Hrana noastra de zi cu zi si energia vindecatoare

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 08 noiembrie 2013, 1747 vizualizari
Hrana noastra de zi cu zi si energia vindecatoare

O dieta vegetariana sanatoasa poate sa fie un ajutor puternic in procesul vostru de dezvoltare si vindecare. Legumele isi aduc aportul de energie si lumina pe care le absorb si le depoziteaza prin fotosinteza. Cerealele, legumele, nucile si semintele aduc in corpul vostru lumina, energia si forta vitala capabile sa creeze o noua planta. Acest tip de alimentatie creaza o experienta cu totul noua si va face sa va simtiti mai bine si, de ce nu, mai usori.

Energia alimentelor naturale schimba vibratia sistemului vostru nervos in asa fel incat forteaza vibratia de joasa natura, gandurile si energia negativa sa paraseasca sistemul corporal. Gandurile negative devin incompatibile cu vibratiile mai inalte care incep, astfel, sa va umple intreg corpul. In acest fel, energiile care sunt folosite in diverse sisteme de vindecare alternative pot incepe sa lucreze de o maniera sinergica impreuna cu o dieta sanatoasa de tip vegetarian, pentru a sustine in mod real procesul vostru de dezvoltare si de vindecare.

Pe masura ce lucrati si cu energiile vindecatoare pentru a elimina energiile blocate din organismul vostru, de cele mai multe ori, eliminati astfel si blocuri dense si concentrate de ganduri negative. Corpul vostru depoziteaza deseori negativitate in exces si sub forma de straturi excesive de grasime, acestea reprezentand, de asemenea, energie blocata. Atunci cand dati drumul acestor blocaje, cand lucrati la eliminarea si vindecarea emotiilor precum furie, frica, ura, blamare si vinovatie, puteti sustine acest proces prin alimentatie, avand in vedere faptul ca alimentele naturale sunt bogate in energie vindecatoare. Procesul de eliberare emotionala devine astfel unul mai usor, fiind facilitat de nutrientii pe care ii ingerati la fiecare masa. Mai mult, daca sunteti gata sa faceti un pas major catre schimbare, lumina si energia unui regim sanatos de tip vegetarian, poate, de asemenea, sa activeze lumina voastra interioara astfel amplificand puterea luminii voastre spirituale, reprezentand un catalizator esential in evolutia proprie.

Vindecarea si evolutia personala implica schimbarea atitudinii si a credintelor proprii despre voi insiva si despre ceea ce aduceti in viata voastra pentru a va sustine nivelul de bunastare si de sanatate. Invatati astfel necesitatea unui trai armonios al complexului minte-corp-spirit, fiind atenti atat la organismul vostru pe care incepeti sa il respectati, cat si la planeta pe care traiti incepand sa respectati si sa luati in calcul legile universale. Aceste schimbari se produc, insa, in timp, dar reprezinta totodata o alegere proprie care trebuie sa se reflecte pe mai multe niveluri, inclusiv in planul alimentatiei, deoarece alimentele pe care le introducem in organism reprezinta forme de energie care ne influenteaza intregul.

Pe masura ce experimentati mai multa fericire si un mod de gandire tot mai pozitiv, incepeti sa capatati claritate si sa recunoasteti si sa observati acele zone din modul vostru de viata de pana atunci, care v-au tras in jos, invatand sa le deosebiti de acelea care va ajuta, va sustin si va determina evolutia. Inepeti sa decideti sa imbratisati schimbarea , schimbandu-va perspectiva asupra vietii, comportamentul, relatiile si situatiile in care va implicati, astfel incat si traiectoria voastra sa capete o noua directie, una mai armonioasa si linistita. Accesand acest nou registru de energii, vindecarea incepe sa se produca treptat la mai multe niveluri iar voi incepeti sa intelegeti importanta tuturor aspectelor care tin de viata voastra, inclusiv de cel al alimentatiei. Invatati, deci, sa selectati alimentele ingerate si sa va respectati corpul ca fiind templul in care salajuieste sufletul vostru si vehicolul pentru experientele voastre in plan fizic, care fara acesta, ar deveni imposibile.

Transformati, asadar, corpul vostru intr-un templu in care sufletul vostru sa poata trai cu integritate si in armonie. Nu este doar o chestiune de intelegere la nivel cognitiv si intelectual, aceea de a sti ce sa mananci si ce sa nu mananci, ci este o chestiune de cum alegi si simti ca vrei sa continui sa iti traiesti viata in decursul acestei experiente in planul terestru. Cum faceti fata propriilor emotii? Cat de dezvoltat, evoluat si integrat este complexul vostru corp-minte-spirit? Tineti tot timpul prezent faptul ca acest concept trebuie sa lucreze in armonie pentru a sustine si a te putea determina sa faci alegeri de viata constiente si sanatoase. Voi, faceti alegeri constiente si sanatoase in ceea ce priveste propria voastra viata? Sunteti constienti de impactul acestor alegeri asupra procesului vostru evolutiv?

Sursa: Noulpamant.ro

*Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe si/sau

creeaza-ti un cont de utilizator pentru a primi zilnic previziunile astrologice pentru zodia ta si noutatile. Multumim!Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole