Inteligenta Intuitiva a Inimii - o cale catre coerenta personala, sociala si globala (video)

Autor: AstroCafe.ro - joi, 07 noiembrie 2019, 10228 vizualizari

Inteligenta Intuitiva a Inimii - o cale catre coerenta personala, sociala si globala.

Este film nou publicat de Institutul Heartmath - care cerceteaza inteligenta inimii, conexiunea inima-creier, managementul stresului de peste 19ani. In acest timp a produs unelte eficiente si usor de folosit de a te aduce in starea de coerenta rapid oricand simti nevoia.

Heartmath este un institut recunoscut international si recomandat de peste 100,000 de medici, terapeuti, directori, manageri, profesori universitari si atleti cu renume din peste 50 de tari. Coerenta este un termen folosit de oamenii de stiinta pentru a descrie o stare fiziologica foarte eficienta in care sistemul nervos, cardiovascular, hormonal si imunitar lucreaza impreuna eficient si armonios.

Inima genereaza cel mai mare camp electromagnetic din corp si astfel toate celulele, organele sunt imbaiate in acel camp electromagnetic. Astfel orice schimbare a ritmului inimii va produce schimbari in tot organismul si implicit influenteaza sanatatea si performantele fizice si mentale.

Prin tehnicile si tehnologia devoltate de Heartmath inveti sa-ti aduci rapid ritmul inimii in Coerenta, astfel incat sa fi cat mai des in timpul zilei in cea mai buna stare fiziologica posibila in care esti simultan: Relaxat, Vigilent si Revitalizat permanent!

Astro Shop

Cele mai noi articole