Luna nouă în Săgetător, 24 Noiembrie 2022. O energie de reînnoire și o scânteie de inspirație

Autor: AstroCafe.ro - joi, 24 noiembrie 2022, 14320 vizualizari
Luna nouă în Săgetător - Adevărul este ca Soarele... Poți doar să îl închizi atât de mult timp, dar mai devreme sau mai târziu va ieși la iveală
 

Pe 24 noiembrie avem Luna Nouă înflăcărată și optimistă la 1 grad de Săgetător. Energia Lunii Noi este despre noi începuturi și ștergerea cu buretele. Energia reînnoirii Lunii Noi aduce un element proaspăt de speranță și claritate. Săgetătorul, a 9-a zodie, este despre credință, învățătură superioară, adevăr, călătorie și înțelepciune.

Luna Nouă în Săgetător este aici pentru a aduce o reînnoire a credinței și a autenticității noastre. După un sezon de eclipse foarte greu și încercat, ar fi suficient să spun că avem nevoie din nou de puțină ușurință și momente distractive. Această frumoasă Lună Nouă vrea să pășim înapoi într-un spațiu al crederii în noi, sa descoperim ce este posibil dincolo de luptele noastre actuale si de griji. Există o perspectivă mai înaltă care iese în față în jurul spunerii adevărului nostru, in timp ce  privim jumătatea plina a paharului în loc de jumătatea goala.

Călătoriile, predarea și educația sunt, de asemenea, evidențiate acum. Aceasta este o lună grozavă pentru a ieși și a publica o carte, blog sau orice alt material inspirational care ne înalță sufletul. Ar putea fi si o multime de adevaruri +realizari care ies la suprafata in aceste momente. Unii oameni ar putea fi prezentați unui nou mentor, profesor, guru sau pot să descopere aceste calități în interior. O energie aprinsă și directă, distractivă și edificatoare, este în sfârșit aici pentru a ne onora viața. 

În aceeași zi de Lună Nouă în Săgetător, Jupiter, planeta conducătoare a zodiei Sagetator isi va relua mersul direct la 28 de grade de Pești. Acest lucru este semnificativ și puternic. Ni se dă undă verde să mergem înainte. Jupiter conduce toate lucrurile legate de educație, călătorie, educație superioară, credință și încredere în sine și în univers. Este și planeta norocului și a expansiunii. Jupiter, conducătorul acestei Luni Noi, va crea o adâncire a credinței și a capacității noastre spirituale. Există, de asemenea, o nouă recunoaștere a sensibilității și a capacității noastre de a privi lucrurile printr-o lentilă mai filosofică. Dacă te-ai simțit pierdut sau doar te-ai simțit destul de jos, această mișcare directă a lui Jupiter cuplată cu Luna Nouă în Săgetător aduce i o reînnoire a capacității tale de a crede din nou în bunătatea vieții. 

Pentru oamenii cu Soare, Lună sau Ascendent in apropierea gradului 1  Săgetător,  această Lună Nouă va avea o influenta semnificativa. Așteptați-vă la noi începuturi strălucitoare legate de corpul vostru fizic, perspectiva, cariera, viața de familie și relațiile voastre. Un nou nivel de optimism și căldură este aici pentru tine. Unii ar putea începe un proiect personal uriaș care va avea un impact durabil asupra calității vieții lor pentru o perioadă destul de lungă. Pentru toți ceilalți, verificați unde cade gradul 1 Săgetător în graficul vostru natal pentru a vedea unde vor fi cel mai vizibile aceste noi începuturi pozitive și încurajatoare. Vibrațiile aprinse amestecate cu o perspectivă superioară a iluminării vor fi simțite de toți în acest moment.

Luna Nouă în Săgetător este aici pentru a aduce o energie  de reînnoire și o scânteie de inspirație și explorare. Niciun alt semn nu este la fel de optimist ca un Săgetător aprins. Suntem gata să eliberăm încercările + greutatea sezonului eclipselor recente și să pășim într-o nouă eră a înțelepciunii și a credinței neînfrânate.

Această Lună Nouă vrea ca tu să-ți proclami adevărul interior lumii cu abundență și exuberanță înflăcărată! Va fi un foc aprins în fundul tău ca să te miști și să te distrezi cu La Luna în semnul arcașului. Luna Nouă în Săgetător este aici pentru a deschide noi căi de cunoaștere și înțelegere superioară, pentru a crea un spațiu pentru ca adevărurile noastre autentice să iasă la iveală și pentru a ne reaminti că vremurile grele nu durează... lumina reapare mereu la capătul drumului lung și întunecat.

Sursa articol https://www.facebook.com/astromomma 

Credit photo Vincent Bourilhon


Astro Shop

Cele mai noi articole