Jupiter sextil Neptun, 12 octombrie 2020: Când visurile se împlinesc!

Autor: Valeriu Pănoiu - sambata, 10 octombrie 2020, 13998 vizualizari

Anul 2020 a programat trei aspecte de sextil între planetele Jupiter și Neptun, aflate pe cer în Capricorn, respectiv Pești: primul pe 20 februarie, al doilea pe 27 iulie, iar al treilea și ultimul pe 12 octombrie. Dacă facem o retrospectivă a primelor două sextile, vom observa ceea ce este de așteptat și în jurul datei de 12 octombrie: un moment de respiro, șansa unei realizări, atingerea unui obiectiv. 

Această rază de lumină în ochiul furtunii vine ca o gură de aer proaspăt. Și nu ne-am fi așteptat să fim atât de sufocați încât să ne bucurăm pentru simplul fapt că avem privilegiul de a respira. Iată la ce nivel elementar a ajuns Universul să ne educe pentru a învăța să ne bucurăm de micile bucurii ale vieții. Pentru unii, aceste mici bucurii ale vieții însemnau o vacanță exotică, o plimbare cu limuzina, o șampanie scumpă. Astăzi, lista cu bucuriile mărunte este deschisă de plăcerea de a respira aer fără mască, de șansa de a îmbrățișa pe cineva drag și de confortul de a atinge din greșeală într-un magazin un străin care se întoarce și zâmbește la tine în loc să tresară cu privire paranoică. 

Jupiter în sextil cu Neptun anunță în preajma datei de 12 octombrie o evaluare a examenului de credință pe care l-am avut de trecut cu toții anul acesta. Cei ce au rămas neclintiți în convingerea că Dumnezeu are El un plan și că știe El mai bine decât noi au parte de un trofeu. 

Mulți reușesc acum să obțină ceea ce și-au dorit, să găsească ceva ce au căutat, să câștige un pariu, să întâlnească oameni după chipul și asemănarea lor, să urce treaptă socio-profesională, să se simtă împliniți în plan personal sau în viața de familie.

Cert este că aspectul în cauză produce efecte care reușesc să risipească haosul și conflictul pe care îl întrețin alte cuadraturi și opoziții. Momentul astral anunță triumful speranței asupra adversităților. Condiția este renunțarea la luptă și la control.

De suferit suferă acum cel mai mult toți cei care se revoltă, se încrâncenează și întrețin campanii împotriva altora. De exemplu, toți cei ce condamnă sistemul sau cer dreptate divină pentru anumite persoane ce comit abuzuri. Ei, în primul rând, își scad vibrația, iar în al doilea rând își trimit energia tocmai către cei pe care vor să-i denigreze. Pentru ei, mesajul acestui sextil este atât de simplu: nu vă mai consumați timpul cerând răzbunare și dreptate! Lăsați asta în seama lui Dumnezeu! Voi vedeți-vă de ale voastre și de contribuția pozitivă pe care o aduceți în lume! Dumnezeu înregistrează și știe El mai bine când îi vine rândul fiecăruia să-și primească pedeapsa ori răsplata. 

Deocamdată este vremea ca cei ce nu și-au pierdut încrederea să aibă motiv de sărbătoare. Jupiter stimulat de Neptun materializează acum un ideal și transformă un vis în realitate. Oricine reușește să se sustragă din nebunia generală și să-și urmeze calea, să se concentreze pe propria direcție, să se preocupe doar de ceea ce stă în puterile sale are sorți de izbândă.

Să ne vedem de treabă și de misiunile personale ca să dobândim privilegiul de a ne trezi într-o realitate îndelung visată, care ne invadează când nici nu o mai așteptam! 

Mai presus de orice, acest aspect ne dă garanția că mai avem o șansă, că se arată un sens în toată dezordinea, că există viață și dincolo de frică. Curcubeul răsare din nou ca legământ între Dumnezeu și oameni, căci nu suntem singuri niciodată.  

Sextilul Jupiter-Neptun pentru fiecare zodie/Ascendent:

Berbec: progres social, reinventare profesională, ascensiune.

Taur: avantaje prin oameni importanți, succes la străini sau prin limbi străine, prietenie.

Gemeni: succes financiar, parteneriate care dau roade, evoluție în carieră.

Rac: realizări în cuplu/relații, asocieri fericite, capacitate de a-i îndruma pe alții.

Leu: echilibru, redresare a stării de sănătate, susținere financiară din partea altora.

Fecioară: bunăstare emoțională, perioadă favorabilă iubirii, creativitate, recunoaștere a meritelor. 

Balanță: realizări în familie, satisfacții de pe urma muncii, creștere a confortului.

Scorpion: finalizarea favorabilă a unor negocieri, promovarea unor teste sau examene, activități educative.

Săgetător: bani pentru investiții, realizări materiale, îmbunătățirea condițiilor de locuit.

Capricorn: stare generală de bine, îmbunătățirea stării de sănătate, noi direcții de viață. 

Vărsător: răspunsuri favorabile, rezolvarea unor situații de criză, lovituri financiare.

Pești: claritate și sentiment de siguranță, perspective încurajatoare, planuri de viitor. 

 

Valeriu Pănoiu

https://valeriupanoiu.blogspot.com

 Astro Shop

Cele mai noi articole