Luna Noua in Fecioara, 30 august 2019 – Devenind constienti

Autor: AstroCafe.ro - marti, 27 august 2019, 18439 vizualizari

Avem Luna Noua in Fecioara pe 30 August, 2019. Luna Noua este la 6 grade in Fecioara si este conjuncta cu Marte, Venus si Mercur.

Aceasta Luna Noua este „foarte” Fecioara pentru ca sunt 5 planete in acest semn (daca punem la socoteala si Soarele si Luna) ceea ce e putin neobisnuit.

Dupa cum probabil stiti, Lunile Noi sunt momente pentru noi inceputuri. Fecioara este semnul recoltei. Aceasta Luna Noua are o manifestare speciala datorita aspectelor pozitive pe care le face cu alte semne de pamant. Aceasta Luna Noua in Fecioara face un un grandios aspect de trigon cu Uranus in Taur si Saturn in Capricorn si nu face aspecte negative cu alte planete, ceea ce nu se intampla prea des.

Asta inseamna ca aveti unda verde de la univers sa va puneti obiectivele in actiune.

Luna Noua in Fecioara este neobisnuit de creativa. Poate ca Fecioara nu are reputatia de a fi creativa. Nimic mai departe de adevar.

Doar urmariti sa vedeti cati artisti au aspecte puternice in Fecioara. Asta pentru ca Fecioara face lucrurile sa se intample. Multi dintre noi au o carte in interior sau proiecte creative dar Fecioara este cea care le aduce la viata si le face sa se intample.

Luna Noua in Fecioara – Creativ si Productiv

Aceasta Luna Noua in Fecioara este conjuncta cu Venus, Marte si Mercur si ofera maximum de creativitate.

Venus si Marte sunt creativitate pura si Mercur vine cu abilitati in plus si transpune acesta energie potenta in ceva tangibil.

Fecioara este semnul opus Pestilor. Daca energia Pestilor este dispersata peste tot, energia Fecioarei urmeaza calea logica. Acolo unde Pestii creeaza haos, Fecioara aduce ordinea.

La Luna Noua in Fecioara avem un record de 8 planete (din 10) in semne de pamant. Semnele de pamant sunt practice si realiste.  Acestea sunt vesti minunate, daca vreti sa vedeti lucrurile infaptuite.

Veti rezolva o multime de lucruri importante si chiar daca nu va simtiti concentrati sau angajati complet in actiune tineti minte ca tocmai am parasit semnul Leului care are o vibratie complet diferita. 

In zodiac, Fecioara, un semn mutabil, ii urmeaza Leului, un semn fix. Leul este o energie intensa, creativa dar fixa. Fecioara este urmatorul pas- ia ceea ce a creat Leul si duce la urmatorul nivel de perfectiune. Fecioara se va asigura ca orice ar fi creat Leul, capata sens. Obiectul creatiei are nevoie sa treaca de testul de „bun simt” al Fecioarei.

Intr-adevar, Fecioara are darul de a STI ce are sens si ce nu. „Bunul simt” este abilitatea de a da un sens lumii, de a face judecati de valoare si de a manifesta un comportament practic si sensibil. Iar asta este specialitatea Fecioarei.

Energia Fecioarei este foarte ancorata, analitica si constienta. Cu o Luna Noua si atatea planete in Fecioara nu te poti abtine sa nu observi toate partile unei situatii. Tutorele Fecioarei, Mercur este si el conjunct cu Luna Noua si daca ai nevoie sa-ti folosesti mintea intr-un proiect creativ sau complex, nu exista un moment mai bun.

Fecioara – Esti deja pefect

Fecioara, in traducere literara inseamna virgin/a dar in vechile vremuri romane, Fecioara era un cuvant care descria o persoana autosuficienta, cineva care nu are nevoie de nimeni si de nimic pentru a fi complet.

Luna Noua in Fecioara ne reaminteste ca nu intotdeauna avem nevoie de altcineva sa ne faca intregi ci ca putem gasi resursele de care avem nevoie si in interiorul nostru.

Semnul urmator, Balanta poate avea opinii diferite legat de asta (Balanta este semnul relatiilor) – dar exista si un motiv pentru care intotdeauna Fecioara precede Balanta. Pentru a fi gata pentru o relatie, mai intai trebuie sa ne simtim intregi noi insine.

Fecioara este un semn tranzitional, aducand sfarsitul verii si inceputul toamnei, acel moment al anului cand contemplam ciclul anual de lumina si intuneric.

Luna Noua in Fecioara este un moment bun sa sa coboram la elementele de baza si sa acordam atentie  lucrurilor pe care le-am neglijat sau le-am luat de-a gata.

Daca nu esti sigur cum sa actionezi sau pur simplu cauti o confirmare atunci nu mai cauta mai departe. Pur si simplu stai si asculta-te. Vei fi uimit de cat de multe stii deja. Luna Noua este o invitatie la acordarea la inteligenta corpului si la aducerea la viata a celor mai grandioase proiecte creative din viata voastra.

Sursa Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!

Astro Shop

Cele mai noi articole