Luna nouă în LEU- 2 august 2016. ÎNSUFLEȚIREA

Autor: Nicoleta Svârlefus - duminica, 31 iulie 2016, 46110 vizualizari

Ridica-te, îndreaptă-ți spatele, ține capul sus ca și cum ai purta o coroană și ai ști cum să faci asta, cu grație, respect și onoare. Acum privește înainte. Curajos, cu încredere. Fără aroganță. Cu demnitate.

Visează, dar fără să bați câmpii. Fără fantezii copilărești. Spune ce vrei, ce te inspiră pe bune, ce ți se pare că îți vine mănușa să creezi. Spune clar ce vrei. Cere Universului. Cere-ți ție. Cere-le altora. 

Acum gândește-te la ce iubești tu în lumea asta. Ce iubești să fii, ce iubești să faci, să creezi, să ai. Pe cine iubești. Ce înseamnă viața asta pentru tine. Cine vrei să fii. Cine crezi că ești. Ce ai face cu viața ta, dacă nimeni nu te-ar judeca, nici măcar tu.

Asta e energia acestei Luni noi în Leu, din 2 august 2016, la ora 23:45. Are un potențial creator fabulos, poate fi un început nou și o șansă de a ne îmbunătăți starea și viața.

Leul este Creativitate, Bucurie, Iubire. E Curaj, Noblețe și Putere. E Pasiune.

Luna nouă se așează fix în casa a 5-a, casa Leului, așadar toate aceste calități sunt subliniate, chemate și trezite la viață. Suntem ca niște mici motorașe care se pornesc după o perioadă de lâncezeală, mai cu seamă că și Marte, care se întoarce în Săgetător, contribuie la această insuflețire.

Da, cel mai potrivit al acestei Luni noi este INSUFLEȚIRE. E timpul.

Mai sus spuneam că e timpul să ne rostim dorințele, dar pe acelea care chiar au o legătură cu noi, cele care ne sunt potrivite. Mai mult decât atât, Saturn fiind de veghe, e timpul să ne luăm un angajament pentru ceea ce ne dorim să creăm nou sau pur și simplu mai mult, în viață noastră, și apoi să fim dispuși să facem un efort pentru a împlini asta.

Efort poate să însemne inclusiv acceptarea disconfortului de a renunță la un obicei care nu ne servește, sau la un stil de viață care nu mai e de actualitate având în vedere cine am devenit.

Așadar, ia-ți ceva de scris și o foaie. Acum scrie, răspunde-ți:
 
 Unde în viața mea vreau să creez mai multă bucurie?
 Unde în viața mea sunt gata să mă manifest cu mai mult curaj?
 În ce relații sunt gata să fiu mai generos și cu inima deschisă?
 Ce iubesc în viața mea, să fiu, să fac, să creez și să generez?
 Dacă nimeni nu m-ar judeca, părăsi, respinge, ce aș schimba chiar acum? Cine aș vrea să fiu?
 
 Te provoc să faci un exercițiu. Timp de 28 de zile, zi de zi, fă următoarele 3 lucruri:
 
     1. Bucură-te pe tine
     2. Fă o bucurie cuiva
     3. Fă ceva neobișnuit
 
 Și vezi cum se schimbă viața ta. :)

Fie primit! Lună nouă însuflețită și fericită! Hai, Inima Sus!

Nicoleta Svârlefus

 

Astro Shop

Cele mai noi articole