Luna Nouă în Gemeni, 18 Iunie 2023. Schimbări importante

Autor: AstroCafe.ro - marti, 13 iunie 2023, 7480 vizualizari

Luna Nouă din Gemeni de pe 18 Iunie 2023 marchează începutul unor noi capitole în viețile noastre. Ciclul de Lună Nouă din Taur se încheie, lăsând loc noului ciclu de Lună Nouă în Gemeni.  

Luna Nouă în Gemeni oferă oportunități de creștere personală, care exprimă energiile pozitive ale zodiei Gemeni. Este timpul să ne îmbunătățim abilitățile de comunicare, ascultându-i pe ceilalți și bucurându-ne de punctele de vedere ale altora, în loc să căutăm cu îndârjire să găsim acel „răspuns” evaziv.

Luna Nouă în Gemeni ne îndeamnă să ne reevaluăm abilitățile de comunicare și cele sociale, punând la îndoială veridicitatea informațiilor care vin către noi. Este de asemenea o perioadă în care putem învăța să comunicăm cu ceilalți de pe o poziție de prietenie. Cu această energie puternică a Gemenilor, avem șansa de a face schimbări importante în viața noastră.

Luna Nouă în Gemeni formează un pătrat cu Neptun, lucru ce ne predispune la unele deziluzii. Este posibil să avem parte de niște etape mai puțin plăcute înainte de a alege să urmăm o altă cale. Ne putem lupta cu percepțiile și așteptările noastre în raport cu ceilalți. Va fi dificil să ne vedem direcția pentru că disconfortul nostru față de trecut poate fi foarte real acum, motivând noi începuturi.

Această fază a Lunii are loc la 26 de grade și 43 de minute de Gemeni, afectând persoanele născute cu planete personale în semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) și în semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn). 

Sursa:www.cafeastrology.com 

-----
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole