Instrumente Access Consciousness pentru mai multa usurinta alaturi de animale

Autor: Carleta Tiba - marti, 24 decembrie 2013, 15138 vizualizari
Instrumente Access Consciousness pentru mai multa usurinta alaturi de animale

Orice fiinta si orice lucru de pe acest Pamant este constiinta si are constienta. Atunci cand functionam din aceasta constienta putem incepe sa intrebam animalele ce vor si sa primim raspunsul lor. 

De fiecare data cand avem o problema cu un animal, ar trebui sa il intrebam ce se intampla cu el. Animalele ne dau raspunsuri mereu doar ca e nevoie sa invatam sa le primim. Ele nu raspund prin cuvinte ci de multe ori ele ne transmit imagini a ceea ce se intampla sau ceea ce vor. Pentru a primi aceste raspunsuri e nevoie sa eliberezi convingerea ca tu esti om si poti gandi, prin urmare stii mai bine ce se intampla cu animalul, sau credinta ca daca animalul nu comunica prin cuvinte iti este inferior. 

De multe ori animalele sunt mai constiente decat oamenii. Ele sunt foarte conectate cu corpul lor si stiu mereu ceea ce au nevoie. Daca esti dispus sa primesti aceasta comunicare ele iti vor spune ce vor sau ce se intampla cu ele. 

Animalele se comporta nepotrivit, rebel,  atunci cand nu asculti la ce vor sa iti spuna.

Multi caini de companie vor prelua boli sau tulburari de personalitate de la stapanii lor pentru a incerca sa le faca viata mai buna. Ei vor prelua si suparari, emotii, disfunctii ale oamenilor sau ale altor animale. Acesta este modul lor de a-si exprima apreciarea, grija si iubirea fata de stapani. De multe ori incercarea lor de a-si vindeca stapanul nu reuseste deoarece boala necesita anumite schimbari si alegeri pe care persoana sa le faca pentru a se insanatosi.

Ce putem face in astfel de situatii? Cand vedem ca animalul se imbolnaveste sau are anumite stari precum depresie, lipsa de apetit, agresivitate, lipsa poftei de mancare, putem intreba animalul: “Incerci sa vindeci pe cineva? Pe cine?” Putem apoi sa ii spunem: Iti multumesc si recunosc ca ai capacitati de vindecator! Cum poti face acest lucru fara sa preiei suferinta, boala, durerea?  Poti elibera aceste energii in Pamant, te rog?" 

Faptul ca ii recunosti calitatile si capacitatile si ca ii oferi alte posibilitati poate avea un mare impact asupra animalului. Tot ceea ce exista ( inclusiv fiinta umana) vrea sa fie recunoscut pentru ceea ce este. Cand facem acest lucru, starea de bine si de sanatate poate sa apara din nou.

Alt lucru care se intampla frecvent este faptul ca oamenii proiecteaza in permanenta judecati, asteptari, separari, respingeri si puncte de vedere asupra animalelor. Exemple ar fi: “E un catel trist, e o pisica bolnavicioasa, este un caine agresiv, este obraznic, este cel mai timid catel, etc”. Fie ca o faci cu voce tare, fie ca o faci in gand, animalul primeste aceste energii si se straduieste sa devina ceea ce spui ca este. Mai mult, animalele percep toate gandurile si emotiile oamenilor, care sunt energii pentru ele si modalitati de comunicare si incep sa duplicheze acea energie. 

Un instrument pe care il putem folosi cu animalele noastre este sa stergem zilnic toate proiectiile, separarile, judecatile, respingerile pe care le-am pus asupra lor. Cum facem acest lucru?
 
Spunem: Tot ce am proiectat asupra ta sau tot ce au proiectat altii asupra ta astazi, toate judecatile, separarile, asteptarile, respingerile pe care le-am pus asupra ta, distrug si necreez in totalitate, Right and wrong, good and bad, POC and POD, all 9, shorts, boys and beyonds.
 
Alt lucru de tinut in minte este faptul ca animalele au alegere. Ele aleg daca vor sa stea cu stapanul lor, ele aleg cat vor sa traiasca, etc. Unul din lucrurile care se intampla foarte frecvent cu animalele este acela ca stapanii lor au punctul de vedere ca moartea este ceva tragic, definitiv si nu vor sa lase animalul sa plece, cand acesta este foarte bolnav si gata sa isi paraseasca corpul. Animalul nu are nici un punct de vedere legat de moarte. El poate pleca cu usurinta si poate lua imediat un alt corp , daca doreste acest lucru. Un proces care poate fi facut cu un animal care se afla in preajma mortii, si care paote usura foarte mult tranzitia este acesta:
 
Punem mainile pe animal si spunem:
 

Toate sistemele de iesire a scenei prin stanga , tot ce te impiedica sa te conectezi cu corpul si tot ce te impiedica sa pleci in pace, distrug si necreez in toatalitate, Right and wrong, good and bad, POC and POD, all 9, shorts, boys and beyonds. 

Este nevoie sa ii spunem animalului ca e liber sa plece daca vrea sa plece. Ca suntem recunoscatori pentru el si ii onoram alegerea.
Acest lucru poate deveni mai usor pentru stapan daca acesta devine constient de faptul ca ii poate cere animalului sa revina la el in forma altui animal de companie. Bineinteles, este alegerea animalului daca o va face dar de multe ori acesta va alege sa vina din nou, chiar daca poate avea caracteristici si trasaturi diferite in noua intrupare.
Animalele ne ofera iubire, bucurie, acceptare, recunoastere, alinare, comuniune. Ce putem noi contribui vietii lor? Si daca am putea sa le cunoastem dincolo de proiectii, asteptari, judecati? Cum ar fi daca le-am onora si le-am recunoaste pentru tot ceea ce sunt? Cum putem invata sa comunicam cu ele?
 
Pentru cei interesati sa afle mai mult despre comunicarea cu animalele si instrumente de vindecare pentru animale, cartea Talk to the animals, scrisa de Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness, poate fi un mare dar.
 
Te invit sa urmaresti si acest film care arata ce este posibil atunci cand ne deschidem spre comunicare si comuniune cu animalele...este uimitor si in acelasi timp poate fi ceea ce ai stiut mereu ca este posibil.
 
 

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.com

 

 Astro Shop

Cele mai noi articole