Jocul

Autor: AstroCafe.ro - marti, 15 aprilie 2014, 3735 vizualizari
Jocul

Te invit la un joc.

Incepe sa te ridici deasupra realitatii in care traiesti. Pentru a face acest lucru nu e nevoie sa te separi de corp ci doar sa iti expansionezi constienta, adica sa devii constient pe o distanta din ce in mai mare, sa te deschizi sa percepi totul pe o distanta din ce in ce mai mare. Si mai mult. 

Observa cum, chiar daca esti la mare departare de pamant, te vezi/percepi foarte clar si in marime naturala pe tine si tot ce este in jurul tau. Te invit sa percepi/vezi foarte clar locuinta ta, cartierul, orasul tara, continentul, pamantul. Te invit sa percepi/ vezi clar fiecare lucru, persoana, obiect, insecta, copac, floare care exista pe pamant. 

Acum te invit sa observi cum, cine esti influenteaza tot ceea ce exista. Te invit sa observi cum, cine este fiecare fiinta si ce este fiecare obiect de pe pamant influenteaza tot ceea ce este.  

Uita-te acum la alegerile tale si vezi cum influenteaza ele tot ceea ce exista.

Uita-te acum la felul in care alegerile fiecarei persoane influenteaza tot ceea ce exista, inclusiv pe tine. 

In acelasi timp, din acest spatiu sferic de constienta, care include tot ceea ce este, te invit sa observi daca te simti usor sau daca simti o apasare? 

In acest spatiu de a fi, cum este lumea pe care o observi ? Percepi viata ta ca pe o densitate? Percepi lumea ca pe o densitate? Esti tu afectat de lume? Esti tu separat de lume? 

Acum alege ca tu, cel care esti pe pamant, in contextul vietii tale sa fii bucuros, sa rizi. Observa acum ce se intampla cu lumea din jurul tau.

Acum alege sa te plangi de viata, sa fii nefericit si victima a vietii tale. Ce se intampla cu lumea din jurul tau? 

Acum alege sa pui intrebarile: Cum se poate si mai bine de atat?, Ce altceva este posibil?, Ce alegeri am disponibile pentru a schimba situatiile din viata mea? 

Ce observi?

Invitatia mea este de a explora cu acest “exercitiu” cat de des esti chemat sa o faci... atunci cand mergi pe strada, cand esti intr-o discutie cu cineva, cand faci alegeri, cand citesti o carte, cand te uiti la un film, cand dormi, cand rizi, cand plangi. 

Invita-te in acest spatiu cat de des poti. Acest spatiu nu este separat de tine, nu este diferit de tine, este o alegere de a fi. Poti fi in lume fara sa te separi de lume, poti fi in lume fara sa te separi de tine.

Ce alegeri ai disponibile din acest spatiu? Ce alegeri alegi din acest spatiu? Ce creaza aceste alegeri in viata ta si ce creaza ele in lume? Cum ar arata alegerile in care nu excluzi nimic si pe nimeni, nici macar pe tine?

Multumesc pentru cine esti!

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

www.carletatiba.com

Astro Shop

Cele mai noi articole