Luna noua in Leu, 1 August 2019. Schimbari mai mari decat frica noastra

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 31 iulie 2019, 27159 vizualizari

Pe 1 August, la ora 6:12 a.m., ora Romaniei, avem o minunatie de Luna noua in Leu, cu 4 planete (Luna, Soare, Venus si Marte) + Ascendent in Leu. Interesant este ca imediat dupa formarea la grad perfect a aspectului de Luna noua, Mercur isi reia mersul direct, asa ca vom avea tot mai multa claritate si coerenta, in idei, comunicare si decizii.

Venim dupa o luna Iulie epuizanta, extrem de intensa si bulversanta, mai ales in a doua ei parte. Luna noua din 1 August deschide un culoar de energie noua, diferita, cu mari posibilitati de inflorire si salt, la mai multe niveluri in viata noastra.

Aceasta Luna noua poate fi un declansator de schimbari (Uranus din Taur este in careu cu Luna noua) radicale, semnificative si durabile. Noile traiectorii de viata care se nasc acum sunt greu de evitat si vor atrage dupa ele alte si alte schimbari in lant. Acestea, se pare, sunt parte din evolutia noastra si pot fi implinitoare pentru ca urmam glasul inimii (Leul) noastre dar si voia divina (casa a XII-a) si avem o incredere mai puternica decat frica.

Revelatiile, constientizarile si toate intelegerile de acum depasesc orice linie a logicii si chiar a imaginatiei noastre. Sunt posibilitati neasteptate care se dezvaluie acum, raspunsuri incredibile ale oamenilor din preajma, anumite contexte care se creeaza, alegeri pe care le facem cu foarte multa putere si claritate, cu curaj, derutandu-i pe ceilalti. Este un capat de linie, e nevoie sa coboram in statie, chiar daca nu eram pregatiti pentru asta si nu am fost anuntati inainte. Lasam in urma vagoanele, drumul vechi, poate chiar anumite relatii care nu mai adauga demult valoare vietii noastre. Si alegem alt drum, alt mijloc de de calatorie, modificam termenii de insotire cu altii etc. Unii pot disparea brusc de undeva, dintr-o relatie, de la un job, dintr-un parteneriat sau chiar din tara.

Este o eclipsa "de treaba" cu cei treji, constienti. Cu cei care vor sa mearga inainte, cu cei care vor sa inteleaga mai mult si sa creeze mai mult. Este un posibil salt pentru multi, o schimbare radicala a stilului de viata. Parca suntem imputerniciti, capatam curaj si avem determinarea de a ne construi mai bine si mai frumos viata, pornind din interior.

Acum, totul tine de capacitatea fiecaruia de a se urni la semnalul interior, de a recunoaste unele adevaruri, de a intelege ce e nevoie sa inteleaga, de a accepta ceea ce nu mai poate fi schimbat si a merge mai departe. Cei care nu mai asteapta sa li se dea, sa li se rezolve situatiile de viata, ci le curata si rezolva singuri, aceia se simt imputerniciti acum. 

Luna noua in Leu, in casa a XII-a si ajutata de Jupiter in ce priveste inspiratia si expansiunea, de fapt se refera la expansiunea spiritului, a inimii noastre. Este despre a rafina aceasta energie a Leului, despre a invata cum sa manifestam treptele superioare ale constiintei. Leul poate fi vanitate, dar poate fi si Noblete. Ei bine, despre acest salt spiritual si de constiinta este vorba, despre stralucire naturala, cu bun simt, despre radianta fiintei care este treaza, prezenta, inteleapta. 

Luna asta noua in Leu este despre trezirea inimii, a curajului din noi, la nivel individual dar si colectiv. Este despre oaia care se poate transforma in leu. Si este despre regalitate, putere si onoare, fara spoiala si sclipici. Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole