Luna noua in Sagetator, 26 noiembrie 2019. Un inceput mai mare decat frica

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 25 noiembrie 2019, 28343 vizualizari

Aceasta Luna Noua (26 noiembrie) este un semnal de trezire, o invitatie la incredere, optimism si viziune. Ne aminteste ca putem sa ne folosim tezaurul interior cu mai mult entuziasm.

Dupa cateva saptamani in care am fost indrumati spre interior, am inotat in apele/emotiile nesfarsite ale Scorpionului, am facut poate cunostinta cu frici, rani, dureri, inhibitii, acum avem posibilitatea sa fim proprii nostri invatatori. Intelegem la alt nivel tot ce am trait si integram lectiile cu care ne-am confruntat si pe care se presupune ca le-am invatat. Construim o poveste din experienta personala pe care o putem impartasi pentru a contribui si altora. Aducem toate intelegerile la lumina si le punem sa lucreze in favoarea noastra.

De data asta, nu ne mai plangem de mila, nu mai zabovim in trecut, ci hotaram sa mergem mai departe, sa deschidem noi usi sau sa le identificam pe cele deja deschise. 

Sagetatorul este semn al mentalului superior, de aceea acum ne putem ridica deasupra intregului context de viata, deasupra realitatii imediate, a detaliilor si rutinei, pentru a privi dintr-o perspectiva ampla si inalta. Incet, incet, lasam in urma dramele si chiar ne miram cum de am dat atata importanta si am investit atata energie in tot felul de circumstante si experiente. Facem loc bucuriei in viata noastra, ne amintim ce ne face fericiti, incepem sa ne jucam mai mult si sa gandim mare. Suntem mai dispusi sa facem schimbari sau cel putin ne e mai usor sa ne repliem, sa ne adaptam si sa ne reorientam.

E momentul sa recunoastem ce ne dorim cu adevarat, care este directia pe care inima noastra ne-o indica, care sunt valorile in care alegem sa credem si pe care dorim sa le urmam, ce ne anima in calatoria noastra pamanteana mai presus de orice si care este mesajul pe care  dorim sa-l transmitem lumii, prin cine suntem si ce facem, prin munca si serviciul nostru. 

Luna noua este situata in casa a VI-a astrologica si e privita cu prietenie de Kiron, ceea ce inseamna ca primim cu totii o sansa la vindecare, o oportunitate de a elibera inhibitii, neincredere in sine si a ne pozitiona cu mai multa putere in centrul vietii noastre, avand simtul identititatii si asumandu-ne propriile creatii. 
 
Probabil ca multi vor imbratisa o noua cale de manifestare a abilitatilor si cunoasterii. Poate fi vorba despre un proiect profesonal curajos, de un loc de munca mult mai ofertant, cu mai multa libertate si, de ce nu, cu noroc si prosperitate. 
 
Luna noua in Sagetator poate insemna un start nou si in ce priveste stilul de viata, modul in care gandim si ne comportam zilnic, felul in care privim realitatea cotidiana, sanatatea si vindecarea. Acum putem accesa informatii valoroase care ne ajuta sa ne vindecam, sa ne revigoram, sa capatam mai multa forta, mai mult entuziasm si dorinta de expansiune.
 
Cert este ca vrem sa crestem, vrem sa ne dezvoltam, iar acum avem idee ce e necesar sa schimbam si sa alegem pentru asta.
 
Jupiter, stapanul Lunii noi, se afla tot in Sagetator, deci in domiciliu, in casa a VII-a, a relatiilor si parteneriatelor. Se pare ca succesul este facilitat de oameni cu care cooperam, este la indemana celor care sunt deschisi, care accepta sa iasa din cercul obisnuintei, au curajul noutatii si stiu ce relatii sa primeasca si sa dezvolte, astfel incat sa-i propulseze mai sus si mai departe in viata lor.
 
Jupiter este sprijinit si incurajat, printr-un frumos trigon, de Uranus (retrograd, in Taur, casa a XII-a). Vorbim despre o revolutie a constiintei, o deschidere imensa de care putem beneficia acum, o noua perceptie pe care o putem capata si folosi. E timpul revolutiei, al reinventarii, al innoirii. Ni se deschide mintea, apoi se deschid usile necesare, apar oamenii potriviti si totul devine ca un bulgare energetic care creste neincetat.
 
Treaba noastra este, asadar, sa hotaram CE (simtim), apoi mintea noastra sa accepte ideea si sa se deschida spre a descoperi CUM , dupa care sa ne lasam in voia procesului creatiei, fiind flexibili si increzatori. Pentru ca, sa nu uitam, noi ne cream realitatea. De aceea, gandurile si abordarea fiind pline de incredere, ne va fi mai usor sa materializam ceea ce ne dorim. Uranus ne ajuta sa dam drumul tuturor "bagajelor" pe care le-am tarat dupa noi, sa ne eliberam de credinte vechi si limitative mai ales in privinta banilor si confortului material, sa ne recapatam puterea si libertatea de expresie.
 
Concluzionand, aceasta Luna Noua este un prilej excelent pentru a ne angaja in noi proiecte, pentru a imbratisa o noua directie sau o noua forma de manifestare a potentialului nostru. E timpul sa-i dam Sagetatorului ce-i al lui: optimism, autenticitate, credinta, optimism, bucurie, entuziasm, explorare. Asadar, sa fim deschisi sa descoperim locuri noi, sa cunoastem oameni, sa mergem in medii necunoscute, sa invatam ceva diferit, sa ne deschidem spre schimbari, sa calatorim, sa aducem mai multa constienta in toate domeniile vietii noastre. 
 
Luna Noua inspirata, cu bucurie si recunostinta!

Astro Shop

Cele mai noi articole