Luna noua in Pesti, 6 Martie 2019. Salt de credinta

Autor: Adriana Tudosa - marti, 05 martie 2019, 12686 vizualizari

O Luna Noua aduce ocazia unica de a ne reinvesti energia sau de a renunta la lucrurile care nu ne mai servesc. In faza de Luna Noua, Soarele si Luna impart acelasi grad zodiacal, este casatoria cosmica a acestor doua luminarii asa cum apar ele denumite in astrologia veche, este prima pereche ce asociaza masculinul cu femininul intr-o unitate.
O nunta cosmica este intr-un fel aparte de o nunta pamanteasca unde mirii primesc daruri, acuma mariajul astral are loc in semnul Pesti pe gradul 15:47, lumina (Soarele-masculin) se uneste cu intunericul (Luna-feminin) si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 6, din orice semn zodiacal.

La masa mirilor sta Neptun in Pesti pe gradul 16 :08, este nasul astral al acestui moment cosmic, vine cu cele mai mari daruri doar este Nasul. Vesta pe gradul 16:25 in Pesti este tot la masa mirilor si transmite ca singurul foc important este cel al scanteii divine din noi. Aceasta flacara centrala, sacra a vietii nu se termina niciodata important este sa apelam la ea deoarece detine toate invataturile necesare unei vieti implinite aici pe pamant. Saturn  in Capricorn si Marte in Taur sustin benefic acest moment astral. Intr-un fel, ambele planete spun “grabeste-te incet”. Mercur retrograd in Pesti este un mesager al acestei lunatii prin Neptun in Pesti, ofera sansa de a ne schimba credintele, de a recunoaste lucrurile bune chiar daca sunt in ceata, de a privi relatia cu divinitatea din noi intr-un mod nou.

Astrologic, semnul Pesti este un semn de apa mutabil si este adesea legat de iluzii, vise fara granite reale, credulitate extrema ce pot conduce in permanenta la dezamagiri, sensibilitatea imensa, mila, putere de a ierta, compasiune. Hipersensibilitatea, teama de critica, mandria interioara pot face comunicarea foarte grea pentru acest semn dual. Mitologia semnului Pesti ne pune fata in fata cu vestita sirena, cu armele ei incredibile dar si cu tradarea unor conditii impuse. Traditional, acest semn este condus de Jupiter dar conducatorul modern este Neptun care acuma sta la masa mirilor, este nas, parinte, magician, indrumator. Semnul Pesti este asociat cu casa XII, o casa a secretelor, karmei, dusmani ascunsi, locuri de detentie, spitale, suto-sabotaj, sacrificii. Semnul Pesti este foarte receptiv, imaginativ iar ego-ul tinde sa fie mai putin puternic dezvoltat decat la alte semne. Asta poate conduce la pasivitate in fata vietii sau la o spiritualitate mistica intensa. Dualitatea semnului se manifesta uneori prin “stii ce vrei dar faci ceva diferit”  iar asta apare ori din sacrificii pentru a se potrivi nevoilor celorlalti , ori din auto-inselaciune care conduce la rataciri, pierderi, durere. 

Aceasta Luna Noua in Pesti va accentua emotiile, imaginatia, intuitia, preocuparile creative, ocolirea situatiilor dificile, compasiunea, dorinta de a ajuta, situatiile neclare. Intr-un fel, acest semn poate fi vazut ca o reprezentare a lectiilor semnelor anterioare, si poate de aceea, intuitia este un ghid catre rezolvarea tuturor problemelor, intutita este doar vocea lui Dumnezeu iar intamplarea este mana lui Dumnezeu.
Urmeaza o perioada in care ni se cere sa ne dezvoltam puterea de acceptare, smerenia, credinta, compasiunea, sa facem un salt de credinta, sa fim mai creativi si iertatori, sa ne revitalizam prin puterea divina din noi.Situatiile de viata care testeaza credinta noastra sau care amplifica temerile si indoielile noastre, pot fi o parte a imaginii actuale. Putem descoperi ca avem nevoie de mai multa odihna, relaxare sau atentie asupra naturii noastre spirituale.

Luna Noua in Pesti (mutabila, doua directii, sa alegem pestele superior-credinta in divinitatea din noi) energizeaza casa VII, o casa ce vorbeste in esenta despre modul cum ne raportam la ceilalti, la sinele nostru divin. O Luna Noua in casa VII va pune un accent deosebit pe relatii, parteneri de viata, asociati, dusmanii pe fata, agresivitate si concurenta in relatii. Problemele casei VII sunt intotdeauna stabilite de cei din exteriorul nostru, de relatiile create. Motto-ul casei VII este “sot si sotie, eu si cu tine, o oglinda a sinelui nostru prin partenerii, asociatii, concurentii, rivalii nostri”. Desi casa VII este vazuta ca o casa a casatoriei, ea guverneaza de fapt toate calitatile si defectele noastre reflectate in partenerii nostri, in dusmanii si rivalii nostri, ce sunt de fapt niste oglinzi pentru noi.
Deci, marea lectie a acestei luni noi este despre noi, despre nevoia de a gasi pacea si iubirea in noi insine.Asa vom imbunatati si relatiile noastre.
O luna noua in casa VII vorbeste despre “umbra noastra”  pe care refuzam sa o vedem, astfel incat o intalnim in ceilalti, in colaboratori, parteneri, rivali, concurenti, relatii de tot felul.

[...]

In astrologie, Neptun este un simbol al dragostei neconditionate, intuitie, iluminare spirituala, mila, aici ne intalnim cu harul lui Dumnezeu. El nu garanteaza iluminarea, saltul in apele neptuniene este un salt in tacere, un cadou de la cer prin care auzim doar ceea ce este important, si in tacere auzim vocea lui Dumnezeu. Dar aceste energii inalte sunt adesea prea greu de accesat de catre oameni care prefera sa consume energia mai mica a lui Neptun, astfel, lucrurile se complica, povestile de viata sunt traite in ceata, iluzii. De mana cu Neptun, ne putem insela singuri sau suntem inselati de altii, putem intelege gresit intentiile cuiva sau noi putem induce in eroare pe ceilalti. Luna Noua in Pesti sustinuta de Neptun in Pesti vrea sa faca ordine in parteneriatele, uniunile, aliantele haotice, fara margini clare si pline de ceata, iluzii, va aduce la suprafata tradarile, aliantele gresite dintr-un motiv adesea neinteles. Neptun in casa VII este ca o bautura astrala ce ne ameteste conducandu-ne catre persoane gresite, uniuni gresite, motivatii gresite in timp ce noi ii putem crede ca pe niste salvatori. Deoarece Neptun este in esenta o forta spiritual?,  actiunea acestei energii pare mai mult negativa cand se ocupa de  aliantele pamantesti iar din aceasta cauza, frauda, delirul, intriga, inselaciunea, isi fac aparitia in viata noastra. Neptun este locul unde  suntem pacaliti, indusi in eroare, tradati, sacrificati pentru binele altora dar nu din cauza celorlati si din cauza ochelarilor amagitori  pe care ii purtam de buna voie.

Vesta, flacara eterna divina, este gardianul acestei energii lunare noi ce ne va ajuta prin energiile induse sa curatam, reparam, revitalizam trupurile noastre dar si mintea noastra. Aceasta energie sacra feminina ne permite regenerarea, ne pune la indemana “invataturile“ necesare reinnoirii, puterea divina o gasim in noi, doar asa putem aprofunda relatia cu spiritul nostru, doar asa ne putem reconecta la nevoile sufletului nostru.

Vesta ne pune la indemana “o lampa“ a carei flacara ne va lumina calea catre aspiratiile si obiectivele noastre, catre adevaratul plan divin al sufletului nostru. Ea este focul sacru din scanteia Dumnezeiasca din noi, este bucuria si pasiunea sufletului, focul spiritului, detine invataturile necesare reinnoirii, renasterii intr-o alta forma, pe un alt nivel.

Vesta in Pesti este o “flacara” care vrea sa treaca prin apa si sa pluteasca deasupra apei, ea vindeca prin cunoastere magica, spirituala, oculta, ofera protectie celor aflati in nevoi. Imaginatia, intuitia, compasiunea, bunatatea, ajutorul neconditionat, credinta, sunt scantei care mentin focul nostru interior. In urmatoarea perioada ne putem reincarca bateriile prin relatiile de suflet, prin credinta, compasiune, stiinte esoterice, bunavointa, cultivarea pacii.
Aceasta flacara centrala, sacra a vietii nu se termina niciodata important este sa apelam la ea deoarece detine toate invataturile necesare unei vieti implinite aici pe pamant. Ea este tot ceea ce facem cu pasiune, cu dedicatie, ea este curajul nostru si ea ne va conduce spre ceea ce conteaza cu adevarat, ne infuzeaza cu certitudinea ferma ca ceea ce ne atrage este absolut esential pentru noi. Vesta stie ca, daca ignoram pasiunea noastra, vom ajunge sa traim o viata in mult intuneric. Eu iti dau Lumina catre lumina ta interioara ne spune Vesta acuma.

Adriana Andone

SursaCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!

Astro Shop

Cele mai noi articole