Luna Neagra (Lilith) in Balanta (25 august 2015 – 21 mai 2016). Provocari relationale

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 09 septembrie 2015, 5109 vizualizari
Luna Neagra (Lilith)  in Balanta (25 august 2015 – 21 mai 2016). Provocari relationale

Fricile in relatii cu care avem de-a face 

Luna Neagra (Lilith) va tranzita semnul Balantei, incepand cu data de 25 august, pentru aproximativ 9 luni – timp suficient pentru a aduce la suprafata chestiuni legate de egalitatea in relatiile noastre. 

Iar acum este momentul pentru a identifica acele resurse, pentru a valorifica energiile lor in avantajul nostru. Dificultatea cea mai mare atunci cand avem de-a face cu energia Lunii Negre este de obicei faptul ca ii este greu sa iasa la suprafata si astfel apare zbaterea intr-o serie intreaga de experiente provocatoare, cu care dam piept la un nivel foarte concret.

Posibile frici si experiente de confruntat in perioada in care Luna Neagra se afla in Balanta

Frica de a pierde un parteneriat

Puterea pe care semnul Balantei o ofera pentru toti, in functie de pozitia sa in harta natala, consta in a fi parte dintr-un parteneriat, unul pe picior de egalitate, la modul ideal. Acest parteneriat poate fi o casnicie, o colaborare profesionala, un parteneriat de afaceri, o alianta bazata pe interese comune etc. Luand in considerare tranzitul Lunii Negre prin Balanta, din 25 august 2015 pana in luna mai a lui 2016, puterea despre care vobeam mai devreme este afectata serios de insecuritati legate de posibilitatea unei rupturi, chiar daca nu are nicio baza solida. Se prea poate ca aceste insecuritati sa conduca la abordari dubioase in relatiii importante. Ar putea fi manipulari ale sentimentelor, adevaruri ascunse sau prezentarea partiala a acestora, astfel incat sa tina un partener in acea relatie.

Insa problema este ca, actionand asa, tot ce vom face este sa slabim si mai mult puterea de care aveam nevoie in prima faza. Parteneriatul nu va deveni mai solid, ci se va scufunda. Atunci, unde este puterea despre care spuneam ca Balanta o aduce in relatiile noastre? Aceasta ar putea rezida in constienta de sine, care permite fiecarui individ sa gaseasca relatiile cele mai potrivite pentru el/ea, in loc sa devina dependent de una, in mod particular.

Frica de compromisurile pe care o relatie ne poate deteremina sa le facem

Intr-adevar, aceasta este o mare problema atunci cand Luna Neagra este implicata, avand in vedere ca am putea vedea un compromis ca fiind un pas catre inegalitate intr-o relatie. Insa compromisurile sunt inevitabile pentru a echilibra o relatie dintre oameni diferiti, cu trasaturi, origini si scopuri diferite. Singura solutie pentru a scapa de aceste compromisuri este de a scapa de relatia in sine care le impune. Ca veni vorba, va exista o tendinta de a evita angajamentele, fie la nivel personal, fie la nivel profesional, motivele fiind frica de a fi exploatat, de a se profita de pe urma noastra – iar aceste frici ne vor pune in pozitii care nu avantajeaza in cadrul relatiei.

Pe de alta parte, exista de asemenea si pobilitatea de a rupe relatii pe asemenea motive, astfel, fosti parteneri putand deveni reali dusmani. Conflictele legale si procesele nu sunt recomandata cu Luna Neagra in Balanta.

Frica de a pierde eleganta si armonia in comportamente si aparente

Cu cat faci mai multe eforturi in a pastra o aparenta elegants, o abordare diplomata, o atmosfera armonioasa, ignorand cateodata provocarile brutale si grosolane din jur, cu atat mai reprimate vor fi instinctele de reactie. Si in acest caz, consecinta va fi o invalmaseala de intamplari. Va reamintesc faptul ca „orice este negat/respins de la sine, va aparea in jurul nostru ca un eveniment”, asa ca mai bine confruntati-va instinctele, pentru a nu fi nevoiti sa ne confruntam cu lumea exterioara in moduri indezirabile.

Lipsa motivatiei in a prelua initiativa

Balanta este un semn cardinal, iar astfel, cere scopuri concrete care sa fie urmate, in functie de domeniul in care se afla pe harta natala. Insa acum, Luna Neagra tranziteaza acest semn si ne va afecta scopurile in ceea ce priveste casatoriile, colaborarile, parteneriatele de afaceri, politica, banii, mentinerea pacii. Este un fel de indulgenta fata de sine pe care multi vor fi tentati sa o incerce, preferand caleas mai usoara in loc sa isi urmeze scopurile. Acest lucru se transpune in a deveni dependent si in a urma mai degraba scopurile partenerului, decat pe cele proprii, acelea devenind practic scopurile relatiei in sine. Aceasta este una dintre smecheriile pe care Luna Neagra le joaca de obicei. Iar in final, o asemenea evolutie in ceea ce priveste scopurile personale are de a face cu lipsa motivatiei in as prelua initiativa.

Asadar, ce ne pot oferi toate aceste frici si experiente care le insotesc, la finalul zilei? Care ar fi lucrurile si lectiile valoroase aflate in directa legatura cu ele?

Este despre puterea din spatele unei frici care vine atunci cand ne confruntam direct cu aceasta. Luna Neagra in Balanta este o putere care necesita sa fie utilizata, pentru a crea armonie in relatii. Cateodata, acest lucru cere in prima faza o lupta. Ati face bine sa alegeti constient sa luptati cu dorintele si fricile interioare, decat sa le manifestati la exterior intr-un mod violent. Pentru ca altfel, vom actiona din dependenta si manipulare, in timp ce Luna Neagra se afla in acest semn.

Folositi diplomatia, negocierea, punctele de echilibru in beneficiul real al relatiei, nu pentru un avantaj personal care intra de fapt in conflict cu un scop comun intr-o relatie de egalitate pe care Balanta o cere, de fapt.

Sursa: http://www.iulia-trandafir.ro

Autor: Iulia Trandafir

Traducere: Alice Danila

Imagine: www.sanjaperic.wordpress.comAstro Shop

Cele mai noi articole