Lună Nouă în Berbec și Eclipsa de Soare, 20 Aprilie 2023. Trăiești pentru tine sau trăiești pentru alții?

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 15 aprilie 2023, 14253 vizualizari

O Eclipsă de Soare hibridă este un eveniment astrologic semnificativ, care aduce o transformare majoră, noi începuturi și oportunități de schimbare a vieții. Eclipsa de Soare are loc pe 20 Aprilie 2023, la 29 de grade în Berbec. Este prima eclipsă pe axa Berbec - Balanță în timpul acestui ciclu.  
Eclipsa reprezintă acea stăpânire luminoasă asupra Sinelui și ne aduce curajul de a înfrunta partea noastră umbră. Este un moment crucial pentru ca schimbarea de lungă durată să aibă loc.

Eclipsa de Soare hibridă în astrologie

O eclipsă de Soare hibridă are o semnificație profundă în domeniul astrologic. Efectele sale pot fi resimțite până la cinci - șase luni după ce a avut loc evenimentul. Acest lucru oferă energiei colective, șansa de a implementa aceste schimbări pentru a evolua din punct de vedere spiritual. Când Luna se află între Pământ și Soare, aceasta face ca lumina Soarelui să fie blocată de Lună. Eclipsele pot fi parțiale, hibride, totale sau inelare.

Această eclipsă specială este o Eclipsă de Soare hibridă și este considerată un eveniment rar. 
Eclipsa hibridă se produce atunci când Eclipsa de Soare apare ca o Eclipsă totală de Soare și o Eclipsă de Soare inelară.

O Eclipsă totală este atunci când Soarele este blocat complet de Lună.

O Eclipsă inelară este atunci când centrul Soarelui este blocat, dar lasă un inel strălucitor în jurul marginilor. Acest lucru depinde de locația spectatorilor pentru a vizualiza calea Eclipsei.

O Eclipsă hibridă are loc de șapte ori în fiecare secol. În medie, se așteaptă ca o Eclipsă de Soare obișnuită să aibă loc la fiecare șase luni.

Semnificația astrologică a unei Eclipse de soare

Așteptați-vă la neașteptat cu această Eclipsă totală de Soare. Ca ființe umane, avem în general probleme, în a părăsi zona noastră de confort. Eclipsa de Soare este aici pentru a zgudui lucrurile. Universul știe că visele și dorințele nu pot fi realizate dacă stăm. Eclipsele aduc acea energie care permite finalurilor să se întâmple, pentru a lăsa loc noilor începuturi. 

Energia Eclipsei ne susține să ne iluminăm și ajută la creșterea vibrației personale pentru a ne îndeplini scopul nostru cel mai înalt. Acești indicatori transformatori sunt vitali pentru creștere și pentru deschiderea către noi oportunități.

Nu lăsa drama să te sperie. În schimb, folosește această Eclipsă în avantajul tău.  Este un moment minunat pentru a reevalua ceea ce nu îți mai servește. Eclipsa totală de Soare este momentul perfect pentru a examina ce este în concordanță cu călătoria voastră și cum vă puteți crește nivelul de conștiință. 

Fii în perfectă curgere cu Universul în loc să opui rezistență acestor schimbări. Este important să rămâi sincer și încrezător în tine însuți. Vizualizează și manifestă o viață inspirată din cele mai profunde dorințe. Lasă această puternică Eclipsă de Soare să te propulseze către destinul sufletului tău! 

Eclipsă totală de Soare în Berbec la 29 de grade

Semnul astrologic Berbec aduce energia unui nou-născut care explorează lumea pentru prima dată. Berbecul este îndrăzneț, ambițios, independent, înflăcărat și spontan. Fiind condus de Marte, Berbecul se aruncă în toate domeniile vieții cu capul înainte, fără teamă. "Acționează acum și gândește-te mai târziu” este motto-ul zodiei Berbec. Deoarece semnul Berbec este despre “Eu sunt”, această Eclipsă Solară se concentrează pe simțul de sine.

Așteptați-vă ca realizările esențiale și sentimentele ghidate de impuls să fie în centrul atenției. Obiectivele noastre personale și modul în care ne arătăm în lume vor fi puse sub lupă. Este timpul să te întrebi dacă trăiești pentru tine sau trăiești pentru alții.

Eclipsele de Soare vin cu o încărcătură karmică, așa că, este un moment grozav pentru a examina ciclurile vieții trecute și modul în care acestea interferează cu realitatea actuală. Lucrați la încrederea în sine, la înțelepciunea interioară și la propria independență pentru a implementa aceste schimbări atât de necesare.

Există 30 de grade în fiecare semn zodiacal. Această Eclipsă de Soare hibridă are loc la 29 de grade în Berbec. Acest aspect este denumit grad anaretic. Gradul anaretic reprezintă sfârșitul unui ciclu karmic legat de planetă și de unghiurile implicate. 

Această Eclipsă Solară de Lună Nouă în Berbec va fi despre Sinele nostru si despre destinul nostru autentic.

Sursa: www.astrology.tv

-----  
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole