuziile sunt la ordinea zilei, iar aroganta mai vizibila decat oricand, in timp ce pare ca este din ce in ce mai greu ca oamenii sa se inteleaga intre ei. Violenta si argumentele taioase, exprimarile tendentioase trebuie evitate cu orice pret.
In data de 16 a acestei luni, Marte isi concentreaza atentia asupra noastra din turnul sau de fildes, reprezentat de semnul Capricornului. Ne avantajeaza acest aspect deoarece suntem mai determinati decat de obicei pentru a rezolva situatiile problematice, urmarindu-ne planurile pas cu pas. Este ideal ca seriozitatea si elocventa sa devina emblematice pentru modul nostru de actiune, in aceasta saptamana.

Alina Cârciumărescu

 

 Astro Shop

Cele mai noi articole